👕Нови придобивки в гардероба - 59

• 108 731
  • 729
  •   1
Отговори
# 375
Искрица -  страничка във фб - LOVE.ние.

# 376
Аз си получих пратката от answear. Ботите са супер удобни, якето ще го връщам, уголемено е, иначе е страхотно и кожата е мекичка. Обаче съм крайно разочарована от начинът, по който ботите ми бяха опаковани. Бяха натъпкани в парче прегънат картон и след това в найлонов плик. Цяло чудо е, че токовете не са надрали обувката. От опаковки ли пестят не знам, ама не ми се вярва боти на Манго да им идват в подобна опаковка.

# 377
Аз си получих пратката от answear. Ботите са супер удобни, якето ще го връщам, уголемено е, иначе е страхотно и кожата е мекичка. Обаче съм крайно разочарована от начинът, по който ботите ми бяха опаковани. Бяха натъпкани в парче прегънат картон и след това в найлонов плик. Цяло чудо е, че токовете не са надрали обувката. От опаковки ли пестят не знам, ама не ми се вярва боти на Манго да им идват в подобна опаковка.

Няма да се учудя и Манго да го правят вече, макар че последните ми обувки оттам май дойдоха с кутия. Зара почти спряха да пращат обувките в кутии. Торбички и айде...

# 378
  • София
Answear техните марки обувки ги пращат в кутия, с хартиите вътре и картоните.
Съмнявам се  да си "прибират" от опаковките на други марки, които предлагат.

# 379
Answear техните марки обувки ги пращат в кутия, с хартиите вътре и картоните.
Съмнявам се  да си "прибират" от опаковките на други марки, които предлагат.

Аз не казвам, че си ги прибират, защото реално не им трябват, но явно го правят, за да намалят обема на пратката. Друго логично обяснение не виждам. Но е супер тъпо, все едно съм си купила нещо от втората употреба. Не, че Манго е кой знае какво, ама е страшно грозно като си отвориш пратката и вътре все едно са увити в амбалажна хартия и то заедно, при положение, че са обувки с тънки токове и е силно вероятно да се надерат. Лично аз много си държа на кутиите за обувки, но ако няма, поне да са прилично опаковани.

# 380
  • София
Аз исках да кажа, че което им е предоставено с кутия от производителя - идва с кутия, което не  - без. Естествено сигурно има някое и друго изключение, ако кутията е повредена, но едва ли е системно, за да си намаляват от обема на пратките. При мен обувките от там досега са идвали с кутии.
На Манго не знам каква им е практиката.

# 381
За мен, опаковката е част от стоката и не е редно да изпращат обувки в плик. На мен ми говори, че нещо се е случило с кутията и това което съм получила може и да не е ново.
Ако получа такива, повече няма да поръчам от този магазин ще ме прощават. И чанти не е редно в пликове да изпращат. Говори ми лошо за репутацията на магазина.

Една чанта от мен. Нещо ме влече към животинските принтове напоследък.
Скрит текст:

# 382

Скрит текст:

Ако ти кажа, че имам същото нещо с  pony hair, но на боти 😂😂😂 Не отсега, де. Едно 3-4 годишни са. Много са специфични за съчетаване, обаче.
Скрит текст:

# 383
Мен чантата ми харесва, но ботите - не. Не знам как да го обясня, но някои животински принтове стоят класно, а другите ми чалгареят. Та ботите малко така, попрекалили са с косми и точки.  Носила ли си ги, интерсно ми е с какво наистина биха могли да се съчетаят, за да минат в другата графа? Не го приемай като обида към личността ти, в никакъв случай не е.

# 384
  • Mediterraneo
Тези боти само и изключително с черно биха могли да се носят. Като цвят. Иначе материя и модел направо не си ги представям с какво се съчетават.

# 385
Мен чантата ми харесва, но ботите - не. Не знам как да го обясня, но някои животински принтове стоят класно, а другите ми чалгареят. Та ботите малко така, попрекалили са с косми и точки.  Носила ли си ги, интерсно ми е с какво наистина биха могли да се съчетаят, за да минат в другата графа? Не го приемай като обида към личността ти, в никакъв случай не е.

Не се обиждам, точно така си е. Всеки път като тръгна да ги слагам и в последния момент се отказвам точно, щото ми чалагареят. Никак не подхождат на повечето от нещата, които по принцип нося. Единствено със скини черни дънки съм ги носила броени пъти, или черна плисирана миди пола от кожа, обаче пак остава проблемът с горната дреха. Носила съм ги с велурено черно кожено яке. Представям си примерно дълго бяло палто с шал яка, но такова нямам, а и не възнамерявам да си купувам засега.
Не се отказвам още от тях де, стоят. Може да ми хрумне нещо гениално като съчетание... някога 😂

# 386

Скрит текст:

Ако ти кажа, че имам същото нещо с  pony hair, но на боти 😂😂😂 Не отсега, де. Едно 3-4 годишни са. Много са специфични за съчетаване, обаче.
Скрит текст:
Мдаа, ботите са специфични и заради принта, и заради модела. Иначе чантата съм я планирала с какво ще я нося. Имам доста черно-сиви дрехи и бая бели кецове накупих тая година. Laughing
Има същата в сиво без косми, на която се чудя, ама не знам дали не я искам просто от лакомия. Smiley
Трябва ми по-скоро пепелно розова.

# 387
  • в моята си къща
Чудех се между 2 чифта боти, накрая взех трети Blush, тези:

# 388
Много са хубави!

# 389
Страхотни,а откъде са?

Общи условия

Активация на акаунт