🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 552
  • 736
  •   1
Отговори
# 480
Радвам се, че Палячи продължава напред.

# 481
Най-сетне.

# 482
  • Испания
Ха, ха! Традицията прекъсна.

# 483
Радвам се, че отпада Книгата-Улична лампа.

# 484
Жалко за Милена, но май нямаше как. Това предаване изисква повече сценично присъствие.

Но ако трябва да съм честна, ако Мозъкът си беше тръгнал, нямаше да ме е яд и то грам.

# 485
Хайде да залагам за книгата Joy
Аз се колебаех между Катя от Ритон (засади гърди и) и Йорданка заради гласа на първото представяне. На второто чух Маргарита Хранова, а сега ГРЕДА...

# 486
Никакъв шанс това да са Йорданка или Маргарита Хранова, тези жени нямат един фалшив тон в репертоара си, а Книгата на моменти си фалшивееше.

# 487
  • София
На мен сега ми приличаше на Милена. Уликите нищо не ми говорят.

# 488
За мен е Милена, но тя днес май и не се стара толкова да го прикрие.

# 489
Както каза Алекс - Петя Буюклиева, ако се съди по това, че често сменя прическите Joy

# 490
Никакъв шанс това да са Йорданка или Маргарита Хранова, тези жени нямат един фалшив тон в репертоара си, а Книгата на моменти си фалшивееше.
Аз мисля, че в стремежа си да преправят глъса си и най - добрите певци може да звучат фалшиво

# 491
Цитат
Хищницата няма никакъв шанс да е мъж,
Зяпах междукрачието,няма пакет.
Кой говореше,че е разочарован от ябълката?Първосигнално се сетих за  НЙ.Някой да е живял,работил там и да се е върнал?Аз много слабо познавам бълг.известни.

# 492
  • София
Както каза Алекс - Петя Буюклиева, ако се съди по това, че често сменя прическите Joy

Тя и Милена сменя прическата Simple Smile

# 493
Цитат
Хищницата няма никакъв шанс да е мъж,
Зяпах междукрачието,няма пакет.
Кой говореше,че е разочарован от ябълката?Първосигнално се сетих за  НЙ.Някой да е живял,работил там и да се е върнал?Аз много слабо познавам бълг.известни.

Сетих се за Деси Добрева. Живя за кратко в САЩ. Ожени се, после се разведе.

# 494
Никаква изненада и този път.

Общи условия

Активация на акаунт