Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 709
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 170
  • Другата България
Дана да не си пада по Косъма?
От толкова пляскане и ентусиазъм да не вземе да се катурне през парапета?

# 1 171
Ама Ванче не е в подкрепящите  Тони?

# 1 172
Интуицията ли ти подсказва тези неща😂😂

# 1 173
  • Другата България
Ама Ванче не е в подкрепящите  Тони?
Нали това казвам?
Ванче се разграничи от тях, тя не понася Антония, вече открито.
Интуицията ли ти подсказва тези неща😂😂

А Мария каква е нагаждачка....просто нямам думи, не знам за Дана, ама тази.......тази е просто трагична.

# 1 174
Аз да попитам не е ли несправедлива новата версия на Алманахa? Вместо всеки да отговори спрямо знанията си и това, което е научил в момента има и елемент на физическа подготовка, което означава че по-бързият има по-голям шанс...

# 1 175
На мен Ангел ми е забавен и както в началото не го харесвах, сега съм му фен. Пълно перде. А с тия консерви от боклука и жили /тук извърнах поглед, че в тоя буркан беше направо Кербала../, ми стана много смешно. Като циганска торба е - там да пълни тумбака, пък с какво, няма значение. 🤣

забавен ама ми е гнусен с тия консерви и жили.
И аз тази вечер съм против Косъма
Обаче не мога да не призная, че откакто Милена напусна Фермата, Надка се кротяса и се държи доста уравновесено. Чак съм напът да си върна симпатията към нея. Може би адвокатката е успяла да й изкара всички демони. Някаква органическа непоносимост да е било.
Дана също ми е по-малко неприятна в момента от Тони.
Или може би не съм достатъчно проницателна и се хващам като шаранче на инсинуациите на продукцията.
Дая може да е всякаква, но е добро момиче, не виждам злоба в нея.

Дая няма как да има злоба в нея, защото животът винаги е бил благосклонен към нея и дори не и е дал шанс да види и усети на свой гръб колко лоши могат да бъдат хората. Била е пощадена от хорска злоба и все още си е наивно детенце. То не можеш и да я виниш за това.

Надка верно се кротна, но хубаво че Милена я постави в ситуация за да и даде шанс да се покаже в целия си блясък. Не трябва да се забравя каква е била с Милена защото това е част от нея и ще лъсне при следваща ситуация. Човек се познава в ситуация е казал мъдрецът и си е прав.

# 1 176
Аз да попитам не е ли несправедлива новата версия на Алманахa? Вместо всеки да отговори спрямо знанията си и това, което е научил в момента има и елемент на физическа подготовка, което означава че по-бързият има по-голям шанс...
Да, всяка събота обсъждаме, че не е справедливо.

# 1 177
Джабулани докато стигне до бутона въпросът тъгъдък-тъгъдък се скрива в храсталака.

# 1 178
Поли ще си отиде,толкова е мудна и флегматична

# 1 179
това певицата много бавна нещо....язък бе....така,ако се влачи нищо чудно джукистата пилонка да я победи...Антония ми е супер грозна и никога не бих седнала на една маса с нея....

# 1 180
Поли Хубавенска дали знае изобшо къде се намира ? Вечно напудрена и гримирана,стои нелепо в цялата обстановка и само мрънка.
Абсолютно ,ще отпадне с 0 точки

# 1 181
Много са зле и двете. Въпросите са елементарни.

# 1 182
  • Стара Загора
Точно така ! Освен това, четат 2 пъти въпроса, защото първия път никой не слуша за какво се отнася, а бърза да натисне бутона. И след второто прочитане .... започва да мисли..
Убедена съм, че догодина няма да е така, защото е глупаво решение.

# 1 183
  • Другата България
Аз днес за първи път ще гледам директно, та ще ви досаждам малко повече.
Надявам се да ми простите все пак.
Значи Тоца тъпото си мисли явно, че ако остане, другата седмица наистина ще коли и беси.
Това е толкоз тъпо, че не осъзнава как Поли ще посочи различен от тях тримата фермер, и е напълно възможно да " ѝ се пръсне панаира" в обора /дано, дано, дано/. Това изобщо не минава през едната мозъчна клетка, тя е визуализирала вече Джипа, който явно ѝ е обещан при победа, и само това ѝ е пред очите.
Какво да кажа повече? То всичко е очеИЗВАДНО.

# 1 184
Ох, бавно е Полито, ама се надявам да е поне по-силна заради бодибилдинга. Те и двете така или иначе нямат опит в коването и рязането....

Общи условия

Активация на акаунт