Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 54 123
  • 748
  •   1
Отговори
# 420
  • Бургас/Пз
Аз съм светла, харесвам ФДТните със студен подтон, 2N е цвета който използвам в момента, за моята кожа е идея жълтоват, но като се нанесе не се вижда.
Другите ФДТни, който използвам в момента са DW Fresco, DW Petal и Миша 21.
Благодаря, много ми беше от полза, аз също ползвам 2N  - Диор Гроу, Аква на Герлен, 21 на Миша го смесвам, че малко ми сивее, но и той ми е добре като цяло. Сега погледнах, че единият на ДУ ми е фреско, а другият е Пебъл. Така, че мисля да стрелям с 2N на face and body. Благодаря още веднъж Simple Smile

# 421
Привет и за много години!
Някои пробвал ли е този продукт - https://moiatakozmetika.com/product/vegan-fluid-fon-dyo-ten-siya … -fluid-foundation ?
Може ли мнение за него? Simple Smile)

# 422
107 beige на Clarins-Everlasting, оранжевее ли в повече ? В Дъглас е намален на 40 лева.

# 423
Най-накрая си намерих моя фдт, който издирвам от 2016 насам - на Елф за акне се води, старата формула е. Открих го в един сайт и го поръчах. Две седмици преди това си купих и forever на Dior, който също много ми харесва. Имам и целия арсенал на Миша и Keenwell. Изобщо съм затрупана от фдт, но елф ми е любимец, при това е 20 лв Simple Smile

# 424
За тази марка ли говориш? https://www.iherb.com/c/E-L-F?rcode=LNN252
А някой тук да е пробвал бб и СС кремовете на Andalou Naturals? Търся отзиви Simple Smile
https://www.iherb.com/pr/Andalou-Naturals-BB-Vitamin-C-Beauty-Ba … 6937?rcode=LNN252

# 425
Аз се завърнах от най-хубавата почивка тази сутрин с торба къшъни: Sulwhasoo intense (който касовата бележка твърди, че не съм платила...), dear dahlia, Mamonde, Laneige и CNP- в общи линии неща, чиито опаковки харесах. Има и няколко без имена на Латиница, та ще снимам и пиша за тях като избелея малко- хем бях в земите на мургавите азиатци, хем нямаше цветови опции за такива.

# 426
Ооо, Sulwhasoo - любими за бяла козметика, но ужасно скъпи, гадовете!

Ния, а аз съм си поръчала и отсега знам, че ще те кодоша да пробваш и ти озаряваща пудра на Shiseido ( и да я сравним с тази на кака ти Тери) . Така де, не само французите и италианците знаят как да правят козметика!

# 427
Купих си преди няколко дни La roche posay bb blur и съм многоо доволна. За първи път ползвам продукт на тази марка. Много лек и нежен бб крем, матира много добре. Перфектен за комбинирани и мазни кожи ❤

# 428
107 beige на Clarins-Everlasting, оранжевее ли в повече ? В Дъглас е намален на 40 лева.
В момента в българския Дъглас не виждам да е намален, на редовната цена от 87 лв. си е. Би трябвало да е студен и да е по-скоро розово-сивеещ, защото виждам, че е обозначен с С.
Харесвам много Skin Illusion и Extra Firming, за сметка на Everlasting. На по-мазна и млада кожа може да е хубав. Иначе, като цветове, различните серии са близки. Аз ползвам леко топлите 108 и 110 от двете. Имам розовееща кожа на лицето и жълтееща на шията. 107 трябва да ми се е сторил много розов/студен, а съм пробвала на място в магазина повечето от по-светлите цветове от всичките им серии.

Последна редакция: вт, 05 яну 2021, 01:51 от Light Beam

# 429
Аз имам 107 beige, но Skin illusion.
Той е по-скоро прасковен, не розов.

# 430
Да, имах предвид розов в сравнение с 108 - sand и 110 - honey. Като оранжевеещ не бих определила.
Ето някакви картинки:
Скрит текст:
Скрит текст:
- тук е този от ляво.
При ФДТ с толкова плътно покритие като Everlasting, бих пробвала преди да купя, ако не съм сигурна кой е моя цвят.

# 431
Ооо, Sulwhasoo - любими за бяла козметика, но ужасно скъпи, гадовете!

Ния, а аз съм си поръчала и отсега знам, че ще те кодоша да пробваш и ти озаряваща пудра на Shiseido ( и да я сравним с тази на кака ти Тери) . Така де, не само французите и италианците знаят как да правят козметика!
Кажи само коя озаряваща- правим го. Сега в Италианската Сефора има гранде намаление.
А за Sulwhasoo- след кратка справка се оказа, че на летището в Мале си имат отделен каунтър, където е било редно кака ви да плати. Ми не беше обозначено, така че съм международна крадла на козметика. Банката ми вероятно кима одобрително.

# 432
Ето тази, прекрасна, от линията за бабичките Grinning
https://www.shiseido.com/us/en/future-solution-lx-total-radiance … 729238139428.html

Пропуснах да ти благодаря за препоръката за тази на ByTerry, наистина много качествен продукт! Но меракът да се изследват непознати пудри и територии никога не умира! Grinning Grinning Grinning

PS Аз обаче не разбрах и ме терзае въпроса този каунтър на летището за какво плащане/доплащане е?!?!

# 433
  • варна
Преди няколко години ми попадна свободната( без цвят) пудра на Кико.Много интересен буркан и абсолютно същото хлъзгаво усещане при нанасяне, като Бай Тери.Това по спомени.Ако някой има желание ,да пробва и нека изкаже мнение еднакви ли са, като финиш.Ще ми е интересно да чуя

# 434
Моля за линк към пудрата на Кико, веднага ще дам отзив и сравнение.

Агент, тази линия за бабички не работи за мен, не знам защо така, но ще пробвам пудрата. Чалъндж ОН.

А на летището йорс трули пълни една кошница с къшъни, плюшени зверове за безбожни пари за моят звяр вкъщи (щото пекох д-то бездетна, поне да занеса нещо), сладкиши за душата и подобни от duty free. В кошницата се намират и един къшън на Sulwhasoo + 2 продукта грижа. В самолета гледах бележката и цъках как не е толкова зле колкото съм сметнала наум и след лек алайнмънт с пътуваща в същия самолет разбрах, че е трябвало да платя продуктите на Sulwhasoo на касата на техния си магазин в магазина. Аз като не съм го направила и не са ми ги таксували на чек-аута за всички продукти, съм свила неща за около 200тина долара. Не предумишлено, но е факт. Терзая ли се- познай. 😈

Общи условия

Активация на акаунт