Януари бавно наближава, тогава бебе ще се гушка в мама!

• 14 332
  • 300
  •   1
Отговори
# 195
Честито Мими  smile3525

# 196
Еееееее честито, Мими!  newsm51 Май 05.01.2007 сме го запазили само за момите за сега!  pletka  reverance  4470

А иначе това с изследванията на мен хич не ми е ясно. Тук ми правиха някакъв специален ултразвук за Даун и въз основа на това ти преизчисляват риска, който преди това са изчислили на база на възрастта на майката. Смешното е обаче, че сам трябва едва ли не да си го изпросиш ако си под 35, под тази възраст считат че не е необходимо да дълбаят за аномалии, особенно ако не е генетично обусловено в семейството на родителите. И изобщо като гледам на колко много прегледи ходите чак ми се иска и на мен, защото обичам да си обръщам голямо внимание на състоянието, пак и си е приятно да си виждаш мъничето често  Heart Eyes а тук не е така.
Изчетох много от това, което бяхте писали тия дни днес и на две три места гледам банички споменавате....Ах, ако знаете какво не бих дала за една баничка и един айран!  Mr. Green От началото на бремеността си банички сънувам.....Направо ме тормозите с тия приказки за банички сутрин...Ох, защо ви занимавам с кулинарните си въждаления  Blush

# 197

За магазините, все ви мисля да споделя един евтин магазин, който не го виждам в списъка - намира се на Плиска, от страната на спирката на 72. Та като се тръгне по линията на 72, от лявата страна на улицата, магазинът се пада почти веднага в ляво, в един гараж, на една детска площадка Laughing ама как го обясних само, дано го намерите, по-добре не мога да обясня, незнам имена на улици... Та, магазинът се състои от 2 части - едната за дрешки, а другата за памперси, млека, пюрета, козметика и т.н. Та в него например има едно страхотно кремче за дупе Павлодерм, само там съм го виждала. Води се македонска мас, изобщо не е скъпо, а е страхотно. Навремето, дупето на Вики минаваше само с това кремче. Предпоръчват го и срещу стрии, та аз сега сутрин се мажа с него.

този магазин го знам. Работата ми е наблизо и преди 2 год. от там купихме за 1 бебе подарък - всички колеги го тачат. Бях го забравила - 10х
Mimi_81 честито stork-girl:
И вие да отгледате и възпитате добри моми че и ние се оглеждаме  newsm53

# 198
Еееееее честито, Мими!  newsm51 Май 05.01.2007 сме го запазили само за момите за сега!  pletka  reverance  4470

bowuu Май засега е така,а док. ми изчисли термин на 4.01.2007г.,но нищо не се знае.Като излезнат на бял свят живи и здрави.... ще видим познават ли пола докторите  bouquet Мерсиии на всички за съпричастността  bowuu bowuu

# 199
  • София
Здравейте!
Аз пак съм в Ямбол, при Никол. Ще се върнем в Сф понеделник, т.е до тогава има м нет, а след това не знам, защото нямам идея кога ще се добера до офис на Евроком, за да пусна пак договора и да прекарат нета.
Иначе сме ок с бебо, на консултацията потвърдиха пола, пак го заснеха  Embarassed, вървим с 2 седмици напред  Rolling Eyes Shocked, голям бебок ще е...Никол чак към 30 седмица започна да изпреварва със седмиците, а се роди 4050, а този...не знам Crazy

# 200
  • Willebroek, Belgium
моми4ета вкарах снимките с покупките за бебо в албума .ако ви се гледа заповядйте Hugискам само да си кажете мнението за коли4ката.дали ви харесва Rolling Eyes
4естита девойка Мими  bouquet

# 201
dobito ,не само количката,а всички покупки ти са много сладки.

# 202
Добито, много е хубава количката, а и всички покупки за бебо също!   bouquet
Моята е подобна, но ми се вижда мнооооого по-голяма и тежка от тази на Добито, а ще се налага да я свалям по стълби.  Sad Направо не ми се мисли.... ама я бяхме гледали със свекито и тя после без да ме пита отишла да я купи за да ме изненада....Ето снимчици и на моята, защото нямам хубав фотоапарат.

http://static.abcaz.com/productimages/108/5372268/mothercare-tre … travel-system.jpg

http://s7ondemand6.scene7.com/is/image/Mothercare/lv2336?wid=200

Стабилна е обаче за сметка на това е доста тежка....не правете моята грешка, съобразявайте се с условията си  Mr. Green

# 203
Това за теглото на количките е вярно! На племенника ми беше много тежка и оставах без сили докато я сложа и извадя от багажника. Сега и аз имам едно наум...

# 204
Mimi 81- честита кукличка  bouquet

Toni_ls- не се притеснявай.Този метод e само оценка на риска,а не диагностично изследване.Прави се до 19 г.с.
Аз си го правих прес 16 г.с, но ходих лично до МД-14 етаж, където се дава кръв и след това сама си взех и резултатите.От МД ми дадоха една жълта листовка, където всичко си е описано за изследването.Пише, че инфото може да се намери на www.lmpbg.org, но аз лично не я открих там.Ако искаш мога да я сканирам утре и да ти я пратя.Много важно е също така".........
да ви е определен срока на бременността чрез ултазвуково изследване, проведено същия ден или до 3 дни преди вземането на кръвната проба....."
..........."Получаването на резултати - "високо отклонение"и "ниско отклонение" не означава, че плодът непременно е увреден.Такива резултати се срещат нормално:
- при 5-6%(50-60 на 1000) от бременните жени под 36г.,и
- при 40%(40на 100) от жените над 36г.............."[/color]"..........От бременните с "отклонени резултати"   само при 1-2 на 100 жени се намира действително увреден плод............." и т.н.

За доп. инфо, както вече беше споменато - доц.Кременски

Така че, споко  Grinning Grinning Grinning

# 205
Ей, ама много сте напред с покупките.Браво на вас.
Аз все още абсолютно нищо не съм купила - нещо май съм суеверна, и аз незнам. Има ли други мами като мен???

# 206

Ето- намерих я листовката. Малко са я редактирали.
http://www.lmpbg.org/downloads/LMP_DownInfo_BG.pdf

# 207
  • Варна
   dobito много са ти хубави покупките.
Количката на brumbolina също ми харесва и не изглежда тежка, поне на пръв поглед. Колко килограма е?

# 208
Ми аз мислех, че е кам 15, тя се оказа 16,4 кг  #Crazy Тежко ми!  Grinning

# 209
Доби, много сладки покупки. Нашите за сега са в неутрални цветове, нали не знам пола, а и като го разбера пак им нямам доверие, стават грешки.
Да ви кажа, че получих стягане на корема, но само от едната страна. Дали това са контракции незнам. newsm78 Нали трябва целия да ми стане на топка, а при мен е лека болка само от една и съща страна. Може би малко се преуморих с миенето на прозорците, но като почувствах болката спрях. Умирам от страх да не стане нещо с бебо, че както съм и сама няма никой при мен. Изпих 1 нош па и малко ми поотмина.

Утре няма да идвам, защото къщата е наопаки и трябва полека-лека да довърша чистенето.

Общи условия

Активация на акаунт