iHerb.com (USA) - сайт за хранителни добавки и козметика - 118

• 43 401
  • 737
  •   1
Отговори
# 510
  • В центъра на моретата
Здравейте, току що си направих регистрация в сайта и нещо не мога да се ориентирам по отношение на отстъпките. В момента има Black friday - 12 % и това е отстъпката, която мога да ползвам - така ли? За първоначална регистрация нямам отстъпка.

# 511
Не съм чела темата отдавна и се извинявам ако е коментирано скоро. Може ли някой да ми каже накратко каква е процедурата с поръчването през куриер до Англия. Аз ползвам Габко, освен че слагам техния адрес за доставка, каква транспортна услуга избирам и как става освобождаването от митница. За това се правеше нали?
За Англия не е много ясно след НГ как ще процедират превозвачите, заради Брекзита, затова е по-добре да поръчвате до адрес на превозвач в Германия. Иначе и за двете държави се избира доставка с Хермес с предплатени такси и мита (Хермес си се занимават с освобождаването на пратките и директно ги доставят до посочения адрес. Освен това над 40$ имат безплатна доставка и за Германия се дължи само ДДС 20%).

# 512
  • В реалността
Здравейте момичета, не помня и не мога да намеря с търсачката. Обединяват ли пратки, ако са пуснати през няколко минути?

# 513
  • София
Здравейте, току що си направих регистрация в сайта и нещо не мога да се ориентирам по отношение на отстъпките. В момента има Black friday - 12 % и това е отстъпката, която мога да ползвам - така ли? За първоначална регистрация нямам отстъпка.
За първа поръчка:
- ако поръчваш до БГ по-изгоден е кода: NEW15 дава 15% намаление
- до друга страна (Германия, Англия напр. ) , пробвай кода: HELLO25 дава 25% намаление
За следващи поръчки може да ползваш:
- VALUE60 - дава 10% на поръчки над 60$ ( но не винаги работи)
- BFSALE12 - 12% намаление, за ЧП
- и персонален код, дава 5% намаление ... с продукти които са от седмичните намаления се получава по-голяма отстъпка ( отколкото напр. с кода за 12%) - винаги пробвай как ти е по-изгодно.

Здравейте момичета, не помня и не мога да намеря с търсачката. Обединяват ли пратки, ако са пуснати през няколко минути?
Здравей!
Не се обединяват, дори да се пускат веднага, една след друга.

Flowers Maple Leaf Nivea ツ 
За доставка избираш Хермес, Duties & Taxes included
Пратките ( до 150€ или 120 Лири ) не отиват на Митница

Последна редакция: пт, 27 ное 2020, 14:18 от denis.

# 514
Здравейте, имам следният проблем. Последната пратка която получих от iherb със стойност 28 лв ми я задържаха на митница и след като им предоставих документи платих само 4,80лв, но проблемът ми е друг- един от продуктите ( на farden of life- цинк в капсули) е в стъклено шише и още преди да го отворя ми стана ясно че шишето се е пръснало понзвука, който издаваше. Какво мога да направя в този случай, към кого да се обърна? Съвети?

# 515
  • София
Здравейте, имам следният проблем. Последната пратка която получих от iherb със стойност 28 лв ми я задържаха на митница и след като им предоставих документи платих само 4,80лв, но проблемът ми е друг- един от продуктите ( на farden of life- цинк в капсули) е в стъклено шише и още преди да го отворя ми стана ясно че шишето се е пръснало понзвука, който издаваше. Какво мога да направя в този случай, към кого да се обърна? Съвети?
Здравей!
Направи снимки, пиши на сайта - ще ти възстановят сумата на продукта ( без транспортните разходи).

iHerb® код:   YUL919
5% намаление
 - за първа и следващи поръчки

# 516
  • София
Кой Убикинол поръчвате от сайта. Аз не съм поръчвала отдавна, а сега искам да взема, а този, който поръбвам не го предлагат.
Healthy Origins, Ubiquinol това поръчвах.
Now Foods, Ubiquinol - това ми предлагат - добро ли е?

# 517
направих си първа регистрация и пуснах поръчка, сега видях това за кода, но вече е късно, но бихте ли ми казали къде трябва да въведа Rewards Address - адрес на картодържателя / той трябва да съвпада с Billing адреса/? не ми беше поискан такъв и сега съм дала адрес на доставка на работното ми място, който не съвпада с личния ми. Това ще бъде ли проблем?

# 518
  • София
направих си първа регистрация и пуснах поръчка, сега видях това за кода, но вече е късно, но бихте ли ми казали къде трябва да въведа Rewards Address - адрес на картодържателя / той трябва да съвпада с Billing адреса/? не ми беше поискан такъв и сега съм дала адрес на доставка на работното ми място, който не съвпада с личния ми. Това ще бъде ли проблем?

Няма да бъде проблем.

# 519
Healthy Origins поръчвах вит Д сега обаче няма, кой да поръчам?

# 520
Не знам цената дали ти е от значение, но ако те устройват 21$ бих ти препоръчала тези: https://www.iherb.com/pr/Life-Extension-Liquid-Vitamin-D3-Mint-F … oz-29-57-ml/84511

850 дози ако ползваш по 2000IU (1 капка). Има да го ползвате цялото семейство над година.

# 521
  • София
Кой Убикинол поръчвате от сайта. Аз не съм поръчвала отдавна, а сега искам да взема, а този, който поръбвам не го предлагат.
Healthy Origins, Ubiquinol това поръчвах.
Now Foods, Ubiquinol - това ми предлагат - добро ли е?
Да, хубав е.
Ето още едно предложение:
https://www.iherb.com/pr/Qunol-Ubiquinol-Mega-CoQ10-100-mg-60-Softgels/63907

# 522
Здравей!
1. е най-добрия продукт Масло от риган, това е патент - див (медицински/лекарствен) риган P73 , който расте в специфични условия в средиземноморските райони ... от риган до риган има разлика Simple Smile
Базовото масло е екстра върджин зехтин и затова, когато се съхранява в хладилник става на парцали, когато е хубав и качествен.
2. може би базовото масло не е толкова кач-вено.
Ако искаш пиши и попитай производителите.

Не виждам какъв е процента на Токоферол в това масло то Риган. Вие виждате ли го указано?

# 523
  • София
Скрит текст:
Здравей!
1. е най-добрия продукт Масло от риган, това е патент - див (медицински/лекарствен) риган P73 , който расте в специфични условия в средиземноморските райони ... от риган до риган има разлика Simple Smile
Базовото масло е екстра върджин зехтин и затова, когато се съхранява в хладилник става на парцали, когато е хубав и качествен.
2. може би базовото масло не е толкова кач-вено.
Ако искаш пиши и попитай производителите.

Не виждам какъв е процента на Токоферол в това масло то Риган. Вие виждате ли го указано?
Ако въпросът е за  Oreganol P73 (това е патент, т.е. с гаранция за това, което съдържа)  и за Карвакрол (активното вещество), а не за токоферол ( вит. Е) - то е от  65% до 84% (представят го средно - 73%) , с висока фенолна сила - съдържа около 30 фитохимикала. С ниско и контролирано съдържание на тимол - знак за качество и по-висок профил на безопасност.
Ако производител, посочи че неговото масло съдържа Карвакрол над 86% - просто не е коректен или маслото е фалшифицирано, т.е естествено ригана няма как да съдържа такъв %.

Ако въпросът наистина е за токоферол, то много масла съдържат по малко вит. Е - зехтин, МВИ,  Масло от пореч, кокосово масло, сусамово, фъстъчено, ... но кол-во му няма много големи ползи за тялото, ако целта е само вит. Е.
Вит. Е ( много често и синтетичен - добре е да се гледа и това Simple Smile ) се добавя към много масла, защото действа като антиоксидант - предпазва ги от окисляване, когато те не са стабилни или не са с добро кач-во.

# 524
Денис, не знам какво да правя. Зъбите на 2годишното ми дете отпред се рушат. Всичко започва с падане, чупи се донякъде и след това до горе се изронва. С по-голямото дете имаше подобен проблем, но не чак такъв Sad
Все още има горни зъби...ходили сме на зъболекар, сега скоро сме пак. Бяха предписали туут мус реминализиращ гел, но няма ефект. Давах едни прахчета с органичен калций , по съвет на педиатър (не нейния, той беше против). Отдавна спрях и сега се чудя какво да поръчам давам Вит Д и понякога магнезий (от детския от iherb , животинчетата на vitable).
Какво да поръчам? Вече мисля и за флуорните таблетки за деца, като дете дъвчех и нямах проблеми със зъби. Ще питам стоматолога.
Благодаря ти
Ако има някой, сблъскал се с това, нека пише.

Общи условия

Активация на акаунт