Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 60 495
  • 746
  •   1
Отговори
# 75
В elfragrance са заредили  Les Exceptions серията на Mugler
и са на добра цена
http://www.elfragrance.bg/products_filter.php?f44%5B1202%5D=Les+ … mp;cPath=1_45_219

# 76
Някой дали знае има ли срок отстъпката за РД в мейкъп?

# 77
Отстъпката за рожден ден важи на самия ден, поне при мен беше така - на следващата сутрин вече не хващаше намаление.

# 78
Отстъпката за рожден ден важи на самия ден, поне при мен беше така - на следващата сутрин вече не хващаше намаление.
Благодаря, видях я преди няколко дни, а в сайта им не пише нищо.

# 79

При мен отсъпката беше валидна една седмица или 10 дена, не помня точно, до датата на РД.

# 80
Parfumi-shop.net дали мислят да си оправят сайта до края на годината???

# 81
Аз си ползвах отстъпката четири дни след рождения ден. В мейла пишеше до кога важи, но го изтрих. Може би има значение кога го изпращат, защото аз го получих точно в деня, а не преди това.

# 82
  • Балчик
Parfumi-shop.net дали мислят да си оправят сайта до края на годината???
Едва ли, от две години не са го оправили, че за два месеца ли? Много се ядосвам, че не мога да влизам със старата си регистрация, а като исках да направя нова ми изписа имейлът е зает.

# 83
Тук има информация Simple Smile https://makeup.bg/about/23/

# 84
Вчера приятелка си направи нова регистрация в parfumi-shop. Трябва да се посочи мейл различен от предишния. Кофти, да но те така или иначе нямат никаква бонус система. От случая с Chanel не съм поръчвала от тях!

# 85
Kак се "доказва", че на точно определена дата ти е ден денът? Thinking
Или си избираме дата, и какъвто ни е късметът?
Ако, примерно "декларирам", че на 22.10 имам бъртдей парти, ще ме "промоцират" ли?
А реално нямам. Smile

Това в кръга на шегата. Simple Smile

Гледам "при Иво" от сайтчето "Парфюми биз" цените на почти всичко е доста по-евтино от другите сайтове, без промоции. Примерно любимите ми Шанелчета са едно 15-20 лв. надолу, което си е цифричка. 165 лв. за 150 мл. е перфектно.
Доставката безплатна ли е? Говорим за София, че май само тук "доставя". Предполагам и бързо доставя. Дайте 1-2 изречения инфо за човека и как се работи.
Може би Deetron да каже също, че последно май е правил поръчка.
Определено ще го тествам скоро.

# 86
Вчера приятелка си направи нова регистрация в parfumi-shop. Трябва да се посочи мейл различен от предишния. Кофти, да но те така или иначе нямат никаква бонус система. От случая с Chanel не съм поръчвала от тях!
Благодаря, #Ellinor, с нова регистрация и при мен се получи Simple Smile

# 87
  • София
Имам код за feelunique. Ако някой нещо си е харесал от там да казва. - 5 евро над 30 евро.

# 88
Доставката от -spam292- за София е безплатна, лично момчето ги доставя.

# 89
Тъкмо ми се обадиха от Венера козметикс да ме зарадват, че любимият ми Shergui пътува към мен, утре ще се похваля. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт