Любители на кучета - 109

• 26 329
  • 726
  •   1
Отговори
# 360
  • под тепетата
Бат Озю ще стиска лапи, а аз палци на Шошчето! Браво на Бубата, че бързо е излязла от упойката!
Галски, голям помощник си имате!Чак завидях как си е полегнал на мекичко Relieved
Ей го де развява ушаци щастливо магарето

# 361
  • София
Минавам да кажа, че сме добре и да покажа помощник. След като Лили ми помагаше, беше крайно време и Балу да се включи.

# 362
И ние с Райли ще стискаме лапи и палци на Шошко.

# 363
  • под тепетата
Коте, а над(Е)ница ще има ли за г-н Балу, м?
Морският Лъки не се е разписвал отдавна...Дано да е добре!

# 364
  • sofia
Тони, радвам се, че процедурата е минала успешно!
Иланг, стискаме палци на Саскето, да се раздели безпроблемно със скъпоценностите си!
 Леон май върви към оздравяване. Вдига по-рядко задното краче. Още 2 дена ще си пие лекарството и в понеделник ще го водя на контролен.

# 365
Аз все още се опитвам да запомня на всички имената, а от телефона ми е зор да надничам кой как се казва 😁🙈 Ноо следя на кого какво му има .. Успех с топкорязането на Шошо (Саско, Сиганския Принц) "поне едното трябва да е вярно" 😂дано всичко мине и успокоите страстите!
Крачето на Леон да се оправя по-бързо!
Буба вече трябва да е фурия след процедурата, дано не и е било чак толкова зле!
Ако съм забравила някой съжелявам.. 🙄
На Тайра бучката е понамаляла драстично, наистина май се оказа от инжекциите.. Понеделник ще я водим да видим какво ще кажат..
Хубав и слънчев ден на всички ❤️

# 366
  • о`майна лунна нощ е
Иланг - контрола ще правим през декември. Така се разбрахме с ветеринарите.
Биляна - обичам го този Ози!

# 367
Сега във Фейса гледах видео с куче,което само дига капака на тоалетната чиния,пикае в нея,(мъжко е),пуска капака и натиска ръчката за водата. Не се видя дали опика седалката.

# 368
  • София
Сега във Фейса гледах видео с куче,което само дига капака на тоалетната чиния,пикае в нея,(мъжко е),пуска капака и натиска ръчката за водата. Не се видя дали опика седалката.
Това не е случайно,а въпрос на много тренировки с кучето Simple Smile
Болните кучовци да се оправят бързо . Поздравления и на тези ,имали повод за празник.

# 369
  • тук-там
Радвам се за Буба и чв всичко в минало успешно! Успех утре на Шошко - ще е бързо и успешно, сигурна съм!
Момичета - по колко пъти акат на ден малките ви кучовци? Моите са на на 4 и 8 месеца, но и двете все още ходят по 5 пъти на ден. До колко е зависимо от храната и от коя храна сте доволни в това отношение?

# 370
  • София/Севлиево
Ака на всяка разходка-3 пъти,и поне един път през нощта(той спи на терасата и си има местенце,където ги върши тези неща,а аз сутрин почиствам).В понеделник става на 9 месеца.

# 371
  • Пловдив
И аз не мога да се ориентирам с това акане. В момента Шошото твори поне по 3 пъти на ден, но му намалих храната. Преди това имаше и четвърти път, но консистенцията на 4 път беше мека.
И съм се чудила как от 300 гр гранула толкова много ако излиза... Не искам да сменям храната - тъкмо прояде.

# 372
Иланг, те нали набъбват гранулите вътре в стомаха. Изунка ачка по два пъти на ден, с някои хм...пропуски. Не всеки път й идва вдъхновението, така да се каже.
Лека операция на Саско пожелавам. Да се събуди свеж и бодър като краставичка Simple Smile
Ще ме извините и мен...много съм зле с имената.

# 373
Иланг стискаме палци на любовника неусетно да премине през интервенцията. Ще му трябват след това няколко месеца докато се наместят хорноните. Аз пак да си кажа, пазете го да не ближе мястото. Ако видиш, че има интерес към операцията слагай яка докато зарастне.
Супер, че Бубето е с чисти зъбки и лесно осветяване след упойката 🤗
За яденето и акането. Макс по принцип откакто е на двукратно хранене се изхожда по два пъти на ден - веднъж сутрин и веднъж привечер. Рядко се случва да има други изхождания, обикновено при проблем със стомаха или повечко погълната храна. Вивата на излизане ака по минимум два пъти. Това сутрешната и следобедната разходка. Привечер преди лягане пак ги извеждам и Вивата в повечето случаи пак върши една голяма работа. 😁 И тя се храни два пъти на ден. Ядат една и съща гранула. Обаче мисля Вивата стабилно си проси храна от майка ми, защото се е научила че като почне да прави бели и майка веднага я вика и дава нещо за ядене. И тя нарочно отива примерно към саксиите и гледа майка ми дали я вижда и чака повикване. 😂😂 Скоро ще остане само с мен и сестра ми и ще проследя как ще е само на гранули.
Още сте писали ама забравих вече кой и какво, та спирам до тук.

Да споделя, че вчера майката на Виви, Миси е родила 10 кученца. Стискайте палци да успеем да ги задомим, защото вече има 8 големи в двора, скоро ще приберат и един бебешок, чийто човек е починал и няма кой да го гледа (майката ще кастрираме и има още едно дребосъче, на което намерихме дворче в друго село). Абе дано им се усмихне късмета на всичките, че започва да ни става трудно, а пък за Миси не дават и дума да се обели за кастрация и това е второ неочаквано раждане. (Някой от хайманите беше разбил вратата на ограждението й и явно свършил работата, даже вече има съмнения кой е 😁).

# 374
  • о`майна лунна нощ е
Иланг, близането не е страшно. Опасно е, ако се опитва да дърпа конците. Ние си спестихме яката, но го дебнех доста. Вечер като почнеше едно млящене в тъмното, ставах, дръпвах му муцуната и го галех, да го разсея. Но то си боли и опъва. Няма как. Предупредиха ме, че слюнката е киселинна и от нея мястото на шева може да се зачерви. Не е опасно и не е проблем. Това е нормална реакция на кожата там, ако се ближе. Така и стана - почти кръв червено беше, но запазихме спокойствие и не сме ходили на посещения за това. Чак за махането на конците след около седмица.

Общи условия

Активация на акаунт