Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 60 648
  • 746
  •   1
Отговори
# 465
Пак се чудя дали да не поръчам Kenzo World Power от Емаг, тази 10% отстъпка дойде точно на време.. Надявам се продавача емаг да предлага оригинали, цената за 30мл изглежда реалистична, в нотино е с 20лв отгоре като нотино си върви малко по-скъпо напоследък

Ей на толкова съм от натискане на заветния бутон ама не знам

# 466
Какво си купувате от Make up? Ще ми изтече кода и не мога нищо да си харесам ...

Последно взех Mandarino di Amalfi TF преди дни. На супер цена е там

# 467
Извинявам се!
Ще поръчам парфюма от парфюми-шоп.
Ели, моля сподели отзиви за него в другата тема, предполагам, че вече го разноси.🌹

# 468
Заслужава ли си според вас La vie est belle EDP Тестер 75 мл. за 121 лв. + кода за 10 лв. отстъпка или да изчакам някои следващи намаления? https://www.parfimo.bg/lancome-la-vie-est-belle-eau-de-parfum-za … eni-75-ml-tester/

# 469
Заслужава ли си според вас La vie est belle EDP Тестер 75 мл. за 121 лв. + кода за 10 лв. отстъпка или да изчакам някои следващи намаления? https://www.parfimo.bg/lancome-la-vie-est-belle-eau-de-parfum-za … eni-75-ml-tester/
Според мен си заслужава.

# 470
Според мен си заслужава.
И за мен си заслужава.

# 471
Ако за някого представлява интерес във https://www.flaconi.de/ има код kastanie, за -30 % и 30-мл. опаковки на XERJOFF, с кода излизат 120 лв.

Само за  XERJOFF ли е кода ?

# 472
  • Стара Загора
Пак се чудя дали да не поръчам Kenzo World Power от Емаг, тази 10% отстъпка дойде точно на време.. Надявам се продавача емаг да предлага оригинали, цената за 30мл изглежда реалистична, в нотино е с 20лв отгоре като нотино си върви малко по-скъпо напоследък

Ей на толкова съм от натискане на заветния бутон ама не знам
Аз го поръчах и го получих. За мен си е напълно оригинален. Много пъти съм го тествала в бюти - разлика с този от емаг не намирам. Не е от най-трайните при мен, но пък ми е много любим. Innocent
P.S В момента не виждам да има отстъпка, само безплатна доставка от мобилното приложение. Аз го взех с 20% отстъпка.

# 473
Наумила съм си отдавна да си взема Rawaa. Дали има шанс отново да се появи в Notino (мярках го по едно време на 40 и няколко лв., но не му беше сезона и докато се чудех изчезна) или някъде другаде? А на каква цена е всъщност на щанда с арабски парфюми в The Mall и има ли го постоянно (рядко посещавам точно този мол)?

# 474
Наумила съм си отдавна да си взема Rawaa. Дали има шанс отново да се появи в Notino (мярках го по едно време на 40 и няколко лв., но не му беше сезона и докато се чудех изчезна) или някъде другаде? А на каква цена е всъщност на щанда с арабски парфюми в The Mall и има ли го постоянно (рядко посещавам точно този мол)?

Сиси -и аз я дебна 😁. Изтървах я в Елинор мисля беше.  Искам да я тествам от лично любопитство.Надявам се да се появи в някой сайт и да си я взема.Аз  иначе напълних кошницата в Парфимо 😁 с JPG-La Belle,Mon Guerlain, Lancome  La nuit a folie, Zadig &Volter- Girls can say anything и едно Burrbery London-😁.  Имам резерва малка към сайта,но ще им дам още 1 шанс. Да видим кой от всички парфюми ще взема 😂😂😂 .Че не мога всички на веднъж 🤪😁

# 475
Много е приятна Rawaa, ама при мен е супер нетрайна. След всичките изчетени мнение за нея, не мога да повярвам как не я усещам. Кожата ми явно я изпива.

# 476
Много е приятна Rawaa, ама при мен е супер нетрайна. След всичките изчетени мнение за нея, не мога да повярвам как не я усещам. Кожата ми явно я изпива.

Може Simple Smile Аз Black Opium-a не усещах 😁.Уж силен ...Но аз си нямам обоняние по-принцип.Така,че Sad Единствените, които усещам осезаемо са Диор Адикт и Пойзън гърл,Elie Saab -Girl of now,Roshas- Couture- и то на моменти 😁.Ужас...Надявам се ,ако взема Rawaa- да е трайна при мен.

# 477

Може Simple Smile Аз Black Opium-a не усещах 😁.Уж силен ...Но аз си нямам обоняние по-принцип.Така,че Sad Единствените, които усещам осезаемо са Диор Адикт и Пойзън гърл,Elie Saab -Girl of now,Roshas- Couture- и то на моменти 😁.Ужас...Надявам се ,ако взема Rawaa- да е трайна при мен.

И аз не усещам Опиума Grinning
Да не сме офф-топик. Интересно ми е дали ще има приличен Черен петък, ама ми се струва, че пак ще е посредствено. Евентуално Montale - Intense cafe бих придобила, ама ако може на 90% отстъпка. Joy Joy

# 478

И аз не усещам Опиума Grinning
Да не сме офф-топик. Интересно ми е дали ще има приличен Черен петък, ама ми се струва, че пак ще е посредствено. Евентуално Montale - Intense cafe бих придобила, ама ако може на 90% отстъпка. Joy Joy

Дано има.Аз миналата година изтървах в един английски сайт страхотно намаление 😂. Много ме хвана яд 🤷🏽♀😂.

# 479
Black Opium не стига, че не е мой тип, но върху мен също не се усеща съвсем скоро след нанасянето. Дори никакви намаления да няма за Черен петък, пак не бих страдала Smile Твърде много неотваряни парфюми имам. Въртя си 3 в момента. Останалите - чакат.

Общи условия

Активация на акаунт