🐱‍👤Маскираният певец🐱‍👤 - Сезон 2, тема 5

• 26 576
  • 736
  •   1
Отговори
# 525
Според мен Десислава трябва да си ходи вече. Този път дори на 1% не се опита да се прикрие, какъв е смисълът да е в такова предаване тогава? Щом даже неадекватният Владо Пенев ѝ каза името.

За Геро не съм сигурна какво точно мисля. Това предаване като цяло е по-сухо откъм шеги, голяма част дори не им се получават. Панелът и той е малко слаб. Азис се натяга, Алекс запълва времето, Владо никой не го знае какво точно прави там. В сегашния им състав имам чувството, че не могат да се сработят.

Последна редакция: нд, 11 окт 2020, 00:04 от Lilly_85

# 526
Хора прегледах номерата за гласуване и на капките и на брадъра и на х фактор и на гласът на България.... Е няма такъв номер 1663. Дайте идея какво пропускам, точно като номер ми звучи
Последните 4 цифри от ЕГН-то 😂
Точно някакви цифри, коитэ имат значение само за маската и за тях знаят тя и майка ѝ... Как си представяш, че някой ще знае със сигурност?

# 527
О, на мен Рачков не ми липсва. Харесвах го, много го харесвах, но напоследък просто прекали, така се вживя, че се оля. Такава лиготия няма как да ми липсва.

# 528
За кого са улика тези цифри ?

# 529
Рачков не ми липсва, но и Геро ме ми харесва

# 530
  • София
Е тези улики, ако не си им рода на участниците, няма шанс да ги разгадаеш.
Много тегаво ми върви нещо този сезон. Друг път го гледам на запис и слушам само песните и уликите, но днес го гледах цялото и накрая вече нямах търпение да приключи. По-добре да се ограничат в два часа и да се избегне излишното бръщолевене, преразкази и повтаряне на визитките на отпадналите.
Аз съм от непонасящите Рачков и изобщо не ми липсва. Голяма лигня.
Не съм изненадана, че отпадна Книгата. Айде другия път и Свещта да си ходи.

# 531
За кого са улика тези цифри ?
Хищницата.

# 532
По-добре да се ограничат в два часа и да се избегне излишното бръщолевене, преразкази и повтаряне на визитките на отпадналите.
Уф, да, много е разводнено. Тук във форума казаха, че миналата година са ги събрали чак като са останали по 4 участника. Тоест другата седмица 3 часа ще гледаме всичко на всичко 5 маски. 🙄

# 533
  • София
Милена беше ясна. За първи път да позная някого Simple Smile И на мен не ми липсва Рачков, прекаляваше някой път. Шегите му пък с Хилда бяха доста дебелашки. Знам, че в друго шоу, но тандемът беше същият. И Зуека не ми е любим, но сме свикнали да ги гледаме двамата. С Геро са странна двойка.

# 534
Азис изби рибата с тази прозрачна блузка на камъчета 😂 . ( тип боди бельо ).
...

О, аз се зарадвах, когато стана да ръкопляска и имаше панталони Joy

# 535
Чудя се, дали може хищницата  да е Диона..

# 536
  • Испания
Скрит текст:
По-добре да се ограничат в два часа и да се избегне излишното бръщолевене, преразкази и повтаряне на визитките на отпадналите.
Уф, да, много е разводнено. Тук във форума казаха, че миналата година са ги събрали чак като са останали по 4 участника. Тоест другата седмица 3 часа ще гледаме всичко на всичко 5 маски. 🙄

Да. Геро каза на Палячи: "Ще се видим след две седмици". Накрая изброиха маските за следващата събота.

# 537
Да. Геро каза на Палячи: "Ще се видим след две седмици". Накрая изброиха маските за следващата събота.
Пропуснала съм го. Ще трябва да се заредя с търпение за двойно повече шеги за Наталия Симеонова или Тимон и Тумба. 🙄

# 538
Рачков прекаляваше, но повече ме разсмиваше от Геро. Дори си мислих да ходя на 8 ми в One more bar да се посмея с ниго на Маги и приятели. ( нещо такова ).

Наистина е много разводнено, добре че днес си го връщах и превъртах рекламите. Спестих доста време. Сякаш се разпознаха доста маски вече. За палячи съм за Теди или Люси. Макарончето е Деси.

# 539
Те и рекламите са през 15 минути... Скърцат ми зъбите от тях вече!

Общи условия

Активация на акаунт