Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 750
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 140
  • Варна
Ако Поли падне, най вероятно ще посочи Надежда за фермер (предвид как ласкаво се изказа за нея, като избираше втори дуелист), която има голям шанс да детронира отровното трио от власт. Ратаи ще станат Калоян и Антония и хАбитуриента е дуелист, да го видим има ли топки и кой ще дръпне.

# 1 141
Петър и Ванчето им е време да са ратаи.

Според вас ако Поли стане Фермер, кого  би избрала за свой съветник?
Надежда
П.С.  Пак  заедно  сме писали

# 1 142

Как кой? Тренер Данчо.

# 1 143
  • Велико Търново
Но  от боклука - вече си е  ......Мега Гадно...
Аз, не съм фиксирала тази изцепка.....
Дори, не знам кога.
За това  и питам......
Ами те даже по два пъти даваха и трите изцепки - и вечерта, когато са се случили, и на следващия ден, когато Иван обяви глобите.

То и не само те де, никой до тук не контролираше какво правят ратаите.
Дори... когато Ангел "играеше" голф, въпреки че Иван вече им беше съобщил за връщането на правилата, Кустев мина покрай него с робичката, гледаше го и даже нещо му говореше, но не пророни и думичка за нарушаване на правила. Или поне не дадоха нещо подобно.

Все едно ни четат, нищо, че са месец назад Joy
Знам че е в друг контекст, но аз си мислих същото по отношение именно на връщането на правилата за ратаите. Защото неведнъж и тук в темите, а вероятно и във фейса е писано, че тази година ратаите са като на курорт. Та... нищо чудно да са проследили и настроенията на зрителите.

Освобождаване от ратайство и снощи имаше - Ангел попита "Свърши ли ратайството вече?", на което Петър (докато подстригваше Кустев) му отговори, че ако са измили чиниите от обяда, значи е свършило. Т.е. ратайството продължава до обяда на деня, в който е дуелът. Вероятно малко по-късно тръгват за арената.

# 1 144
dama pika, не бях гледала  последния епизод.
Видях го. Всичко видях.......

# 1 145
  • Варна
Да,де, ама си е гадно !
Но  от боклука - вече си е  ......Мега Гадно...
Мен, като една отявлена фенка на бай Анго и това не може да ме погнуси..Open Mouth

Дали защото съм отраснала през 90те, когато беше обичайна гледка някой да рови в боклука, да вади храна и да яде... не знам
Щях да се погнуся, ако той вадеше храна от боклука и я дава на друг, но ако си я яде той и не му е гнусно, защо пък на мен да ми е?  Trollface

Очевидно силата на Ангел е в устояването на несгодите и затова иска да имат повече рестрикции. Ако ги оставят без храна, кафе и цигари, ще видим съвсем други участници - изнервени, без сили.. А той явно смята, че това на него няма да му повлияе.

# 1 146
Многопластов и психологически аспектен, ще се окаже Анго:smile:
На базата   на твоя анализ.  Хексе!

# 1 147

Според мен би избрала Кустев.

# 1 148
Мен пък ме наПуши смях с тютюна. Значи отпреди две серии се знае, че цигари няма! Фермерите скрили 3 кутии, Кустев скрил 2 пакета тютюн и хоп снощи Ангел и той скътал пакет тютюн. А бе тия от себе си крият и крадат.Satisfied

# 1 149
Чели ли сте приказките за Иванушка Глупака?
Всички му се смеят и го подценяват, но накрая винаги става цар.
Та и Анго.

# 1 150
Учудващото е, че имат толкова много тютюн, че чак всеки си скътал по пакет-два. Презадоволена работа тая година. В трети сезон чубрицата изпушиха и де-що видéха шума, листенце не остана неизпушено в околността. Накрая Гинчев изкриви сто вилици да вади сладкото от бурканите, че беше твърдо като "Карамел Му" , да замества цигарите с нещо .... Еехх, какви ферми имаше едно време... Heart Eyes Joy

# 1 151
  • Sunshine state
С тоя тютюн и мен ме шашнаха. И в четвърти сезон пушеха разни треволяци и плевели, а тука под който и дюшек да надзърнеш, под него тютюн, а сигурно и по някое и друго руло суши.🤣 А иначе бай Анго чагърта консерви от боклука, нали..

# 1 152
Аз пък , седя и си мисля (не ми се смейте много - малко, може) , та дали има някаква "форма на инверсия "  или психологическа зависимост между начина и темпото , с което се гримира човек и реалния му физически  потенциал  , и активността на мускулната памет ?!
Може ли да се гримира  бавно, а да се движи  бързо, н - р ?
За  Поли, питам.
Дали , ще се окаже пъргава или верблюдо, на каквото прилича ?!
Даа, това беше шега,  но си я мисля наистина

Последна редакция: сб, 17 окт 2020, 18:56 от *Godiva*

# 1 153
Цитат
*Godiva*
Аз пък , седя и си мисля
Аз пък се чудя, кой ще пее сега на Поли.Rolling Eyes Оказа се, че тя изпратила врага с родопския химн. Освен ние да попеем в осем.Stuck Out Tongue Winking Eye
Ей ви текста:
Скрит текст:
Назад, назад моме Полино.
Не мой да одиш на двубой.
Че там те чака зло чудо
Не ке можеш да го надвиеш.
Оставям ви, че не съм се контурирала, още.

# 1 154
Дори, ние с теб  се надцакваме по безсмислие, мила....Но дотам ни докара , фермата....Hug
Хубава вечер!

Общи условия

Активация на акаунт