Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 657
  • 724
  •   1
Отговори
# 690
Честит бебок! Да е много здрав, щастлив и благословен Flowers Four Leaf Clover Бързо и леко възстановяване на теб и скорошна среща с мъника.
Време беше за хубава новина. Бъдете здрави всички и дано скоро някоя от вас заеме овакантеното място на бременна Sunglasses

# 691
Честито бебче, да е жив и здрав!

# 692
  • София
Изгубен, честита радост! Пожелавам здраве, здраве и пак здраве! 😊

# 693
  • София
Изгубен, честит да е Матей! Здраве и много радост! Бързо да пребориш короната!

# 694
Изгубен, честито и от мен. Истинско Коледно чудо. Heart Eyes Да ти е жив и здрав младежа и да е много, много щастливо детенце. Kissing Heart

# 695
Изгубен, честита радост! Да е здрав и много щастлив Матей, бързо възстановяване и детронизация и скоро вкъщи за същинското приключение!

# 696
  • София
Честито и от мен! Да ви е здрав и щастлив Матей! Бързо излекуване ти желая! 🙂

# 697
Честито бебче, Изгубен! 😍 Жив и здрав да е! На теб бързо възстановяване и търпение! И това ще мине, после ще имате цял живот да се гушкате!

# 698
Минавам да почерпя, моята снежинка вече е маймуна на 2!

Пожелавам на всички това щастие!

Нося и новина, ако не сте прочели или чули, че Теди и Деси се връщат в клиниката.

# 699
  • София
Честити 2 години на маймунката 😘 Да ви е здрава и много щастлива! 😊

# 700
Честито, Сънче Hug да расте здрава и много да ви радва! Скоро да стане кака Heart
Много се радвам за Теди и Деси Simple Smile

# 701
Честита рожденичка и от мен, Сънче. Да е здрава, щастлива и все такава красавица. Heart
На Теди и Деси явно не им е харесало по широкия свят. Радвам се, че като ми дойде реда да се появя там ще ги видя. И двете са много лъчезарни и със сигурност отсъствието им се е усещало много. Heart Eyes

# 702
  • София
Сънче, да ти е жива и здрава маймунката и все така лъчезарна и сияйна да е ❤️🤗

# 703
Здравейте,за изследване праходимостта на тръбите с контрастно вещество и ренген или с пяна и видеозон,както прави др Калчев е по-достоверно изследването?

# 704
И двете не са на сто процента достоверни като диагностика. Най-точно е с лапароскопия.

Общи условия

Активация на акаунт