👕Нови придобивки в гардероба - 59

• 107 675
  • 729
  •   1
Отговори
# 75
  • Някъде там
Клин от зара, спортни обувки от стило.
Steme
terranova

# 76
  • София
Zara - панталон от инпрегрирана кожа. Старият ми се износи и поднових.

# 77
Zara - панталон от инпрегрирана кожа. Старият ми се износи и поднових.

Ако имаш линк ще съм страшно благодарна! И да кажеш как му е размерът - уголемен, умален, точно.

# 78
  • Пловдив
От фейсбук страница

# 79
Много са яки!

# 80
Този тип обувки актуални ли са в момента? Имам същите, но без тази част отпред и вече 5 години стоят чисто нови в кутията.

# 81
Онзи ден си купих едно якенце от Радис, защото се оказа, че имам само кожени, къси якета, зимна, дълга пухенка и 4,5 по-елегантни палта. Снимката е от тяхната фб страница, не съм аз

# 82
  • София-Младост
Поло НМ

# 83
Онзи ден си купих едно якенце от Радис, защото се оказа, че имам само кожени, къси якета, зимна, дълга пухенка и 4,5 по-елегантни палта. Снимката е от тяхната фб страница, не съм аз
Имам същото Simple Smile Българско е, на Витейда.

# 84
Моето е на Радис, пак бг.

# 85
  • Пловдив
Стрина Калина, не знам колко са актуални от много време си търся такива и с добре изглеждаща извивка. Като ги видях изобщо не се замислих и за шиповете, реших, че ще ги преглътна.

# 86
Ако някоя от вас се интересува, в Метро са пуснали леко ватирани кожени панталони, около 39 лв. Доста добре са ушити и не са лъскави. За съжаление на мен 34 ми хлопаше. Ще се изям от яд, от 100 години си търся такъв.

Редактирам се : някоя да е стеснявала нещо от изкуствена кожа? Интересува ме дали всяка шивачка би го стеснила, или е като с естествените кожи тегаво?

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 10:51 от Стрина Калина

# 87
Bianki

Скрит текст:
Esprit

# 88
Неви86, якето е едно и също, само го брандират различно. Има го и в Ексклузив във Варна,там е тяхна марка. Реално е Витейда.

# 89

Общи условия

Активация на акаунт