Фон дьо тен, бази за грим и перфектен тен - 35

• 53 740
  • 748
  •   1
Отговори
# 660
  • София
Аз пък мразя да трупам, а и нямам такива възможности, че да си позволя да дам 100 лева за фдт, който после да не нося.
Скрит текст:
Затова и хич не ме е срам. По-скоро се научих де, след като един ден сметнах, че имам за хвърляне една торба с пари, точно щото ме е било срам и съм си купила нещо неподходящо нито за моята кожа, нито е моя цвят. Отдавна не позволявам на консултантките в моловете да се държат с мен все едно съм им длъжна. Както аз се държа уважително с тях и съм учтива, очаквам същото. И не смятам да се срамувам от това.

Ния, кожите ни са много различни. Аз съм близо на 45 и с годините много ми се промени. Казано честно изборът става все по-труден и по-труден Simple Smile
Аз пък много обичам да трупам и нямам вече място по тоалетката и в гардеробната от продукти,но пък мразя да давам пари за нещо което няма да ползвам.А пък и постоянно излизат нови и нови и аз хич не мога да се въздържам.За мен покупката на козметика е релакс и удоволствие и ако консултантката ми е дразнеща,шопинг не се получава на живо,то по-добре он-лайн да действам.Ще взема мостра от Сефора на фдт на ЕЛ ,там са една идея по-дашни,стига да не са от старите .

# 661
Аз много харесвам консултанките в бутика на Ести на Витошка.

# 662
  • София
Аз ... не мога да ходя в магазина с бурканчета и да ги карам да ми отливат в тях. Разбира се, когато ми предложат тестери на продукти, от които съм се интересувала - не отказвам.
За бюджетна озаряваща база - няколко пъти съм срещала в статии и блогове ето тази, която НЕ съм пробвала лично, но има много и добри ревюта за нея:

# 663
Като някой, който носи лещи винаги имам поне 2-3 нови кутийки за лещи из чантите и ми се е случвало да ги извадя и с мазна усмивка да ги подам на нагла консултантка, която се опитва да използва такова  извинение. Разбира се, имало е и мили момичета, които възпитано и с неудобство са ми казвали, че нямат тестери. Възпитаните не ги тормозя, с другите се гавря за спорта и принципа Grinning

Девойки, ако има още някой доволен от Мишата помогнете на Харпи със впечатления. Ето и Ния каза, че при нея не е баш като при мен.

# 664
Аз съм много доволна от къшънът на Миша,не се набива в бръчки,имам две около устата .Не лъсва,не се и впива в порите.Много добре покрива и лицето става свежо и сочно.Не съм слагала пудра отгоре,тя би убила свежият ефект мисля,само руж и хайлайтър.

# 665
Здравейте, бих искала да помолв за съвет относно основа за лице. Пробвала съм няколко, но явно не паснаха. Кожата ми е мазна. На 24 години съм (ако има някакво значение) ще съм много благодарна за някакви препоръки. Знам, пе основата е много важна и не искам повече да направо да слагам фон дьо тена върху лицето ми.
Благодаря предварително!

# 666
  • София
Моля за препоръка за високопокривен ФДТ за отпускаща се кожа (без бръчки, но вече с характерни увисвания), дрогериен и среден клас, задължително наличен в магазин, за да го пробвам първо. Изхабих две шишенца от Радиант лифта на МаксФактор, но нещо стана и цветът почна да ми бяга, а друг подходящ за мен там няма.

# 667
  • София
Благодаря за отзивите за Missha. И още един въпрос - много ли светлее 21? Аз съм със светла, но golden ivory подтон. 21 ми е ок за зимата при сегашния ми къшън.
Ще си взема и 23 за чантата, ако се случи, че да излизаме това лято, стига да ми хареса. 

# 668
23 имах,макар че като го отворих изглеждаше тъмен,на лицето ми беше ок.Същият номер ползвам и бб крем.

# 669
  • софия
Благодаря за отзивите за Missha. И още един въпрос - много ли светлее 21? Аз съм със светла, но golden ivory подтон. 21 ми е ок за зимата при сегашния ми къшън.
Ще си взема и 23 за чантата, ако се случи, че да излизаме това лято, стига да ми хареса. 
Не, според мен не е много светъл. Аз по лека грешка лятото  взех и 21, който се оказа идеален за зимата, като поизсветлях. И моят тен е такъв.

# 670
  • София

Агент, това ли е? Пише Long Lasting, а не Cover Lasting?

# 671

Агент, това ли е? Пише Long Lasting, а не Cover Lasting?

Съдейки по кутията е Cover Lasting (пропуснали са да го напишат!), който е long lasting продукт по описание. Cover Lasting e n-то преформулирано издание на Missha Magic Cushion/

https://www.google.com/search?q=missha+cover+lasting+cushion& … lnms&tbm=isch

Здравейте, бих искала да помолв за съвет относно основа за лице. Пробвала съм няколко, но явно не паснаха. Кожата ми е мазна. На 24 години съм (ако има някакво значение) ще съм много благодарна за някакви препоръки. Знам, пе основата е много важна и не искам повече да направо да слагам фон дьо тена върху лицето ми.
Благодаря предварително!
Била съм във вашата ситуация, трябва ви някаква матираща база, особено при наближаваща пролет. Една от "силноматиращите", които имам е The Mattifier Shine Control Perfecting Primer + Finisher, но това е скъп продукт, който не препоръчвам да ви е първи. От дрогерийните много хвалят Maybelline Baby Skin Instant Pore Eraser Prime,  ELF Matte Oil-Control Primer, Loreal Infallible Pro Matte-Lock Longwear Mattifying Primer - изобщо всеки бранд си има някаква верися на матираща база, както и на озаряваща, както и на запълваща пори.

Под базата си сложете нормалната грижа за кожата, каквото си ползвате - овлажняващ серум/крем + слънцезаита.

# 672
Baby skin я пропусни, на 24 бях с такава кожа, безобразно много пъпки ми излязоха.
Честно казано така и не намерих база, която да ми харесва, затова слагам крем, който да я замества.

# 673
  • Бургас
И аз не ползвам бази.

# 674
А някой може ли да препоръча база за мазна кожа?

Общи условия

Активация на акаунт