Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 60 672
  • 746
  •   1
Отговори
# 405
Не мога да не отбележа коректното отношение на Парфимо. След като вчера им писах за несесера и безплатната доставка, днес ми се обадиха с предложение да ми обединят поръчките, за да ползвам безплатната доставка, както и са ми включили несесера.

# 406
ONLINEPROMO10 е за отстъпка 10% но при покупка над 110 лв.

# 407
  • София
Намали ми 10 лв., а не 10%. /от 268 на 258лв./ И ми начисли такса доставка от 4.50лв.

# 408
Ами толкоз, няма друг код в момента. Аз вчера и този забравих да ползвам  😀
Кодът на Антоанет даваше 11лв, та не е голяма разлика

# 409
Пристигнаха ми парфюмите. Всичко е точно.
Откъде ги взимате тези кодове. Не съм се замислял за тях. Досега не съм ги ползвала.

# 410
  • София
...
Откъде ги взимате тези кодове...
Аз лично следя тук в темата.

# 411
  • София
Намали ми 10 лв., а не 10%. /от 268 на 258лв./ И ми начисли такса доставка от 4.50лв.

Пробвай с  SAVEBG5 - той е за 5% над 140 лв

# 412
Моя грешка - кодът дава 10 лв. отстъпка, а не 10%
😏

# 413
Не мога да не отбележа коректното отношение на Парфимо. След като вчера им писах за несесера и безплатната доставка, днес ми се обадиха с предложение да ми обединят поръчките, за да ползвам безплатната доставка, както и са ми включили несесера.

Дано да са прочели всичко, което изписахме вчера тук, да са изброили отказаните поръчки и най-важното да са си направили изводи.
Всички се ндявяме някой ден да осмислят, че има нужда от промяна в отношението към клиента и тя ще е най-полезна за тях.

# 414
  • София

Пробвай с  SAVEBG5 - той е за 5% над 140 лв
Благодаря! Приключих я преди да видя поста, но информацията е ценна! Gift Heart Flowers Hibiscus

# 415
Clinique Aromatics in white e на 44лв в момента в Parfimo за 100мл тестер, изкушавам се да го пробвам, но не знам дали ще ми хареса..

# 416
  • Балчик
Обадиха ми се от Парфимо, помолих ги да ми обединят ей тази красота с белия ароматикс, беше 50 лв. Предполагам обаче, че ще дойде в другата опаковка от 2015 г, с прозрачната капачка. Ще пиша като пристигне.
https://www.parfimo.bg/estee-lauder-cinnabar-eau-de-parfum-za-jeni-50-ml-tester/

# 417
  • София
Джемма, за какво ти се обадиха, за потвърждение на поръчка ли? На мен не са ми звънели все още и се чудя това трябва ли да значи нещо... Не поръчвам често от тях вече и се чудя има ли промени, за които не знам, затова питам. Иначе и аз видях, че днес е паднал с още 10 лв нашият Клиник, на 44 лв, но с техните цени е руска рулетка, в повечето случаи, в които съм изчаквала, се е качвала цената по-скоро, та вчера реших да не се бавя и стрелях веднага. Grinning
Clinique Aromatics in white e на 44лв в момента в Parfimo за 100мл тестер, изкушавам се да го пробвам, но не знам дали ще ми хареса..
Зависи какво харесвате - въпрос на вкус, както винаги. Simple Smile Не мисля, че е безрисков за сляпа поръчка. В него има нещо от класическите парфюми, което на много хора, които носят предимно "модерни" гурмета или плодово-цветни композиции (които за мен пак са натегнати от сладост), може да се стори ретро. Влажна, студена роза с пачули и лек козметичен вайб. Ако нямате опит с тази комбинация или една от двете съставки не Ви понася, не знам дали е добра идея да стреляте насляпо.

# 418
https://parfium.bg/cartier-la-panthere-damski-parfium-bez-opakovka
Дойде за 1 ден в бяла тестерска кутия. Аромата е един от любимите ми. Размазала съм се от кеф.
Смятам, че е изключителна оферта.

# 419
  • Балчик
Klodilia, обадиха ми се, защото имах три поръчки една след друга и явно да проверят дали не е грешка. Едната е за приятелка, да ползва промоцията на Chloe, другата си е за мен, а третата е веднага след тях с белия Ароматикс, като видях твоя линк. Иначе не ми звънят по принцип, направо пращат.

Общи условия

Активация на акаунт