Любители на кучета - 109

• 26 377
  • 726
  •   1
Отговори
# 225
  • София
И на джуджана малкия мъж много ме впечатли и него бих го мачкотила наравно с кучетата..
Хибискус, малкият мъж е доста нетактичен и хич не обича да го мачкат. Не е свързана с кучета историята, но ще ти разкажа, за да добиеш представа. В събота бяхме на състезание с каката на Витоша и след края му решихме да хапнем в хижата, където беше финала. Влизаме, а на една маса бяха седнали 6 - 7 полицаи. Стига до тях Блондинчо и на висок глас констатира " Мамо, виж, цяла маса с куки!". Потънах в земята, а един от полицаите едва не се задави с пилешката си супа. Викаха го да се снимат с него, а отговорът му беше "Да, да, после няма да мога да им бягам в играта, защото ще са ми приятели!". Тръгна си невъзмутим, а за мен остана срамът. Та, внимавай какво си пожелаваш. Често не знам как да реагирам с него Joy

# 226
Еее 3 месеца само им е разликата.. Много е красив. Да ви е жив и здрав 🥰
Вчера вечерта забелязах,че Тайра има някаква буца около ребрата в дясно 😵
Днеска ММ ще я води да видят какво е.. Прилича на нещо като мастно топче..дано не е сериозно..

# 227
  • Mediterraneo
Добро утро!

# 228
За нас возенето в кола също е доста хм...нервен процес. Изка не повръща и не мисля, че й става лошо, но се стресира.
Започва една да примлясква, все едно има косъм в устата и мрънкоти ужасно, чак на песен го докарва. Това е, когато намалим скоростта. Като караме бързо -млъква. Но спрем ли и някой слезе ли, започва оглушителен лай - това са едни от редките случаи, в които разбираме, че може да лае. Може би я е страх да не я изоставим вътре. Жалко, че не мога да ви постна клипче да се посмеете.

# 229
  • Mediterraneo
Ужасен пътник е Рейна, ужасен! Стои права, не иска да легне или седне по никакъв начин. Опасно е и неведнъж се е оказвала зад седалките. Изключително рядко я возя. Хърка, мрънка, диша тежко, добре, че лиги не точи!

# 230
В момента съм на шофьорски курс, все още теория, но ми се иска когато някога имам книжка, моето момче да си го возя с мен. Само ме притеснява мисълта, че до сега винаги е бил в краката ми, заспал, разчекнал се и тнт, а ако аз съм шофьора дали ще бъде трудно да го науча да стой сам там и да не ми пречи.... Всичко е още само фантазия, но наистина го мисля този момент.

# 231
  • sf
Моят го возя закопчан с колан. Не повръща, не вие или лае, но личи, че е напрегнат и тревожен. Ако му отворя прозореца обаче пътува с кеф и изплезен навън. 🤣

# 232
  • София
Буба веднъж повърна при първото си возене в по-висока кола, след това не е имала такъв проблеми.
Но как се пътува до Гърция с куче в скута, което опитваш да удържиш да не сменя седалките през 3 минути... ние знаем Simple Smile Винаги съм мислила, че сигурно можем да я приучим да пътува отзад, но ММ не иска. Нашата лигла е вечно гушната и обгрижена. Па сянка й пазя с ръце или дрехи, па горнища се подлагат за възглавници, па краката се наместват по определен начин (според предпочитаната й поза в момента), седалки се спускат полулегнали, духалки се гласят...
Една от причините вече и двете коли да са автоматици, беше заради нея - обича да сменя в чий скут да лежи и най-много й харесва в този на шофьора (защото ММ я научи от малка да пътува гушната в него, докато кара). Спи само при равна средно висока скорост на извънградско.
Като цяло, ние сме някакви страшни идиоти, ама ММ не ще да поумняваме и след дълъг път винаги слизаме схванати, олигавени, намокрени от вода...  Идиоти, бе, идиоти Grinning И мен ме е яд, че нямам клипче, да се посмеете и на нас с това малко куче как пътуваме все едно тигър возим.

# 233
Нашият Бейли се вози в багажника на колата. Там му е идеално, защото е товарна кола и има място за още 2ма като него. Мм иска да купим решетка, която се поставя точно на задните седалки, защото се катери по тях и реално се вози през по-голямата част изправен и е опасно. Такава решетка е над 200лв,та затова още не сме стигнали дотам. Важното е че се вози с кеф, от време на време скимти, но не му става лошо, няма лиги, никога не е повръщал. Те май лигите бяха знак, че му е лошо на животното, нещо такова помня..и че ако почне да лигави има вероятност да повръща..

# 234
  • Sofia
Чоки без проблем се вози, откакто сме го взели.
Най-любимо му е да се изправи и да се подпре на задната кора, колите ли гледа, не знам, но е като клюкарка през цялото време

# 235
Ние се возим като Тони... гушната и по същия начин.Има слънце и черно дупе,катери се в мен, за да се скрие да не я напича.Ако я оставим в колата до като пазарим,слагаме колата на сянка,леко отворен прозорец ,а тя се скрива на сянка зад седалките.А някой доближи колата ,настава лаене и чудо,кожата по вратите и таблото е надрано от нея.Мм мрънкаше ама вече свърши.Имаме си и сгъваема купичка за вода,но никога не е повръщала  ,нито протестира  да не се вози.Напротив като и кажа хайде но колата и е застанала до врата да и сложим каишката.Бе точно навигатор си имаме с нас,върти се главата да се види всичко.

# 236
  • о`майна лунна нощ е
Не че ми влиза в работата да се обаждам като дърта свекърва, но возенето на куче в скута на шофьора е риск, който не намирам за редно да поемам. Швепса в началото се возеше отзад, вързан с колан. Знае си мястото, вече е свободен, защото започна да предпочита да слиза на стелките долу и да си лежи, а като му е кеф - отварям някой от задните прозорци и вее уши. Отпред - не.
И практиката, и работата ми ме е научила, че шофьорът не бива да се разсейва под никаква форма.

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 21:32 от `ТуиГ

# 237
  • sf
Абсолютно подкрепям за шофирането. И децата така съм научила от малки, седят и кротуват, иначе ги свалям.
И да се оплача от Нейо, иска си късната разходка, а навън се скъсва да вали. Седи, гледа ме настойчиво, не отстъпва, та накрая се надигнах, преобличам, навличам шушляк, шапка, маратонки. Излизаме от входа, припикава едно дърво, усеща якия дъжд и кръгом, всичко това за три секунди.

# 238
  • тук-там
Нашите се возят отзад в пикапа - широко им е и са много важни. Не гъкват. Само Нъки надава глас понякога, но винаги при нужда - пишка му се или е жаден.
Поздрав от каката и нейните фенове:

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 00:17 от mtz

# 239
  • под тепетата
Ау, какви къдрави ушаци! Аз съм фенка и на тримата Kissing

Общи условия

Активация на акаунт