Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 54 095
  • 748
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте, от години ползвам базата на Ив Сен Лоран, но сега се загледах в базата на Боби Браун.Ако някой я е ползвал, ще се радвам на мнения.С нормална към суха кожа съм, а на описанието пише, че е подходяща за нормална към мазна.

# 466
Според е мен е по-скоро за суха и нормална кожа. При мен хидратира страхотно, със суха кожа съм. Разбира се с всичките ми фдт и се превърна в мой любимец. Имам мини, но ще си взема и пълноразмерна, когато свърши

# 467
  • Варна
Дайте съвет за фон дьо тен. Искам средно покритие, да не се врязва в  дъртешката ми кожа, да не стои като маска, да  ми прикрива порите, предпочитам сочен завършек. Няма значение ценовия клас. Те изискванията са много
В момента съм с  Clarins Everlasting Youth Fluid, но ми се иска да сменя с нещо друго.
какво да пробвам се чудя... UD, Dior Glow..Rolling Eyes
 А и от коя база да си взема за максимално свиване на порите.

# 468
Според е мен е по-скоро за суха и нормална кожа. При мен хидратира страхотно, със суха кожа съм. Разбира се с всичките ми фдт и се превърна в мой любимец. Имам мини, но ще си взема и пълноразмерна, когато свърши
Нали говорим за тази?

Подкрепям Петрова100% и допълвам, че и на мазнеещата ми Т-зона се държи много добре.
Имам проблем само с цената и!
PS Има и силен аромат на цитруси, за мен не е проблем, споменавам го, ако за някой е!

Дайте съвет за фон дьо тен. Искам средно покритие, да не се врязва в  дъртешката ми кожа, да не стои като маска, да  ми прикрива порите, предпочитам сочен завършек. Няма значение ценовия клас. Те изискванията са много
В момента съм с  Clarins Everlasting Youth Fluid, но ми се иска да сменя с нещо друго.
Много го хвалят Диор Глоу, но лично аз не съм го ползвала. Моите 3 любими глоу ФДТ са следните:

Burberry Fresh Glow Foundation
Kevyn Aucoin The Etherealist Skin Illuminating Foundation
Lancome Renergie Lift Makeup Foundation - това е старата версия, има и нова
И една стара любов:
Dolce & Gabbana Luminous Liquid Foundation

PS Най-най естественото и незабележимо покритие дава според мен Ланкомът!

Последна редакция: ср, 03 фев 2021, 17:53 от Agent Provocateur

# 469
Помня че я взех на много добро намаление от Нотино. Доста икономичен продукт е и сега се опитвам да изхабя други бази, за да разчистя малко и да и се наслаждавам на тази. Фдт седи наистина страхотно върху нея. На мен ми мирише на лимонов крем, който баба ми ползваше преди много години Joy

# 470
  • софия
Благодаря, за пореден път ми помагате с препоръки.
Как бихте сравнили базите на Bobbi Brown и Smashbox fotofinish?

# 471
Благодаря Ви!Видях две разфасовки ,от 15 мл и 50 мл.Щом не матира ще я пробвам. don domat,за естествено стоящ фон дьо тен, няма как да не препоръчам отново Туш Екла на Лоран.

# 472
  • Варна
Агент, Тамар благодаря Ви момичета!
Ще ги погледна.

# 473
Благодаря, за пореден път ми помагате с препоръки.
Как бихте сравнили базите на Bobbi Brown и Smashbox fotofinish?
Ужасно различни са! Ако не ме лъже паметта Photofinish-a e доста силиконова и гел, а Боби Браун си е креместа и както Петрова каза баш "крем за ръце лимон"

Последна редакция: чт, 04 фев 2021, 18:37 от Agent Provocateur

# 474
 А и от коя база да си взема за максимално свиване на порите.
Clarins Everlasting Youth Fluid е най-лошият им ФДТ след Everlasting. Skin Illusion за сметка на това е един от най-любимите ми ФДТ, да не кажа най-добре пасващия на моята дъртешка кожа. Той е сочен, в пъти по-фин и незабележим. Другият им хубав за мен и много по-нежен, прикриващ леки възрастови несъвършенства е Extra Firming. Друг любим - особено в зимния сезон, ми е  L'essentiel Guerlain.
Витаминената база на Боби Браун и аз си взех, но още стои неотваряна. Ползвам метеоритите на Герлен и прасковената (вече коралова май се води) на Кларанс в момента. И двете са ми ок. Отворила съм и златната на Герлен, но нея не харесвами не ползвам. Букквално ми събира крема и слънцезащитата на парцали, а ФДТ стои на петна върху нея.
Лурдес, СС кремът на Клиник не съм пробвала, но ФДТ им са най-лошите, които съм имала. За сметка на това, СС кремът на Есте Лаудер ми е любим. От юни до октомври карам основно с него и мога да кажа само хубави неща.

Последна редакция: нд, 14 фев 2021, 03:19 от Light Beam

# 475
Аз искам да похваля базата на Galenic, хидратира много добре, взех си я в някакъв комплект и нямах очаквания, но се оказа много приятна изненада.

# 476
Ехаа, наистина ли фдт на Клиник са най-лошите? Аз онзи ден си взех от Дъхлас Even better и толкова ми хареса в магазина .. 🧐🤨 Какъв е им е недостатъка ?

# 477
  • Пловдив
Ще помоля за съвет и насоки за база за грим за смесена/към мазна кожа. Като сложа ФДТ (ползвам Ревлон за мазна кожа) лицето ми бързо се омазнява, особено в Т-зоната. Ще съм благодарна за насоки към продукти от които сте доволни и са помогнали в матирането на кожата. Като ценови клас, бих пробвала продукт с цена до 80-100лв.
Приемам и съвети за ФДТ за този тип кожа, търся средно покритие. Имам за цел само уеднаквяване тена на лицето, нямам кой знае какво за прикриване.

# 478
А аз търся база за грим или фон дьо тен,който би прикрил торбички под очите.

# 479
Според мен ти трябва високо покривен фдт и хубав коректор. Поне при мен базата не прикрива нищо, или може само моята да е така. Към какъв клас продукти си се насочила? Аз ползвам коректор и фдт на catrice. Бюджетни и вършат страхотна работа.

Общи условия

Активация на акаунт