Изпитани сайтове за парфюми - 33

• 60 649
  • 746
  •   1
Отговори
# 585
  • Стара Загора
И на мен се обадиха, че не могат да го доставят. Предложиха ми валчер от 10 лв

# 586
Tоу-що и аз получих позвъняване от Емаг, за да ме информират, че комплектът на Нарцизо няма да ми бъде доставен, защото не е наличен при доставчиха и няма да го имат и занапред.Жалко.

# 587
  • София
Е, жалко. Не ме изнендват. Това забавяне говореше за нещо такова.

# 588
И аз се вълнувам като хлапе в детската градина, поръчах го, невероятният, единствен Magnolia Rosae Lancome....вече 5 часа стои на китката ми, а колко пъти се мих и дезинфекцирах днес....
 Благодаря на дамата, която сподели офертата в parfumdreams.de, на дамата, която обясни, че плащането се извършва само чрез pay pal и най-вече на дамата, която ме запозна с този прекрасен аромат.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 17:16 от macadamia

# 589
И на мен се обадиха, че не могат да го доставят. Предложиха ми валчер от 10 лв

на мен нищо не ми предложиха, хем бях много любезна с момичето Grin

# 590
  • Варна
kopche Мерси за подшушването за офертите в Дъглас. Можеш ли да опишеш аромата, който си поръча, ако си го пробвала разбира се. Видях, че е нов обичам ванилия и кокос, но не понасям роза. Чудя се дали да го поръчам насляпо🙄🤔😮😁 Може и на лично съобщение.
Плюс от мен за Парфимо поръчах на майка ми Cacharel - Eden и всичко беше точно.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 17:28 от tedi133

# 591
Макадамия, честит! Има ли общо аромата с Parfait de roses, според теб?

# 592
  • София
kopche Мерси за подшушването за офертите в Дъглас. Можеш ли да опишеш аромата, който си поръча, ако си го пробвала разбира се. Видях, че е нов обичам ванилия и кокос, но не понасям роза. Чудя се дали да го поръчам насляпо🙄🤔😮😁 Може и на лично съобщение.

Нищо не съм тествала! Станах специалист по четене във форума и ползване на търсачката! Nerd Поръчвам всичко на сляпо. Lass Dich überraschen! както казват немците. Оставям се да бъда изненадана! Laughing

# 593
На мен също ми се обадиха от Емаг, за да откажат комплекта на Нарцисо. Днес си получих от Парфимо - козметичната чантичка с миниатюрата Chloe Eau de Toilette (2015). Отдавна исках да пробвам този парфюм и ми хареса Heart Eyes Ако не бях затрупана с пролетни парфюми, щях да си поръчам от този по-голямо количество. Ако някой се интересува - в Нотино 75 мл. е 63,50 лв.

# 594
  • Пловдив
И аз получих моето Chloe L’eau ей много е хубав, чак си мисля защо поръчах само 30 мл 😆

# 595
  • вкъщи
И аз получих Номад, страхотен е. Несесерът и той. Пръснах си в 12 за проба веднъж и още го усещам. Много,много съм доволна. Благодаря за споделянето на офертата. Сега се чудя за другата.

# 596
  • Варна
И аз получих моето Chloe L’eau ей много е хубав, чак си мисля защо поръчах само 30 мл 😆
Нали много го харесвам и аз си отнесох една 30 тичка за чантата!

# 597
  • София
Galeta, kopche, благодаря за споделените намаления Flowers Hibiscus
macadamia , честит, страхотно, че е траен. След разочарованието от Емаг компенсирах с него и YSL Black Opium Nuit Blanche, поръчах за подарък и Клое с несесер, доволна Simple Smile
silver pearl, виж и описанието на Miyako тук https://www.bg-mamma.com/?topic=1107716.msg38589146#msg38589146

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 18:51 от Vesika

# 598
В мейк ъп гледам тестери на korloff по 35лв.
Стават ли за сляпа покупка?

Виждам, че има Gala a l'opera. Цената на тестера е чудна! Ако харесваш Byzance 2019, Трезорите, или Opium YSL (oсобено Nuit Blanche или Neon), La Belle JPG, Оперната Гала е подходящ за на сляпо, да.
Също и Royal Oud е умерен и носим ууд, но той май само в мини мостра е наличен.

Последна редакция: вт, 27 окт 2020, 21:24 от tuali

# 599
Tuali, май само класическия Трезор познавам, защото само него съм имала.
Иначе харесвам Адикт, Пойзън гърл, Елиен.
Дали би ми харесал според теб този Корлоф Гала...

Общи условия

Активация на акаунт