Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 691
  • 724
  •   1
Отговори
# 525
signora_tina, щом цапа има надежда да пробие. Изчакай още малко, ако не е дошъл междувременно и се чуй с Мира. За другото само времето ще покаже и всеки за себе си да избере кой път да поеме.
Rising_Star, тук никой не се е похвалил. Но сме предимно стари ин витро пациенти. До колкото чух са изчерпани за този месец часовете и вероятно бързо ще се изчерпват в бъдеще предвид, че сега ще има конкуренция между съвсем нови пациенти и стари такива.

# 526
Rising_Star, бях на преглед на 04.11 в Адела, Калчев ми каза, че иска да ме види на 27.11 и когато се обадих следобед нямах проблем със записване на час за тази дата. Провери кога излиза новия му график и звънни, според мен за него не е толкова голям наплива колкото за Сигридов.

# 527
С важното уточнение, че 4.11. беше първият ден, в който се записваха часове. Така че планирайте предварително и действайте като има отворен график.

# 528
Благодаря ви за отговорите. В клиниката ми казаха на коя дата да звънна за час за декември. Аз им звъннах на 9ти, което му беше първият работен ден там, и вече нямаше часове..
С сайта виждам, че ще има и онлайн консултации. Дано да го пуснат скоро като опция, би било полезно за хора като мен и уж би отпушило повече време за по-спешни случаи.

Желая успех на всички Heart

Последна редакция: ср, 11 ное 2020, 16:00 от Rising_Star

# 529
  • Благоевград
Най-накрая ми дойде. 61 ден! Доживях! 😁 Звънях на Мира, но ми затвори. Явно са в прегледи.
Ще видим как ще се развият нещата. Ще настоявам за преглед, за да знам как изглеждат яйчниците.

# 530
Здравейте, момичета! Какво е положението в клиниката от тази седмица? Чака ли се много като преди?

# 531
Току-що идвам от клиниката. Там все едно бомба е паднала! Долу на първия етаж няма НИКОЙ, а горе имаше ЕДНА чакаща жена. Имаше места да се паркира точно пред клиниката, на предвидените три места, които никога не са свободни. Дни, след като Калчев го няма е абсолютно празно, но чак толкова не очаквах..

Извикаха ме да подписвам протоколи и да си платя 800лв. за ембриокултивирането. Толкова ми беше гадно цялото нещо, че не се стърпях пред момичето, което ми подаваше документите и изразих разочарованието си. Понеже на единия документ пишеше, че са ме информирали за всичко, че са ми отговорили на всички въпроси изчерпателно и ѝ казах, че освен с ембриоложката, не съм говорила с никого. Никоя от акушерките не ми се обади, нито по повод лекарствата, които да спра, нито какво правим сега, какви са опциите, искам ли да продължа, при кого, абе нещо, разбирате ли, нещо? Да знам, да почувствам, че не съм просто една ходеща касичка за пари, а ПАЦИЕНТ, който е оставил в клиниката сърцето си и една кофа пари и време при тях. Не някой, който трябва да моли за някакво внимание, отношение и информация. Толкова ли много искам? Друг пример: на предишни пункции док винаги е идвал в стаята, да каже нещо за 30 секунди, този път изобщо не се появи.. ей такива дребни неща правят и без това шибания скапан неуспешен опит още по-отвратителен. И натовареността не е никакво оправдание. За "ранга" и "претенциите" на клиниката това са въпроси на мениджмънт и приоритети и, хайде да не се заблуждаваме, напълно решими.

# 532
[

Много неприятно наистина, сигурно се чувствате ужасно 😢. Сега ще видим какво ще бъде отношението когато вече няма да го има оправданието с многото чакащи пациенти. На вас ви стискам палци много скоро да сбъднете мечтата си.

quote author=Monica_Geller link=topic=1257519.msg41725249#msg41725249 date=1605100117]
Току-що идвам от клиниката. Там все едно бомба е паднала! Долу на първия етаж няма НИКОЙ, а горе имаше ЕДНА чакаща жена. Имаше места да се паркира точно пред клиниката, на предвидените три места, които никога не са свободни. Дни, след като Калчев го няма е абсолютно празно, но чак толкова не очаквах..

Извикаха ме да подписвам протоколи и да си платя 800лв. за ембриокултивирането. Толкова ми беше гадно цялото нещо, че не се стърпях пред момичето, което ми подаваше документите и изразих разочарованието си. Понеже на единия документ пишеше, че са ме информирали за всичко, че са ми отговорили на всички въпроси изчерпателно и ѝ казах, че освен с ембриоложката, не съм говорила с никого. Никоя от акушерките не ми се обади, нито по повод лекарствата, които да спра, нито какво правим сега, какви са опциите, искам ли да продължа, при кого, абе нещо, разбирате ли, нещо? Да знам, да почувствам, че не съм просто една ходеща касичка за пари, а ПАЦИЕНТ, който е оставил в клиниката сърцето си и една кофа пари и време при тях. Не някой, който трябва да моли за някакво внимание, отношение и информация. Толкова ли много искам? Друг пример: на предишни пункции док винаги е идвал в стаята, да каже нещо за 30 секунди, този път изобщо не се появи.. ей такива дребни неща правят и без това шибания скапан неуспешен опит още по-отвратителен. И натовареността не е никакво оправдание. За "ранга" и "претенциите" на клиниката това са въпроси на мениджмънт и приоритети и, хайде да не се заблуждаваме, напълно решими.
[/quote]

# 533
  • София
Моника, толкова съжалявам за неуспешния опит! Както и за неприятните преживявания!
Не унивай. Прегръдки!

# 534
Моника, съжалявам за неуспеха и стискам палци скоро да стигнеш до мечтания резултат.

Deisyy, бях в клиниката в понеделник и сутринта беше пълно, но до към 11 ч. бяхме останали само 2-3 жени. Аз нямах час за преглед (трябвало е да ми запишат, но акушерката се е объркала, че прегледа ще е по фонда) и чаках само около час за да ми дойде реда.

# 535
Да попитам - миналата седмица Калчев видя задържан фотикул (киста 3см). Изписа ми да пия Примолут 5х3 като каза, че след спирането му ще ми дойде. Изчислихме следващия преглед на тази презумция (искаше да ме види като имам овулация).
Ако сте пили по тази причина Примолут след колко време идва МЦ? Притеснявам се,че вчера го спрях, а няма резултат.

# 536

Много съжалявам Sadописаното звучи ужасно... Не мога да си представя как се чувстваш.. според мен добре си направила, че си изразила разочарованието си. Може да се замислят какъв стрес е за всички пациенти и да обръщат повече внимание.

Стискам палци за следващия път, да е по-спокоен и с позитивен резултат!

# 537
Ако сте пили по тази причина Примолут след колко време идва МЦ? Притеснявам се,че вчера го спрях, а няма резултат.
Последно го пих ноември 2017 г. по предписание на д-р Калчев понеже не ми идваше цикъла след неуспешен трансфер. Пила съм го по същата схема 5 дни 3х1, сега си погледнах записките - МЦ е дошъл на трети ден след спирането /без да броя самия ден, в който съм пила последното хапче/.
Моника Hug Тази клиника може и да не я бъде ако не вземат някой нов доктор, но и той докато се докаже като специалист... Тъжно ми е като чета какво се случва.

# 538
  • гр. София
Да попитам - миналата седмица Калчев видя задържан фотикул (киста 3см). Изписа ми да пия Примолут 5х3 като каза, че след спирането му ще ми дойде. Изчислихме следващия преглед на тази презумция (искаше да ме види като имам овулация).
Аз последно го пих в Неделя вечер, в Сряда вечер чак ми дойде, имаш време, споко! Успех! Flowers Tulip

# 539
Моника, съжалявам за неприятното преживяване Heart

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 07:29 от 💎Bling-a-ling💎

Общи условия

Активация на акаунт