Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 689
  • 724
  •   1
Отговори
# 555
Annie, в момента операции не се извършват, защото са забранени със заповед от здравния министър. Ако искаш да се консултираш за твои изследвания и евентуална операция си запиши час в МЦ Сигридов. Друг вариант е да се преместиш при д-р Македонова, но така или иначе хистеро няма как да ти направят в момента докато не се разрешат плановите опеации

# 556
Благодаря ти! Simple Smile

# 557
  • Благоевград
Да си споделя впечатленията от доктор Македонова-на първо четене останах доволна.
Беше прочела какво сме правили до сега и цялата документация, налична по досието. Поговорихме за стимулациите и всичко необходимо за тях, изслуша ме внимателно. Прегледа ме, яйчниците са добре. Не разбрахме от къде идва болката. Даде ми Кломифен и се разбрахме от кой ден да започна и кога да отида на преглед. Хареса ми, че не иска да се бода излишно и каза, че непосредствено преди процедурата ще пускаме изследванията и серологията. Не говори много, повече слуша. Дай Боже да ни се получат нещата.

# 558
AnnieB, и на мен Калчев ми изписа да пия витамин Д, Б комплекс + Профекунд. И трябваше този месец да отида, за да видим дали са се вдигнали и да мислим какво да правим.
Аз директно звъннах в новата клиника да им обясня за ситуацията и да ги попитам дали изобщо той би ме прегледал (нали вече главно с операции ще се занимава), но не ми помогнаха особено (освен, че жената беше доста груба).
Каза ми да звънна да си запазя час за декември, той щял да ме прегледа и да прецени дали продължавам да съм му пациент..
За сега съм решила да пия всичко и да чакам.. и ще се надявам да не ме отпрати.

signora_tina, благодаря, че сподели! Чудех се и аз какви ще са отзивите за д-р Македонова. Желая ви успех! Purple Heart

# 559
signora_tina,  хайде да ти е на късмет и дано клостилът ти подейства добре!
Момичета, защо не потърсите Цвети за повече информация. Тя се премести и отговаря за неговите пациенти там.

# 560
Блинг, благодаря за съвета!
Аз не я познавам (или ако я познавам, не знам че се казва така). Виждала съм се с Калчев два пъти и не знам колко е окей да давам зор при положение, че сигурно има по-спешни и заплетени случаи от моя..

# 561
Ами, ако не дават информация от регистратура помолете да ви свържат с нея. Отделно мисля още отговаря на нейния мобилен телефон. В крайна сметка и за тях е важно да се планират пациентите кой за какво е и дали има изобщо смисъл да се идва в даден момент. А не да се записват часове ей така. Времето е ценно и за двете страни.

# 562
  • What are you laughing at?
Момичета здравейте, предстои ми пункция, за първи път ще ми е в тази клиника. Може ли да помоля някой, ако  има време да сподели как протича процедурата. Изписаха ми и свещичка Бизакодил, мога ли да я заменя с микроклизмичка на Мелилакс?

# 563
Не би трябвало да е проблем, но все пак питай. Иначе как протича... нищо кой знае колко особено
Скрит текст:
Викат те към 7:45. След 8ч те вкарват в стая, където изчакваш докато стане време. Вече зависи коя по ред ще си в конкретния ден и в колко часа точно ще минеш. Подготвят те набързо и те приспиват. Обикновено се събуждаш по път към стаята или в нея. След това оставаш за няколко часа и те пускат обикновено към 12:30-13ч след като ти дадат инструкции от манипулационната

# 564
  • София
Здравейте. Не съм от вашата тема. Но съм минала пункции в две клиники. Никакви клизми и свещички не са ми искали. Просто не яж след 8 вечерта предния ден.

Успех!

# 565
Melinda, в Адела винаги изписват свещичка. Още от времето когато бяха в Малинов. Аз се радвам, че при нас не се налага, защото този Бизакадил не ми допада. Малко ми е агресивен и като цяло не ми влияеше добре на стомаха дори на следващата сутрин. В аптеката на Малинов веднъж фармацевтката каза, че и тя се учудва защо ни изписват точно Бизакодил. Даде ми тогава някаква глицеринова свещичка, която беше с доста по-меко действие.

# 566
  • What are you laughing at?
Благодаря ви момичета Hug че сте толкова мили и търпеливи да ни отговаряте на безкрайните въпроси на нас новите Heart
Бъдете здрави!

# 567
  • София
Ами... Може. Но особен смисъл аз от бисакодил не виждам. Когато трябваше да ме оперират, докторът ми каза, за да не спя от предната вечер в болницата да си сложа бисакодил. На сутринта отивам а в отделението, с всички изследвания и се представям на главната акушерка, хвалейки се как не съм яла 24ч и съм си слагала свещичка. Тя ме хваща и заявява: ти луда ли си, как коремна операция без клизма? Такава безумна клизма ми направиха...

После вече в операционната аз питам доктора - защо ми трябваше тъпата свещичка, от която ми беше и зле - ами да ти кажа, клизмата да най-добре, ако стане фал, отговори той...

# 568
За нищо и добра реколта Flowers Four Leaf Clover

# 569
И на мен в друга клиника не ми дадоха никакви свещички и тн. Първият път в Адела реших да сложа 1/4 от свещичката и така се обезводних че едвам отидох сутринта. Третият опит просто ядох леко целия ден преди пункцията и не слагах свещичка и всичко беше наред.

Общи условия

Активация на акаунт