Единадесети клас - 2020-2021 - живот и здраве

• 38 321
  • 744
  •   1
Отговори
# 675
  • България, София
lion_queen__, и ние по тази причина ще почакаме. 
Много съжалявам за загубата. Прегръдки от мен. При някои наистина вирусът се оказва фатален или дълго време мъчи .

В момента аз съм опашката от боледуващи в нашето семейство.
Първо започна ММ. Наборката в деня на неговия бърз положителен тест се оказа със зачервено и дразнещо гърло, но без Т. На следващия ден беше с отрицателен тест. Може би твърде рано беше направен. Така и не вдигна Т. Имаше само хрема и покашляше от сухото гърло. Не е имало пречки да си учи ДО.
Сестра й по - миналия четвъртък вдигна Т и беше с главоболие. На следващия ден - положителен тест. А моя милост вдигна Т в сряда, когато карантината от ММ изтече.
Като цяло може да се каже, че леко мина при нас. Само ММ беше с висока Т и се наложи да пие няколко АБ.
Аз само 1 ден с Т, малката общо 3 дни, като и при двете не е надхвърляла 38 градуса. Но аз днес установих, че съм без обоняние. Класика.
Скрит текст:
Всъщност може би лекото минаване се дължи на това, че аз още при първи симптоми започнах да приемам хювемек. Малката на втория ден. Та може би това да е помогнало.
Пиша го, ако на някой друг може да е от помощ, макар че пожелавам да не се налага изобщо.

# 676
  • София
Скрит текст:
Всъщност може би лекото минаване се дължи на това, че аз още при първи симптоми започнах да приемам хювемек. Малката на втория ден. Та може би това да е помогнало.
Пиша го, ако на някой друг може да е от помощ, макар че пожелавам да не се налага изобщо.
О! Аз преди месец имах положителен тест антигенен от аптеката, направен след рисков контакт и никакви симптоми. Буквално предния ден пуснаха Хювемек. Пих го, плюс още някои неща, които елиминират вируса, плюс това, че вероятно съм получила малка доза и в 2 дни по-късно в ковид зоната антигенния тест беше отрицателен. Мъжът ми тогава го пи, на следващия месец пак една доза профилактична, сега е вече ваксиниран, но трябва време и се чудя дали да не си изпие пак месечната доза.

# 677
Вчера, под карантина и с лазаня и торта, посрещнахме големия рожден ден. ММ е болен, но го кара относително леко. Е, лежа 10 дни в спалнята, с главоболие и световъртеж. От вчера става и излиза по двора. Купонът е отложен за средата на април. Косьо не е празнувал с приятели от години, защото не бях съгласна да купувам алкохол на деца, за разлика от други родители. Виртуална почерпка за вас!

# 678
  • Русе
Честит да е Косьо! Да е много щастлив и успешен! Здраве за цялото семейство! Hug

# 679
  • България, София
Честит да е Косьо! Да е жив и здрав, много, много обичан и щастлив, с разум да следва пътя си и смело да сбъдва мечтите си!

Бързо възстановяване на болния Simple Smile
Много объркват плановете тези карантини, но да минава и заминава. Има и по - страшни неща.

# 680
  • столицата
Честит да е рожденика! Да е здрав, щастлив и обичан!

Ох, с тази Корона пък децата стават на 18г. -заветното пълнолетие и им се иска да го отпразнуват подобаващо с приятелите. Ние още не сме  го изкарали /поне официално, не съм правила антигенен тест/, та се опитвам да се пазим, а детето му се излиза и събира. И на РД иска да ходи. И се опитваме да намерим някакъм баланс, с повече срещи на открито, а не по апартаменти и заведения. Дано се стопли по-бързо, за да изкарват повече време навън.

# 681
  • Русе
Бети, да ти е жив ,здрав, разумен и успешен. Косьо покрай по-големите поизрасна по-бързо сякаш и май си мина неразумния период. С поне крачка напред си пред нас и ще е полезно да споделяш.

Болните как са.

ММ днес се ваксинира май с АЗ.

# 682
  • София
Айде и аз да почерпя за моята пълнолетничка Heart
В голяма еуфория е. Сега се прибирам и почваме да въртим софрата. Тя ще готви някакви странни японски манджи, аз вегановата торта на шеф Роу Simple Smile))))) Ще видим дали ще стане вкусно, че на мен и двете неща са ми доста странни Simple Smile))))
Честит рожден ден на Косьо! Пожелавам му много сбъднати мечти и добри приятели!

# 683
  • Русе
Ваче, да ти е жива и здрава Сашата Heartbeat  Да реализира всичкия си потенциал и да радва себе си и всички с постиженията си. И ние се надявам да намажем, че малко ли съм се възхищавала толкоз години!
 Пълнолетните да се отчитат по-често, че да знаем как се реализира това чакано пълнолетие.

При нас нищо ново. Бори киберсигурността. Чете, пише, пуска. Не знам кога ще узрее, че и акъл се иска, но нека се старае.

# 684
  • Русе
Ехааа, още едно пораснало наборче! Жалко, че не успях да се запозная с нея Sad
Да е много щастлива и успешна, Ваче!  Hug

# 685
  • София
Честити, здрави и успешни да са порасналите деца.
Леле, вече са пълнолетни. Невероятно и леко страшно ми звъчи Simple Smile

# 686
Честити да са порасналите деца! Да са здрави и да сбъдват смело мечти!
Ей, ще кажеш, че вчера обсъждахме тогите за завършването на детската градина JoyJoyJoy

Нямам с какво да се хваля или да се оплача - тече си монотонно образованието...
Предстои пълнолетие при нас другия месец. Наборът крои планове, но както се развива ситуацията, май и тази година ще е домашен рожден ден.

# 687
  • София
Честити пълнолетни деца, Бети и Ваче!
Да са здрави, да сбъдват мечтите си и да са щастливи, а вие да се гордеете с тях!

# 688
  • София
Честито на новите 18 годишни! Simple Smile

Ние си чакаме ред след две седмици.

Да си пожелаем вчерашните хлапета да прекрачат прага на големия живот разумни, амбициозни и вдъхновени, и нека да покорят света!

Шофьорската книжка е топ темата вкъщи. Плановете са лятото да се натоварят по колите и да обикалят България.
Пожелавам на всички набори разум, защото ще им е нужен...

# 689
  • България, София
Ваче, честита да е и твоята госпожица! Да е жива и здрава, много обичана и щастлива, да следва разумно сърцето си, все така да радва с успехи и талант и да сбъдва мечтите си Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт