Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 54 115
  • 748
  •   1
Отговори
# 435
Емк да са си усъвършенствали касите 😈

# 436
Много благодаря. 💗 Да, и  аз установих,че да поръчвам без да пробвам не е добра идея

# 437
Емк да са си усъвършенствали касите 😈

Да, а междувременно ако минавате през летището, да си знаете 😇

# 438
  • София
Ох, ще умра с тебе Ния! Пак ме разсмя!:)
Агент, ти нали си на вълна Burberry сега - след цунамито на марката - какво е крайнато решение, ще се намести ли в сърцето до Kevyn Aucoin или не? От фдт - ските им изпълнения кое най - много ти допадна?

# 439
Моля за линк към пудрата на Кико, веднага ще дам отзив и сравнение.

Тази трябва да е пудрата:
https://www.grimche.net/bg/products/96/KIKO-MILANO-Matirascha-Pudra-za-Litse.html
И аз съм чела, че е хубава, но не съм стигнала до нея.Sweat Smile

# 440

Ой, че красива пудра! И без талк, въпреки, че обещават сериозно матиране. Ще чакам и аз коментари, че съм се заринала с пудри за 10 години напред! Но ще си призная, че от Али Експрес (или май беше от Ибей) съм си купувала такива контейнерчета, че да си пресипвам някои от любимите пудри в огромни буркани и да мога да си ги нося в чантата. Идеята ми дойде от това мини Живанши:

Агент, ти нали си на вълна Burberry сега - след цунамито на марката - какво е крайнато решение, ще се намести ли в сърцето до Kevyn Aucoin или не? От фдт - ските им изпълнения кое най - много ти допадна?
Опасявам се, че ще се намести, Хепи... много са им качествени продуктите и опаковките им за капак съвсем по мой вкус - това е ужасна комбинация за моята душа в криза! Grinning

Малко ме е срам да си призная, че съм доникъде с тестването, защото взех няколко различни ФДТ-та:
1. Burberry Matte Glow Liquid Foundation
2. Burberry Matte Glow Compact Foundation
3. Burberry Fresh Glow Liquid Foundation
4. Burberry Fresh Glow Compact Luminous Foundation
5. Burberry Fresh Glow Gel Stick
6. Burberry Fresh Glow Luminous B.B. Cream SPF 20
+ една база...

Стикът още не съм пробвала; матовият на първо четене ми дойде малко твърде матов, на второ го смесих с базата и ахнах; сочният (Fresh Glow) e чудесен и ужасно естествен. BB кремът е много прозрачен, но много приятен и е великолепна база под пудрените ФДТ. Изобщо тази "естественост" много я търся последните няколко години - едно, че аз съм вече на една достолепна възраст и очеваден грим със 100% покритие ме състарява с още 20 год; второ, че все пак живея в много консервативен регион откъм грим, та с цел все пак мъничко да се вписвам в картинката не мога да си позволя Инстаграмски или full drag makeup, макар, че откакто носим маски съм почнала да  нося червила.

Изобщо цялата визия на Бърбъри много ми опонира - идеална кожа и нищо, което да прилича на "давам си твърде много зор" - идеално е за местните ни реалии Grinning

Последна редакция: ср, 06 яну 2021, 16:39 от Agent Provocateur

# 441
Някой поръчвал ли е от този сайт? Тази пудра ме грабна и май ще я поръчам.

# 442
Някой поръчвал ли е от този сайт? Тази пудра ме грабна и май ще я поръчам.
Ох, брой ме и мен ...ужас! Бях решила да си използвам всички неща, които имам и тогава ...🤦🏻♀ Не че са много, но се опитвам да съм прагматична

# 443
  • София
Ами, то ... само това чакам аз! Да кажеш “Ах” и готово!:)
Толкова много ми харесва стилът на Burberry наистина опаковките им са прекрасни. Малко е странно наистина - но и аз обичам опаковката да ме радва, когато си ползвам продуктите и каквато съм консерва - като видя лъщяща златна опаковка с шарено по края и просто не мога. Консерва!
Агент, кояяя база точно прави чудесони с матовия фдт?

# 444
Точно! 100% консерва съм и аз, Хепи, и съм се улавяла, че съм си купувала нещо не защото ми трябва, а защото е в по-красива кутия от това, което вече имам! Безобразие, но поне го осъзнаваме!

Ето тази:
Fresh Glow Luminous Fluid Base 02, има я и в мини размер.

# 445
Агент, ще ме разориш! Искам го този фдт, ама тук на наще ширини как ще го взема Confused
ДХЗ, тези решения не са устойчиви във времето Joy

# 446
  • варна
Не съм фен на Кико, но ето това нещо го препоръчвам за ,, заскрежаване,, на кожата като последен щрих. Ако трябва да сравня с нещо то са прословутите метеорити .И тук е единственото място за мен на ангелското крило. Нанесена с него е все едно здраво натискано в кутията с топчетата на Герлен.

# 447
Петрова, няма да те разоря - да си дойдем на думата - цветове нЕма!

Стига бе, хора, това, че моята лудост е харесала там нещо си не означава, че няма безкрайно много други чудесни продукти. Пак да спомена с добра дума добрият стар Ланком Renergie Lift makeup Foundation - с по-грозновато шише е, но не се дава на островитяните. Аз просто много обичам непопулярни марки и графични опаковки.

# 448
Аз си умирам за чантички и несесери

# 449
Аз съм от тия, които точат лиги по опаковката.

Общи условия

Активация на акаунт