Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 54 090
  • 748
  •   1
Отговори
# 480
Аз не харесам силно матиращите фон дьо тени, адски ми изсушават . Ползвам double wear на  Estee lauder и ако кожата ми е в “мазен” период или съм прекалила с хидратацията слагам пудрата на Kryolan матира страхотно и  не се притвснявам дали ще лъсна.

# 481
  • Пловдив
Аз не харесам силно матиращите фон дьо тени, адски ми изсушават . Ползвам double wear на  Estee lauder и ако кожата ми е в “мазен” период или съм прекалила с хидратацията слагам пудрата на Kryolan матира страхотно и  не се притвснявам дали ще лъсна.
Дали е някоя от тези двете пудри на Kryolan?
https://-spam088-.com/kryolan-dermacolor-fiksirashta-pudra-75701 … ab865acc3af781ff9

Или тази - https://-spam088-.com/kryolan-anti-shine-matirashta-pudra-5705-p … ab865acc3af781ff9

# 482
Тази имам  аз https://bg.kryolan.com/produkt/transparentna-pudra#20гр-TL3 
Не знам дали линкът излиза , транспарантна се води, моята май е номер 9 , но почти няма цвят.

# 483
  • Пловдив
Тази имам  аз https://bg.kryolan.com/produkt/transparentna-pudra#20гр-TL3 
Не знам дали линкът излиза , транспарантна се води, моята май е номер 9 , но почти няма цвят.
Благодаря ти, не съм пробвала до сега да фиксирам с пудра, но ще опитам.

# 484
Ехаа, наистина ли фдт на Клиник са най-лошите? Аз онзи ден си взех от Дъхлас Even better и толкова ми хареса в магазина .. 🧐🤨 Какъв е им е недостатъка ?
За моята кожа са неподходящи. При теб може да изглеждат страхотно.
Твърде грубо стои при мен, доста плътен. Всяка бръчица подчертава. Без ФДТ кожата ми изглежда по-свежа и жива, отколкото с него. Суха е, на друг тип може да е по-добре. И оксидира много. Половин час след нанасяне цветът е съвсем различен. Купувах преди време и след два опита да го нося, се отказах.
Подарих на тийнейджърка, но тя също не го хареса.

# 485
И аз като Light beam харесвам много Skin illusion и ненавиждам Even better. Вторият оксидира за 3-4 часа и ставам на петна.

# 486
Ех, жалко, явно съм си дала парите на вятъра, а и изневерих на моя любимец Ла Рош уж за нещо по-добро 😀 Оксидирането е нещото,което най-много при фдт, утре ще го пробвам и ще пиша. А се чудех между него и Clarins.. 🧐
В Sephora ми отсипаха Фенти хидратиращ - доооста съм впечатлена

# 487
И аз за Фенти съм чувсла добро отизиви ,как е като покритие?

# 488
И аз за Фенти съм чувсла добро отизиви ,как е като покритие?
Средно с естествен финиш и има голямо разнообразие от цветове, веднага ми нацелиха моя, за разлика от Клиник. 69 лв е, май го искам 😀

# 489
Здравейте, вклмчвам се в темата. Дано ме приемете. В момента ползвам Studio skin 15 hour hydratation foundation. Доволна съм от самия ФДТ, но ми е голям зор с тези 14 милиона цвята и нюанса. То е хубаво като идея, но някой да ти определи цвета. Аз уж успях вкъщу да си определя, че съм с неутрален пидтон, ама май не е така, защото цвета пак не ми пасва. Бях си взела и тестери от Сефора на два съседни номера, като и двата ми се струваха ок, но сега като си го купих и се оказва, че малко дели. Е, оплаках ви се,но ще си го ползвам, какво да се прави.
А и за протокола - цвета е 2.22

# 490
Според мен ти трябва високо покривен фдт и хубав коректор. Поне при мен базата не прикрива нищо, или може само моята да е така. Към какъв клас продукти си се насочила? Аз ползвам коректор и фдт на catrice. Бюджетни и вършат страхотна работа.

Точно там е проблемът,че не съм се насочила към никакъв клас продукти.

# 491
Разкодих вече два дни гдт на Клиник и съм много доволна - явно наистина е въпрос на кожа, а цвета не се промени.

# 492
Момичета, може ли да се ползва СС крем под фон дьо тен?

# 493
Момичета, може ли да се ползва СС крем под фон дьо тен?
Разбира се!
Някои СС са по хубави бази от много бази.

# 494
Мерси, ще пробвам.
Имам на биотен.
Преди да ползвам фон дьо тен, ползвах този.

Общи условия

Активация на акаунт