Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 726
  • 724
  •   1
Отговори
# 390
Ама че новина! Confused И аз като всички тук съм доста изненадана от това решение на док. Ясно беше, че хирургията му е страст, но мислех, че ще се ориентира натам на по-късен етап. Явно наистина е бил много претоварен в последните месеци. Аз винаги ще съм му благодарна, че ни помогна да сбъднем мечтата си да имаме детенце, но разбирам, че за много двойки новината звучи като предателство.

Според мен клиниката спешно има нужда  от още един инвитро лекар, защото иначе не виждам как ще работи изобщо. Според темата тук, а и във ФБ, пациентите на д-р Македонова са много малка част и едва ли има изглед при така създалата се ситуация, всички да се преместят при нея.

Джесито, честито, страхотна новина и супер късмет! 😍 Да си топлиш точиците до термин!

Моника, и на мен ми звучи да си в започната процедура, така че силно стискам палци да ти е на късмет последния опит при док! 🤞

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 19:46 от Liv Tyler

# 391
Моника, не мисля, че ще има проблем. Така или иначе ще има и други хора за довършване. Използвай това, че се водиш почнала и си искай своето.

# 392
  • гр. София
Момичета, аз съм пациентка на др Македонова от два месеца. Др Калчев не съм го виждала, но разбира се бях чула за качествата му. През всичките прегледи докторката е мила, внимателна, разказа ми за няколко алтернативи при възникнали проблеми, включително и цените им. Всеки сам решава, само искам да кажа на тези от вас, които не са се срещали с нея, да не се настройват предварително, а да отидат и при нея и да преценят! Осъзнавам, че ситуацията е абсурдна и не коректна, но смятам, че никой нищо няма да загуби ако поне се срещне с нея. Успех и кураж на всички! Heart

# 393
Да, но много сме минали през нея и не е опция. Много са с толкова заплетени случаи, че трудно ще могат да бъдат разгадани от някой друг лекар и най-вече да се доверят. Много нямат никакво време за чакане, местене и в комплект с предишното пък никакъв шанс...

# 394
Момичета, от както разбрах новината за Калчев, не спирам да си мисля какво ще правя... Ясно е, че ще направя един опит ин витро в клиниката, защото имам издадена заповед. Била съм и при Македонова, когато Калчев е отсъствал и съм останала с добри впечатления. Дано успея от първия път. Дано всички сбъднем мечтата си да станем майки, пък няма значение кой е лекаря... Вече ми е все тая, само искам да бъда майка и то по-скоро.

# 395
Само да ви кажа относно профекунда и акупунктурата. Хайде профекунда не го броя, защото бях изпила половин опаковка. Но забременях след проведена физиотерапия и акупунктура - и този път успешно до финал с предишна 4 годишна история с 5 аборта.
Недейте да отписвате алтернативната медицина, защото при мен точно тя доведе до най-прекрасното събитие в моя живот

Поне най-сетне е осъзнал, че инвитрото не му се отдава ....Жените, които са чакали час или процедура могат да се успокоят с това, че понякога да не получиш това, което искаш е голям късмет....Така поне имате шанс да попаднете при някой, който наистина знае какво прави, а няма да ви изписва акупунктура, Профекунд и изследвания за тромбофилия...

# 396
За съжаление няма как да се докаже, че тези процедури са довели до хубавия резултат. Може просто да е дошъл правилния момент. Нормално е ако това е по-различното, което сте направили да го приемате за причина за успеха. На много жени, които познавам, в т. ч. и на мен, не се отразиха по никакъв начин. А и специално за акупунктурата не вярвам да се прави много качествено. Не е ли накой китаец да ми я направи въобще не се доверявам. Stuck Out Tongue Winking Eye В Надежда преди трансфер ти звънят да ти предложат акупунктура, но аз не мисля да се възползвам като му дойде времето. Иначе като цяло съм ЗА нетрадиционната медицина и аз лично съм пробвала доста неща. Отдавна обмислям дали да не направя процедури в барокамера, но като традиционна Везна го мисля и обмислям с месеци. Grinning

# 397
  • София
Момичета, и аз съжалявам за разочарованието, гневът и безсилието, което изпитвате по повод тази новина.
Не се отказвайте все пак! Важен е щастливият резултат накрая. Вярвам, че е възможен за всяка от нас и го пожелавам на всички от цялото си сърце!

# 398
  • София
Не намирам подходящите думи за създалата се ситуация... много жалко и тъжно.... 😔
Моника, ще разберем в понеделник какво ще ни правят....

# 399
Соренда, как се радвам, че хвана последния влак... :*
Рени, Моника, от сърце стискам палци и ще се моля за вас. Вие сее водите започнати + има време да ви приключи!
Късмет на жълтурчо утре!

И на всички останали в процедура, които се крията.

Останалите да му мислим какво ще правим и как и при кого.

# 400
  • София
Сънче, сега не бях с док, на друго място съм, но си държах точно вие да си ми стискате палчета (не спирайте). ❤

# 401
Пиши във фейсбук или на лично къде;) ще търся нови варианти и аз :*

# 402
  • София
Момичета, от както разбрах днес, не мога да се освестя. Първо с новината и после и като излезе объркващото изявление, че инвитрото прехвърля на Македонова, а аз съм стартирана по дълъг протокол вече! Поне си изревах всички чувства и емоции, които таях още от предния неуспешен опит лятото. Надявам се и стискам палци на момичетата, които сме започнати да даде наистина всичко от себе си като за финал и да ни сбъдне тази наша мечта. А на останалите, дано скоро намерите вашият доктор! Успех!

# 403
Много тъжно наистина...това доказва,че никой на никого не е длъжен, всеки си гледа себе си и интереса....но  е трябвало поне да не записват нови пациенти, скоро мисля, че имаше нещо подобно и мислихте че е с корона вирус, а той сигурно си е подготвял смяната.

Дано темата ни не замре, но постепенно ще се измести с коментари за други лекари в клиниката, би трябвало да има нов в такъв случай....към екипа.

Пожелавам на всички борещи се да не се отчайват и това да ги мотивира още повече да намерят пътя до мечтата. Стискам палци.

Наистина гадна ситуация.....

П.С. Аз забременях след шест месеца Профекунд. Нито ден не съм го пропуснала. Вечер си го пиех. Явно ми е липсвало нещо от тези добавки, но те ми помогнаха, след седем години обиколки по доктори....и какво ли не.

# 404
Жълтурчо, палци днес и дано имаш изненада напук на пикливия Flowers Four Leaf Clover
изгубен, как си ти? Наближава ли специалния ден:sunglasses:

Общи условия

Активация на акаунт