Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 685
  • 724
  •   1
Отговори
# 570
  • София
Много я мразя тая свещичка! Много ми е гадно след като я ползвам. Утре и аз съм на пункция и до последно се чудех дали да я слагам, но нали съм си изпълнителна... Стискайте палци момичета за добра реколта и добри ембриони после. Все си казвам, че целият тоя стрес свързан с този опит може пък да ми е поразмърдал малко яйцеклетките и тоя път да има и трансфер. Така или иначе се разбрахме с док, че този път няма да ги чакаме до 5ти ден и ще върнем 3 на 3ти ден, но хайде да видим. Успех и на другите момичета!

# 571
  • What are you laughing at?
Jessito и аз съм решила да хапна само нещо леко на обяд и вечерта да използвам една микроклизмичка.
mi.mi успех утре, стискам палци.Heart

# 572
Добра реколта, момичета! И после да се похвалите Blush

# 573
  • Varna
Базикодила е най- гадното нещо. Освен, че ме боля от него, а и имах чувството, че нещата се случват наполовина. Мелилакс, микроклизмички за мен са най-ефикасни, и безболезнени.

# 574
Момичета, сега ми се обадиха да микажат, че Македонова е болна тази седмица и трансфера ще ми го прави д-р Николов от Репробиомед. Някой има ли впечатления да сподели за него?

Скрит текст:
Аз съм си малко по-срамежлива и избягвам да ходя при мъже гинеколози без да ги проуча добре (заради лош опит в миналото). Калчев поне го познавам и ме е преглеждал няколко пъти, но този не съм го виждала и хич не се чувствам добре при това развитие на нещата. Disappointed Relieved

# 575
Tessaria, док се е учил от него. Тя предполагам също. Така че трябва да си в сигурни ръце.

# 576
Благодаря, Блинг, това е много успокояващо Simple Smile

# 577
Ако нямаш проблеми и трудни трансфери, не е резонно да се притесняваш. Това е приятната част от целия процес. Почети малко за него да ти е по-спокойно. Успех Flowers Four Leaf Clover

# 578
Този ли доктор ще замества Македонова, когато отсъства?

# 579
  • София
Днес минахме 3 момичета шампионки - всяка с по над 20 фоликула. На мен ми се обадиха, че 20 яйцеклетки са били зрели и са ги боцнали, но 3 от тях са със структурни дефекти. Дано този път има без фрагментации и да се стигне вече до трансфер.

# 580
Браво на вас! Щастливки, дай боже на всички по толкова Sunglasses

# 581
  • What are you laughing at?
mi.mi супер новини, много добър резултат.Heart

# 582
Здравейте, момичета. На 40 съм. Правих трансфер при д-р Калчев. Днес 12ти ден след връщането на два 3-дневни ЧХГ е 2,67. За мен си е отрицателен. Мира каза в сряда пак тест и тогава ще видим. Мислите ли, че има някакъв шанс и дали този резултат не е от лекарствата?

# 583
Едва ли е от лекарствата освен, ако трансферът е свеж, но като цяло тригерът се изчиства бързо. Имало е кратка имплантация. Няма да те лъжа, шансът е нищожен. Но преди време са имали случаи с много ниски стойности и затова настояват за втори и дори трети тест. Така че все пак има някакъв шанс за чудо Flowers Four Leaf Clover

# 584
Здравейте! Имам вродени тромбофилии. Днес бях на трансфер, но незнаех, че трябва директно с док да говоря за терапии. Първи опит в Адела ми е и досега рецептите ми ги дава Мира след прегледите. Мира, обаче ми даде рецепта само за медрол, беше изненадана от тромбофилиите. Трябвало с док да говоря, но не ми предложи да го пита допълнително. Той не изписвал фраксипарин преди положителен тест. Колебливо каза, ако искам да пия една таблетка аспирин протект. И понеже при предишни опити съм слагала фраксипарин, натаспин, акард и и го казах, чак ми се подразни. Има ли някой от вас с тромбофилия? Имало ли е някаква терапия? Дали да настоявам да говори с док?

Общи условия

Активация на акаунт