Клиника Адела Фертилити - есенна тема на надеждата 12

• 37 683
  • 724
  •   1
Отговори
# 600
Arji, инструкциите са стандартни. Питай все пак за лекарствата. Понякога дават да се слагат сутрин преди трансфер.
Успех и на двете!

# 601
  • What are you laughing at?
Блингче благодаря Hug

# 602
Момичета, след 2ва дни ЧХГ е 1,05. Ясно е, че пада. Пратих на Мира резултата и каза да спирам вагиналните. Но не ми вдига тел. Искам да знам сега чакам цикъл и сама ли ще се изчистя? Имам ужасно главоболие, дали е от естрофем или кринон, които слагах?

# 603
Момичета, след 2ва дни ЧХГ е 1,05. Ясно е, че пада. Пратих на Мира резултата и каза да спирам вагиналните. Но не ми вдига тел. Искам да знам сега чакам цикъл и сама ли ще се изчистя? Имам ужасно главоболие, дали е от естрофем или кринон, които слагах?

Съжалявам за резултата, няма какво да се чисти. Спираш лекарствата и до няколко дни ще ти дойде. Хубаво е да има почивка поне 1 месец, за да се нормализират хормоните. Може да пробваш интраутеринната плазмотерапия в този период. Желая ти успех от сърце при следващия опит!

# 604

Съжалявам за резултата, няма какво да се чисти. Спираш лекарствата и до няколко дни ще ти дойде. Хубаво е да има почивка поне 1 месец, за да се нормализират хормоните. Може да пробваш интраутеринната плазмотерапия в този период. Желая ти успех от сърце при следващия опит!
Благодаря, Шели!

# 605
Моника, Рени, Рокси, съжалявам за лошите новини! Кураж и не се отказвайте, ще се получат нещата, явно просто трябва време и малко късмет! 🤞

Момичета, има ли някоя, която да е правила физиотерапия за подобряване кръвоснабдяването на матката? Ако да, какви са ви впечатленията и имаше ли подобрение при вас?
Аз правих физиотерапия в медицински център Салус, има и други момичета, които са правили из темата, назад май имаше мнения или в предни теми. Не мисля, че е панацея, но поне вярвам, че не може да навреди. Аз забременях след ЗЕТ три месеца след като правих процедурите, но имах и диагностична хистероскопия с надраскване на лигавицата, та явно е било добро стечение на обстоятелствата + са ми се паднали читави ембриони точно тогава.

# 606
Благодаря, Лив Simple Smile

# 607
Здравейте, пролутекса в корема или мускулно в дупето го слагате. Аз разбрах в клиниката, че трябва да е мускулно, но на всички клипчета, които намирам го слагат в корема.

# 608
Пролутекс може да се слага и подкожно и мускулно за разлика от прогестан. По-добре го слагай мускулно.

# 609
Девойки, направо съм се объркала вече... При положение, че д-р Калчев няма да е вече в Адела, нито ще прави инвитро не знам на къде да се ориентирам.. 😔Вярваш на някой доктор, доверяваш му се и.... Записах си час за доц. Русев за януари и ще видя той какво ще каже за моята тромбофилия, понеже до сега не ми е предписана никаква терапия за нея. Пълен хаос ми е, а наистина нямам време 🙁. Освен това малко останах разочарована, след като 2ва дни се опитвах да се свържа с акушерка, за да ми каже какво следва и накрая отговор :Чакаш да ти дойде цикъла. Преглед не правим понеже теста е отрицателен. Това ми стана много чудно. Не е ли важно какво е положението след всичко.... Почувствах се като ненужна. Няма бременност - няма нужда от нищо...

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 12:46 от AnMary

# 610
Девойки, направо съм се объркала вече... При положение, че д-р Калчев няма да е вече в Адела, нито ще прави инвитро не знам на къде да се ориентирам.. 😔Вярваш на някой доктор, доверяваш му се и.... Записах си час за доц. Русев за януари и ще видя той какво ще каже за моята тромбофилия, понеже до сега не ми е предписана никаква терапия за нея. Пълен хаос ми е, а наистина нямам време 🙁. Освен това малко останах разочарована, след като 2ва дни се опитвах да се свържа с акушерка, за да ми каже какво следва и накрая отговор :Чакаш да ти дойде цикъла. Преглед не правим понеже теста е отрицателен. Това ми стана много чудно. Не е ли важно какво е положението след всичко.... Почувствах се като ненужна. Няма бременност - няма нужда от нищо...
Не си единствената повярвай. Аз съм след неуспешен трансфер и даже няма кой да ми изкоментира резултата. На къде да тръгна незнам? Имам един ембрион петдневен,но ако трябва ще го преместя. Обмислям да направя консултация в Селена,Тутракан,попълних за Надежда и се чудя за Станулов. Ние сме с мъжки фактор с намален резерв,абе филм. Относно акушерката хахха Звънях на Мира във вторник да и кажа че теста ми в кръгла О,уж говорихме и днес ми звъни на пожар сутринта в 9 и ми вика”Ти защо не звънна да кажеш какъв е тест?” Смях... Викам звънях ви и резултата ви пратих на email, и почна чакай цикъл ала бала. Подай си за фонда защото цялата ми заповедт била използвана и мога да кандидатствам за да направя повече ембриони,защото имам само един. Но въпреки всичко те не ме задължават да остана в клиниката и мога да си тръгна свободна,няма да се сърдят. Всеки искал бебе...Даже ми вика ако искаш подай от нашата клиника за фонда после я смени ако искаш. За тоя фонд кво ли не правят. Ама защо не се получи? Няма кой да питам! Уж бяха перфектни ембрионите,особено единия беше топ,ама имплантация няма. Потерсена съм!

Последна редакция: пт, 20 ное 2020, 12:46 от AnMary

# 611
Roxxy, по принцип няма преглед след неуспешен трансфер. При липса на бременност няма и защо да има. Така е било винаги. Ако има някакъв проблем или трябва нещо да се обсъжда тогава се насрочва преглед.
Ситуацията в клиниката не искам да я коментирам. Но се опитайте да не съдите Мира толкова строго. В момента всичко е на нейните плещи, сама е. До някъде е нормално в един момент да прегрее и да почне да забравя разни неща. Относно фонда е дала наистина добър съвет без да е длъжна. Защото това е по-лесното и бързо решение. Те няма да получат нищо, ако заповедта не бъде използвана при тях.

Скрит текст:
Оставяйки всичко останало настрана... Момичета, виждам, че преминавате през това за първи път. И емоциите са много силни в момента. За съжаление почти всички сме минали през това.. Малцина са щастливците, които успяват от първи или втори път. В самото начало всички по детски наивно вярваме, че стигнем ли до ин витро - проблемът ни е решен. Но това не е панацея. Жестоката истина е, че успеваемостта хич не е голяма. Това, че ембрионите изглеждат на външен вид чудесно, не значи, че са перфектни. Само погледнете статистиките от ПИД, при които лъсва колко голям процент от ембрионите не са здрави. И там пак гаранцията не е пълна. И много пъти няма имплантация дори при здрави ембриони. Всичко е един сложен процес с прекалено много въпросителни, на които все още не може да се отговори.
Поплачете си, потъгувайте колкото време ви е нужно. И после се изправете, изтупайте и продължете напред със стиснати зъби. Борбата продължава и не може да се предавате. Знаете - не е успял този, които не се е отказал.

# 612
Блинг, ами имам чувството, че се опитват да ни откажат да ходим при тях. Нали уж д-р Македонова щеше да продължи работата на д-р Калчев. Изобщо не се казва нищо по този въпрос,все едно се опитват да се отърват от малко пациентки. Малко са ми като сърдити "лелки". Просто съм разочарована. На 40 съм, имам 4 неуспешни инсеминации и заповед от фонда с бившия ми партньор, инвитрото беше с новия ми. Не мога да я ползвам. Плащам си всичко. Нямам време да кандидатствам и т.н.😔

# 613
Roxxy, няма съмнение, че резултатът, различен от положителния, ни срива психически. В момента какво могат да направят акушерките при положение, че Македонова все още не е на работа... Няма как да се очаква яснота днес, докато тя не е на линия. Всеки от нас иска ясна пътека за следващия опит, със съответните промени, че да търсим хубав резултат. За момента ни трябва малко време за оттърсване и преживяване на резултата, вярвам, че скоро ще има и яснота. Не защото имам време, но честно казано аз лично имам нужда от кратка пауза, да се презаредя и отново в боя. Надали някой от клиниката иска да ни гони или да нарани чувствата ни... Няма логика.
Bling, благодаря за думите ти, много точно знаеш през какво минаваме. Дано не се налага никоя от нас да изпитва подобни чувства отново! ❤️ ❤️ ❤️

# 614
Не се отчайвайте, момичета!Всички ще сбъднем мечтата си! Аз все още , като че ли не се решавам да започна инвитрото...Първо Калчев напусна, после този коронавирус, сега и като чета, че Македонова я няма ..Изобщо не се чувствам сигурна.То сега въобще кой работи?Само Мира ли е акушерката?Как се оправят толкова жени?Като знам лятото каква лудница беше при двама доктори и акушерки, а сега не ми се мисли.

Общи условия

Активация на акаунт