Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 53 755
  • 748
  •   1
Отговори
# 645
Какво мислите за този продукт, дали е подходящ за мазна кожа?
Не.

# 646
Девойки, я да ви питам...

Тези от вас, които си избират ФДТ с неутрален подтонове нямате ли усещането, че понякога яко сивеят!? Разбира се, от марка до марка има голяма разлика, но се вижда, особено като тестваш на ръка няколко цвята един до друг Sad

# 647
По-скоро виждам как студените розовеят, неутралните са мк точно такива - неутрално бежови Simple Smile

# 648
  • София
Има ли някоя с опит с Missha Magic Cushion? Интересува ме покривност, как се държи с набиване в порите, дали се свлича през деня?
Уж ненавиждах къшъните, а сега като ми свършва една лимитка на Iope ще пусна сълза и искам да си взема пак. За един известен период няма да поръчвам от Корея, а от тук наличните само Missha ми се намира.

# 649
Има ли някоя с опит с Missha Magic Cushion? Интересува ме покривност, как се държи с набиване в порите, дали се свлича през деня?
За един известен период няма да поръчвам от Корея, а от тук наличните само Missha ми се намира.

Аз имам.
Моля те, покажи първо точно този, който те интересува, защото Missha Magic Cushion според мен май има няколко варианта...

# 650
  • София
Благодаря, Агент. За Cover Lasting ми е питането.

# 651
Cover Lasting ми е любимият къшън на Миша - средно+ покритие, озарява, "напомпва" кожата, не ми се събира в бръчки (но все пак нека да не забравяме, че и кожите са ни различни и грижата за кожата също оказва влияние). Сочен финиш, но не прекалено, за кожа 40+ прекрасен. НО все пак малко трансферира и на маски не издържа! Но пък на моята кожа стои много красиво или поне аз така си го виждам Simple Smile Не обичам да го сетвам с пудри! Купувала съм си го 3 пъти и съм го хвалила тук, във форума, многократно!

След него Миша извадиха един по-матов и още по-издръжлив, който не ми допадна.

# 652
  • София
Слънце си, Агент! Благодаря Simple Smile. Ще го взема и като го понося, ще драсна как го намирам.

# 653
Точно сочния финиш винаги ми харесва-кожата изглежда здрава,хидратирана,свежа...
Днес ми дадоха мостра на новия ЕЛ 45 SPF..при мен няма глоу ефект,но и не ми оцелиха номера,девойката ме погледна на кръв като я помолих за тестер и набързо ми подхвърли един уж бил моя цвят,все едно съм просяк,а тестерите са нейни...ужас...и не ми потръгна,ще му дам още един шанс....ама,как така очакват да купуваме продукти на високи цени с това отношение и липса на адекватна реакция??

# 654
  • София
Точно сочния финиш винаги ми харесва-кожата изглежда здрава,хидратирана,свежа...
Днес ми дадоха мостра на новия ЕЛ 45 SPF..при мен няма глоу ефект,но и не ми оцелиха номера,девойката ме погледна на кръв като я помолих за тестер и набързо ми подхвърли един уж бил моя цвят,все едно съм просяк,а тестерите са нейни...ужас...и не ми потръгна,ще му дам още един шанс....ама,как така очакват да купуваме продукти на високи цени с това отношение и липса на адекватна реакция??
Ами няма да купуваме!Онзи ден се засилих да си го взема и казвам на девойката  кой номер от стандартния ползвам да ми покаже някакъв близък цвят и като загледа като теле направо спестих едни сто лева Satisfied А пък и без проба на лице вече не купувам фдт,имам си поне за няколко години напред.Пък и като ги знам какви са тегави на тестери,трябва да има за родата.

# 655
  • Бургас/Пз
Най-много мразя като ми кажат "Ще ви дадем лосион и тампон да си почистите едната страна и да го пробвате на нея" Полудявам направо. Обаче аз съм от гадните клиенти дето си тръгват поне с два три цвята /дори кутийки си нося и съм подготвена като ми кажат, че нямат тестери в пакетчета/ После си пробвам и сама си избирам цвета и се сърдя само на себе си, ако не го уцеля. Simple Smile
Продължавам да съм много доволна от ЕЛ Футурист 45спф.

# 656
Явно си е до кожа при всички. На мен и този къшън на Миша не ми стои както описва Агента, при мен е матов, няма озаряване и доста дълготраен, а Futurist на ЕЛ нито ми е озаряващ, нито дълготраен- свлича ми се и ми стои кофти- личи си че съм с грим и не блърва пори и бръчки достатъчно при мен.
Аз напоследък също спрях с покупката на сляпо на ФДТ номер 817151ми и започнах да си тръгвам с 6 тестера или отливки за няколко носения, защото пробвам всичко с гъба, с четка, с пръсти, с база, без, с пудра, без... лудост, но поне да не плащам за нея и с пари освен с време.

# 657
  • София
Най-много мразя като ми кажат "Ще ви дадем лосион и тампон да си почистите едната страна и да го пробвате на нея" Полудявам направо. Обаче аз съм от гадните клиенти дето си тръгват поне с два три цвята /дори кутийки си нося и съм подготвена като ми кажат, че нямат тестери в пакетчета/ После си пробвам и сама си избирам цвета и се сърдя само на себе си, ако не го уцеля. Simple Smile
Продължавам да съм много доволна от ЕЛ Футурист 45спф.
Ама тестерите не са за клиенти много моля!Това с кутийките няма как да го направя ,мен ме е срам и кутийки нямам Laughing Определено са много зле по магазините,нищо не става от повечето.Въобще не знаят как да ти бръкнат в портофейла.А пък и дори и да имам желание да харча пари ,като попадна на някоя кисела ми се отщява.Без това козметиката ми е в повече и няма изхабяване.Толкова съм зарита с продукти,че ми дреме за техните тестери.Скоро няма да ми свършат .Като имат някой прекрасен ден тестер и пробвам на кожа в нас,с най-голям кеф ще ходя и ще си взема нов фдт.

# 658
  • Бургас/Пз
Аз пък мразя да трупам, а и нямам такива възможности, че да си позволя да дам 100 лева за фдт, който после да не нося. Затова и хич не ме е срам. По-скоро се научих де, след като един ден сметнах, че имам за хвърляне една торба с пари, точно щото ме е било срам и съм си купила нещо неподходящо нито за моята кожа, нито е моя цвят. Отдавна не позволявам на консултантките в моловете да се държат с мен все едно съм им длъжна. Както аз се държа уважително с тях и съм учтива, очаквам същото. И не смятам да се срамувам от това.

Ния, кожите ни са много различни. Аз съм близо на 45 и с годините много ми се промени. Казано честно изборът става все по-труден и по-труден Simple Smile

# 659
Дами, здравейте! Бихте ли ми препоръчали озаряваща база, която обаче да не е прекалено лъскава. Със суха кожа съм и искам да постигам малко по-свеж вид на лицето. Предпочитам за проба да е от дрогериен клас, гледах, че Лореал имат намалени в момента, някоя дама пробвала ли е тяхна озаряваща база?

Общи условия

Активация на акаунт