Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 55 524
  • 748
  •   1
Отговори
# 120
Благодаря Ниа , Light Beam за потвърждението. Имах някакъв спомен, че въпреки че е доста обсъждан нещо ми се е запечатало че не е подходящ за мен.

# 121
  • София
Аз съм на 45 и зимата кожата ми е суха, използвам го само смесен със серум, когато ми трябва траен ФДТ, не мърда цял ден.

# 122
  • София
Ей, това му е най - хубавото на този ELDW - не мърда! Излизаш рано сутрин, търчиш по задачи, работа, прибираш се вечер и той си стои. Без през деня да се притесняваш, оглеждаш, добавяш продукт. Колко фдт са чудесни и след 2-4 часа никакво го няма покритието. Внимавайте с цвета, че потъмнява след като го поставите. Ако тествате в магазин цвят, една разходка за кафе или до другите магазини, тогава се връщате и купувате:)
Значи, това 27, което го коментирате е всичко друго, но не и за светла кожа. Да не се подведе някой...

# 123
  • София
Ей, това му е най - хубавото на този ELDW - не мърда! Излизаш рано сутрин, търчиш по задачи, работа, прибираш се вечер и той си стои. Без през деня да се притесняваш, оглеждаш, добавяш продукт. Колко фдт са чудесни и след 2-4 часа никакво го няма покритието. Внимавайте с цвета, че потъмнява след като го поставите. Ако тествате в магазин цвят, една разходка за кафе или до другите магазини, тогава се връщате и купувате:)
Значи, това 27, което го коментирате е всичко друго, но не и за светла кожа. Да не се подведе някой...

Абсолютно! Аз съм със светла кожа и ББто на Миша ми е 21. За ориентация  от DW използвам 1С2(Petal) и 2С1(Fresco)  в различно време.

На мен лично ми харесва, че можеш да му регулираш всичко с добавен към него серум, теч.хайлайтър, олио и да получиш траен резултат.

# 124
  • София
А кой течен хайлайтър, който е подходящ за микс с фдт ви е любим?

# 125
Charlotte Tilbury Flawless Filter. Вълшебство прави, невероятен е. Пусто, цената му също.

# 126
  • София

Pядко добавям малко блясък, най-често Benefit High Beam. Основно регулирам ефекта със серум.

# 127
Аз от изложението на корейска козметика си купих бб крема, който уж бил малко преформулиран. Със светла кожа съм, нося 23.

# 128
Имам и харесвам 3 бр на Becca и 1 на Kevyn Aucoin. Олиото ми е пак неговото.

# 129
  • София
А, и аз си имам от олиото на Kevyn Aucoin, но мисля, че го спряха вече. Ти ми то препоръча и е чудесно наистина!
Becca намирам само ето този течен хайлайтър и го има наличен в един цвят, Агент, този ли е?

https://www.boots.com/becca-shimmering-skin-perfector-liquid-hig … -PLAs-_-(GB:Whoop!)+Becca-_-(GB:Whoop!)+Boots+Shopping+-+Category+-+Beauty+-+Mobile&gclid=Cj0KCQiAhZT9BRDmARIsAN2E-J0knGanlg8rHfLMJ2zkjrM1T2SapFbbm4XDD3R_tRm8r3D_2P47zigaAp4eEALw_wcB&gclsrc=aw.ds

Последна редакция: пт, 06 ное 2020, 14:50 от Happythought

# 130
Да, Happy, това е, моята опаковка е малко различна, сега ще ти покажа (1 голяма и 2 минита)
https://www.amazon.com/Becca-Shimmering-Perfector-Liquid-Highlig … ter/dp/B01GK1WAIM
(този цвят НЕ ми дава особено естествен за мен резултат - Champagne Pop: Bestselling shade that’s a soft gold with pinky peach undertones)

Минитата ми(20 мл, хич не са толкова малки) са Moonstone: A pale, incandescent gold that illuminates the complexion; и Opal: A neutral, white gold with universally flattering, soft pink undertones; adds a perfect amount of radiance - Опалът е най-близо до моите естествени цветове. Спогаждат се чудесно със всякакви ФДТ/ВВ/СС кремове.

А това тук според мен е Бека аналог на филтъра на Шарлът, за който Ния говори, но не съм пробвала нито единия, нито другия продукт:
https://www.amazon.com/BECCA-Cosmetics-Backlight-Priming-Filter/ … =BECCA&sr=8-3

PS Погледнах  ревютата на филтъра на ШТ на ам. Сефора и се засмях - ами права е жената, но и аз обичам да се поизхвърля, опасявам се Grinning
"Slightly dry. Shade 2 is a little peachy.
Do you ever buy a more expensive version of an affordable product you already own and love?I do this all the time with highlighters and complexion-enhancers. I am afraid of missing out. Maybe the luxury-brand, more expensive version is better than the affordable version I am wearing. So this is why I purchased the Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter. It has nearly five star reviews and looks like a fancier version of illuminating face primers I already use, namely Physician's Formula Spotlight Illuminating Primer and believe it or not, Wet n Wild's Dewy Photofocus Face Primer.   Although the Charlotte Tilbury Hollywood Flawless Filter is a competent illuminator, I find it a little dry and shade 2 is too peachy for my personal taste. My Physician's Formula Spotlight Primer & Wet n Wild's Dewy Photofocus Face Primer are a more suitable champagne colour and apply with better "slip". Every once in a while you find some fabulous affordable drug store beauty products and I think that is the case with the Physicians' Formula and Wet n Wild illuminating face primers."

Последна редакция: сб, 07 ное 2020, 03:43 от Agent Provocateur

# 131
Момичета, а Миша продуктите подходящи ли са за чувствителна кожа склонна към акне? Как са на състав?
Не съм тествала досега а ми се иска, но ме е страх да не се изрина.

# 132
  • София
Хаха, да, ами права си е жената!
Благодаря ти, Агент, много!

За цветовете, хубаво е да се внимава като се избира цвят, защото иначе - като мен, поръчваш онлайн, че чувстваш, че знаеш след всичките ревюта, снимки, видеа дето си ги изгледал, получаваш продукта и ... се оказва, че не е съвсем според очакванията. Разбирането на хората за “светла” кожа например е различно, като гледам, от там и недоразумения стават.

Сетих се, че преди време някой пита тук за покривен фдт. Аз си купих напоследък два нови и ги препоръчвам и двата.
Първият продукт е Kevyn Aucoin The Sensual Skin Enhancer. Това е много, много добър продукт. Може самостоятелно да се използва като кънсийлър под очите, без да се впива в линии, не изсушава. Може да се миксира съвсем малко от него с олио (с това на КА е много добра комбинация, с хидратиращ крем също - най-добре се получава с Embryolisse Lait-Crème Concentré Moisturiser).  Аз съм ELDW 1N1 зимата и  КА e SX3 зима и SX5 лято и комбинация от двете помежду е добра. Всичко е много чудесно при мен, но за около 4 часа. После си трябва да се пипне. Дори ако се сетне с пудра и сетинг спрей. Това е при мен. Всичко е много индивидуално обаче.

Следващото и много любимо ми е Vanish Seamless Finish Foundation Stick by Hourglass. Прекрасен е. Цвят - Porcelain е моят. Много естествен финиш. Не се впива, много добро покритие. За мен е по-красив от стикът на MUFE. По-траен. Много бързо се нанася, много лесно. Имам и четката и ми се получава с нея чудесно.

# 133
Четката на hourglass е наистина страхотна, аз я взех от твоя препоръка.
За Шарлът срещу праймъра на Бека backlight filter- нямат нищо общо. Бека е праймър тип крем смесен със силикон + блестящи частици- не е лош, но има 186252 други подобни на пазара и не се смесва успешно с всякакъв ФДТ. Подчертава пори и бръчки доста гадничко.
Шарлът е по-сух, не е силиконов, течен хайлайтър със скапан doefoot апликатор (отново, защо правят това, някой изобщо пипа ли си кожата с това нещо!?!). Работи супер под ФДт на високите точки на лицето- естествен хайлайт, забележим, но не in your face. Смесен с ФДТ обаче озарява, не подчертава текстура, дава наистина естествено сияние на ФДТни, без да омазнява. Най-близкият му аналог, от пробваните от мен такива, е течният хайлайт на Диор, който обаче е една идея по-интензивен- с ШТ мога да изляза като го смеся със слънцезащита, с Диор + крем или SPF ще съм като коледна топка.
От хайлайтърите на Бела съм доволна, като ми пасват единствено Опал, в най-студените зимни дни и един бронзов, ще видя как се казва, в по-топлите. Champagne pop е един от най-кофти опитите, които съм правила като цвят. Аз зимата съм 4ка в ШТ, нейният продукт няма покривност и е много по-светъл, отколкото изглежда.

# 134
  • София
Ау, никак не съм по такъв тип брокатен блясък аз! Не обичам просто. Но ... ми се иска да пробвам да смеся някой по-матов течен фдт с такъв течен хайлайтър като на ШТ може би, да видя как ще е. Ами, аз и гледах опаковката на продукта - So 80s ми изглежда и този апликатор за какво е там да му се чуди човек наистина:) Не че няма да пробвам, де:)
Още нещо да ви питам. Гледах PAT MCGRATH LABS
Skin Fetish: Highlighter + Balm Duo ... малко са се по изхвърлили с цената, но изглежда интересен, някой да е пробвал?

Общи условия

Активация на акаунт