Отговори
# 420
# 421
# 422
Аз също съм на линия, благодаря на момичетата за превода Hug

# 423
И аз ще следя ❤

# 424
  • Пазарджик
Приятно гледане момичета !
Алекс, благодаря!

След еп ще има фраг!

Аз отивам да туитвам, така или иначе немога да гледам, но ще чета всичко, което поствате.

Моля напишете ми къде да туитвам!!!

# 425
И аз съм тук, но понеже съм в болница и ще гледам от телефона, ще се включвам на рекламите.

# 426
  • In the light side of the Moon!
Приятно гледане момичета !
Алекс, благодаря!

След еп ще има фраг!

Аз отивам да туитвам, така или иначе немога да гледам, но ще чета всичко, което поствате.

Моля напишете ми къде да туитвам!!!

В туитър, трябва да имаш профил.
Аз туитвам с днешния хаштаг #unutmakistiyorum и #SenCalkapimi

# 427
И аз съм тук, но понеже съм в болница и ще гледам от телефона, ще се включвам на рекламите.

Юх, в болница чак... Пожелавам здраве, Деси, и по-бързо да затворите вратата на болницата Hug

# 428

Юх, в болница чак... Пожелавам здраве, Деси, и по-бързо да затворите вратата на болницата Hug
Мерси, не е нещо сериозно,  все още не е, на 6 месеца си следя едни хормони, имам “находка” в надбъбречната жлеза.
И аз туитвам и ретуитвам 🤣

# 429

Бързо да се оправяш !

# 430
  • София
Моля да ме извините, Александра и Севги тук ли са?

# 431
Александра ще се включи след 21.30, за Севги не знам... 😞

# 432
  • София
Здравейте всички! И аз съм тук вече. Пуснала съм сериала през няколко устройства, та да трупаме рейтинг. Тъкмо ми пристигна пицата и отварям Съмърсбито. Като гледам в 9 без 10 още сме на резюмето. Simple Smile

Да си пожелаем един хубав епизод и добър рейтинг!!! Hug

# 433
  • Плевен / София
Да се преброим...31 Потребители и 72 Гости преглежда(т) тази тема.
Конкурентът Домът започна вече с новата серия...

# 434
  • София
Много искам Айше да ни скрие шапката. Hug Стискам палци за динамичен, интересен епизод, пълен с обрати, красиво заснет и прекрасно изигран! И се моля на бога на рейтингите да сме в топ 3 поне. Simple Smile

Споделяйте всичко, което излиза някъде, че аз нямам свободно устройство. Ха-ха! Превод ще имаме след 21:30 от Алекс явно. Отново ти благодаря, Александра! Правиш ни чок щастливи. Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт