Отговори
# 150
Тц, Тц. тц .... нямам думи, в сряда няма да е много весело ....

# 151
Серкан чува, че Еда няма да прости на който и да боло за случилото се с родителите й.

# 152
Серкан чува, че Еда каза, че никога няма да прости на виновния за смъртта на родителите си.
И пак ни дадоха краят на епизода...

# 153
  • Плевен / София
Ееее Серкан вярно ли й остави тази бележка и извика, за да й каже, че се разделят .. Къде ми е емотиконката с чука да те ударя Болат?!!?? Идиот .. Expressionless Rage Rolling Eyes

# 154
Но Серкан няма никаква вина...
Явно това го е накарало да вземе решение за раздяла. Гледайки букета, той явно не я е извикал там, за да се разделя с нея първоначално.

# 155
# 156
Нашият май няма да подари цветята

# 157
Направо отивам да се напия от мъка Joy

# 158
Искаме!
Ще има раздяла явно..
Струва ми се, че Серкан чува нещо, което не трябва..

И аз така разбирам, но знаем фраговете как объркват.
Ако е така искам Еда да изчезне, да го измъчи. Може да съм лоша ама аман от Серкан, Селин, Алптекин и майките. Нека Еда да е като феникс, след нещо лошо да и случи нещо хубаво. А Серкан да му мисли как ще диша и изобщо как ще съществува без нея. Smiling Imp

# 159
Еда обяснява на Джерен, че не само на баба си, ами на никого не би простила смъртта на родителите си. Нормално е Серкан да се оттегли в такъв случай. Защото и на баба й вината е само косвена.

# 160
  • Кърджали
Серкан: Еда, трудно ли е? Да се забрави миналото?
Еда : Серкан има проблем, но не ми споделя. Мислих, че е нешо с работата, но май е свързано с мен.
Свркан: В този тскъв живот това че се държиш като ангел направо ме влудява...
Еда: Тогава върви и намери някоя, която не те влудява.
Серкан: Това не е тайна, която може да се скрие. И аз не схм, човек, който ще го скрие.
Еда: Попита ме дами мога или не мога да простя на баба ми.
Джерен: Добре, а ти мислила ли си някога да просткш на баба си?
Еда:  Никога няма да простя на този , койро е причината да не съм с майка си и баща си... (Серкан май чува тези думи)
Серкан (бележка) :Чакам те на мястото, където започна всичко.
Серкан: Приключи

# 161
Очаквах сълзи и сополи,но искренно се надявах да си каже истината,а не да залитат към толкова банално клише...ще мълчим за истинската причина за доброто на еди кой си....

# 162
  • Плевен / София
Но Серкан няма никаква вина...
Явно това го е накарало да вземе решение за раздяла. Гледайки букета, той явно не я е извикал там, за да се разделя с нея първоначално.
И той реши да се презастрахова...за да не го изостави Еда...той го направи...Тя няма да прости на баща му...не на него....От сега да си кажа...в сряда ще ви изневеря с ДЕК...там поне очаквам лъч надежда с новия бос на Зейнеп
Серкан: Еда, трудно ли е? Да се забрави миналото?
Еда : Серкан има проблем, но не ми споделя. Мислих, че е нешо с работата, но май е свързано с мен.
Свркан: В този тскъв живот това че се държиш като ангел направо ме влудява...
Еда: Тогава върви и намери някоя, която не те влудява.
Серкан: Това не е тайна, която може да се скрие. И аз не схм, човек, който ще го скрие.
Еда: Попита ме дами мога или не мога да простя на баба ми.
Джерен: Добре, а ти мислила ли си някога да просткш на баба си?
Еда:  Никога няма да простя на този , койро е причината да не съм с майка си и баща си... (Серкан май чува тези думи)
Серкан (бележка) :Чакам те на мястото, където започна всичко.
Серкан: Приключи

Жалко...толкова му беше смелостта на Серкан бей....благодаря за превода Heart

# 163
Алекс, благодаря за превода, макар че много много ме натъжи. Бърборанке и очилата ти май няма да ми помогнат. Разбита съм.

# 164
Много ме натъжи този фраг.. но Керем отново е блестящ ❤

Общи условия

Активация на акаунт