Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 60 594
  • 746
  •   1
Отговори
# 510
Аха.
Значи коректните клиенти, които си взимат пратките, плащат по-скъпо, за да компенсират загубата от некоректните.
Ми тъпо е. Чувствам се прецакана така.
Предпочитам тези загуби да се покриват от ценообразуването на продуктите, а не да ме карат да плащам по-скъпо нещо, което знам, че не струва толкова.

# 511
Добре де, пратката ми от Нотино за едно нищо и никакво Jenny Glow за 29 лв до офис на Спиди беше 3,95 и имах 5% отстъпка. Доставката става 2,50 което ми се видя съвсем поносимо.
Скрит текст:
Доставката на Парфимо е голяма и почти никога не съм се добирала до БД там...

# 512
Да, 3-3.50лв е нормална цена на доставка.
Не съм за 50ст., но просто е тъпо да плащам повече за нещо, на което цената е фиксирана и ясна.

# 513
Днес си взех любимия Hacivat oт elinor. Каквото и да кажа за презентацията ще е малко. Съчетанието на ананас и дъбов мъх е просто без думи Simple Smile

Следващата ми поръчка със сигурност ще е Ani - божествена ванилия!

# 514
  • Стара Загора
Като е станало дума за доставката от Нотино, да Ви попитам има ли нещо с безплатна доставка, освен Estee Lauder и някои парфюми?

# 515
Здравейте, бихте ли ми казали дали е изгодно Thierry Mugler Aura -90 ml тестер /EDP за жени/ - 99,99лв. Благодаря!

# 516
Здравейте, бихте ли ми казали дали е изгодно Thierry Mugler Aura -90 ml тестер /EDP за жени/ - 99,99лв. Благодаря!
Мисля че да, моята Аура я взех за 121лв от Нотино, не беше тестер

# 517
# 518
  • Велико Търново
Момичета, ако някоя от вас мерне Идол Интенз на Ланком на изгодна цена, да свирка Wink

# 519
Поръчах Shun Koin Xerjoff от Нотино, че нали цели 10% дават хората 😆. И да чакам, и да не чакам, по-изгоден няма да стане май.. И понеже не ми се плащаше доставка, метнах в кошницата и един от любимите ми ФДТ Lancome Teint Idole Ultra Wear. Някакви подаръчета имат за Lancome, YSL и какво беше още там.

Последна редакция: пн, 26 окт 2020, 15:28 от tuali

# 520
  • Пловдив
Утре ми идва Клое-то от Парфимо.

# 521
И моите Клое утре ще са налични в офиса на Спиди.
Поръчах мостри Монтал- 2 сета, в кутиийките бяха увити в хартия заедно. От Нотино поръчвам и обикновено през уикенда ходя да си прибирам поръчката от Парадайс. Обаче въпреки неделния ден вчера ми беше ужасно неприятно в този мол- тъпканица до козирката...потрисам се вече от този гъч...

# 522
  • виртуално
и моите Chloe идват утре, но ще са за коледни подаръци
мострата ми от нотино явно е прибрана от пощальона ...

дебна добра цена на Burberry Her Intense 30/50мл

# 523
  • София
Поръчах Shun Koin Xerjoff от Нотино, че нали цели 10% дават хората 😆. И да чакам, и да не чакам, по-изгоден няма да стане май.. И понеже не ми се плащаше доставка, метнах в кошницата и един от любимите ми ФДТ Lancome Teint Idole Ultra Wear. Някакви подаръчета имат за Lancome, YSL и какво беше още там.
Добро решение относно Shunkoin, предполагам, че е излязъл около 251 лв с отстъпката (изчерпан е вече)? Simple Smile По спомен след смяната на кутиите и бутилките ритейл цената е около 330/340 лв за 50 мл (преди това беше около 275 лв), пък и като гледам, е поизчезнал от някои европейски сайтове. Страхотен е, обожавам го есен/зима точно, честит! Flowers Hibiscus

# 524
331 лв. беше преди няколко седмици в бутика.
Невероятен парфюм е, честит.

Общи условия

Активация на акаунт