👕Нови придобивки в гардероба - 59

• 107 826
  • 729
  •   1
Отговори
# 195
Препоръчвам боти и обувки на Кавалер - естествена кожа. Имам в няколко цвята вече и не мисля да се отказвам. Имат и модели тип "кларк".

# 196
От Кавалер и аз съм много доволна.
Каквото съм взела е било много удобно и съм ги носила с години.

# 197
  • Бургас
Тази година си купих и аз обувки на Кавалер /цента ме изкуши/, но както винаги, за съжаление, българските обувки ме разочароваха.Твърди са вътре, стелката има минимално подплатяване  и след  стоене или вървене ми се набива възглавничката и едва стъпвам.Това ми се случва само с твърди вътре обувки.Първоначално, когато ги купувах ми се видяха много удобни, но като повървях няколко пъти им се показаха недостатъците.

# 198
  • Пловдив
От фешън дейс

# 199
Изчистена чанта Simple Smile И тази рокличка(24 lv) Stuck Out Tongue Winking Eyeно нещо не се възприемам със сив цвят и ще я кача в някоя група за продажба

# 200
Галчудо +1
И аз съм така с БГ обувки... А цените им са съпоставими с тези на Тамарис, Каприс, които са омекотени и според мен са много по-качествени, имат и по-хубави модели.

# 201
Полина, кой размер е 😁

# 202
Полина, кой размер е 😁
По етикет е Л размер, но смятам че ще седи перфектно на М-Л. Може и широко М. Много е хубава наистина, но аз съм много бледа и сивото хептем ме прави бледа.... Sad

# 203
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Old Navy

Abercrombie & Fitch

J.Crew

# 204
  • Mediterraneo
Скромно

# 205
  • Някъде там
Ste me
Домашни чехлички

# 206
Ох, изкушавам се и аз от този About You вече! Не знам какво да си купя, трябва да спра хахаха

Ето и от мен няколко нови неща:
Дънки в тъмно сиво (бяха намалени в Гранд мол Варна)
https://www.reserved.com/gb/en/ys350-90j/ys350-90j-t03-spodnie-k-re

Блузка подобна на тази, но по-плътна
https://www.reserved.com/gb/en/yl287-12x/melange-turtleneck

И боти
https://tendenz.bg/%D0%B4%D0%B0%D0%BC%D1%81%D0%BA%D0%B8-%D0%B5%D … 1-0141381___26311

Последна редакция: чт, 29 окт 2020, 00:32 от bethefirst

# 207
Благодаря за включванията, момичета. От кавалер съм чувала недобри отзиви и затова се чудя. Ровя се из фешън д. и се чудя на кое да се доверя. Накрая ще взема да си взема едни кариморки или саломонки, грубички са, но пък поне краката ще ми бъдат сухи и ще ми е топло.

pollinaa от къде е роклята. Имат ли и други цветове. Нещо такова изчистено си търся.

# 208
Аз за кавалер отзиви нямам, но искам да споделя, че имам едни боти от паоло ботичели, естествена кожа и ги сцепвам от носене вече 5 сезона. Не са мръднали, а ги нося почти постоянно, когато няма сняг, защото подметките им са от по-гладките. Миналата зима си купих пак от тях боти на ток и са най-удобните токове, на които съм се качвала, а аз на токове не ходя почти никога. Не знам късмет ли е, но самата аз съм изненадана.

# 209
Роклята е от английски сайт, изчерпана е. Да много е хубава, но просто не е моята рокля.... Sad

Общи условия

Активация на акаунт