Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+ (Тема 3)

• 75 688
  • 776
  •   1
Отговори
# 525
И аз на Тамарис си знам номера и мога спокойно да поръчвам онлайн. Много са ми удобни на мен, дори сандалите на висок ток.

Дез, чудна си! И ризата е много хубава!

# 526
  • Русе
Това лято носих много бяло и аз, но за зимата нямам бели блузи и пуловери. Имам само една жилетка в нюанс на бялото, но май само лятно време съм я слагала. Преди много години имах бяло яке, което доста си харесвах.

# 527
  • Пловдив
И аз нося бяло през зимата, имам бяло яке (обаче много личи, като се изцапа по края на ръкавите) и светлобежово палто.

# 528
Благодаря, момичета! Flowers Hibiscus Поръчах кубинките, но белите Тамарис вече ги нямаше. Поръчах други, много подобни, дано всичко е наред. Ще си кажа като пристигнат.
Ето ги:
Nessi
Скрит текст:

Tamaris

Sysly, колието е от Yves Rocher, подаръче за РД преди 2-3 години. Понякога имат много хубави попадения.
Комбинациите на трите снимки от твоя пост много ми харесват. Търся си кафяво палто, точно за бял тоалет (който също търся). Задачата е да не ми стои като взето назаем.

# 529
Снежно бяло за хладния сезон при мен е основно за шапки  и пуловери. Иначе нося светли (слонова кост) дънки,  панталони и жилетки. За връхни дрехи - харесва ми но много се цапат. Преди години имах светло сива дълга пухенка. Добро решение се оказа.

# 530
Вдъхновихте ме за днешното обличане:)

Обичам комбинацията дънки и бяла блуза, риза, яке, палто. Гледам да е и практично облеклото ми като цяло, за това и зимата надолу съм с по-тъмни цветове, а на горе: светло, цветно по възможност.
Обожавам червеното. Много ме зарежда с положително настроение 😁

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 16:21 от anichkaffm

# 531
  • София
Цък аутфит и от мен. Надолу съм със скини дънки и кафяви боти без ток. Мислех да се кача на ботуши с ток, обаче се утрепах още вкъщи 🤪

# 532
рок, много ми харесва

# 533
Роки, супер! Бърбъри стайл!

# 534
  • Пловдив
И аз харесвам такъв стил и цвят като на снимката на Рокстар. Само сака и поло яки не харесвам, но всеки с вкуса си.

# 535
  • Виена
Ето ме и мен с рокля. След 6 седмици мъка след като си изкълчих глезена, най-накрая успях да пъхна крак в елегантна обувка.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 13:07 от bombolino

# 536
Ето ме и мен работно

Напоследък покрай ковид не съм се обличала елегантно,имам си дрехи и бельо дето ми е евтино и пера след всяка смяна. Та няма с какво да се покажа по така.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 21:08 от naomi79

# 537
Бомболино, дано си добре!
Като казахте бяло, се сетих, че имам едно палто от много време, за което не се сещам. Изрових го и го облякох. Май не е много актуално, и въобще не е в мой стил, но е много удобно.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 00:54 от silver pearl

# 538
Цитат на: silver pearl link=topic=1258401.msg41734253#msg41734253 dat
[/quote
Любима комбинация: бяло и черно, напоследък с "освежаване" с червени аксесоари (обувки, чанта, бижута). За мен е класика, която винаги с удоволствие нося.
И показаното палто ми харесва Simple Smile

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 19:20 от anichkaffm

# 539
Благодаря, Flowers Hibiscus

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 00:55 от silver pearl

Общи условия

Активация на акаунт