Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 819
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Варна
По-интересно ще е кой ще е ратай. Според мен двойката ратаи (освен ако не се спасят) ще са Калоян и Дана и така ще се заформи нова ''любовна'' двойка за късмет на Иван и Андрей. Петър също е сериозен кандидат за ратай, но гравитирам повече към Калоян. Със сигурност ще е един от двамата. А жена за ратай ще е на 90% Дана и на 10% Мария. Друга жена не виждам как.
Ако Поли е фермер, Петър е ратай. Убедена съм в това, Петър прати Поли ратай, тя ще му го върне.
Жена ратай ще е Дана, тъй като Мария ще им трябва за да работи. Не чакам изненади.

# 1 411
  • при късмета
Не гледах вчера дуела, че имахме гости, но изхода ме радва. Гледам, че половината мозък дори не е загубила достойно, но това не ме учудва.
Очаквам Поли фермер тази седмица. А как ще мине, зависи от това кой ще е вице. И колко пари ще имат. Ангел може да спре със саботажите, като види, че  ще е Поли. Според мен Ангел иска вече мъже да излизат. Дуела е мъжки другата седмица и Петър е ратай и дуелист. Фермерството на Поли зависи и от пазара, няма да се справи сама, ще вземе някакви био мио продукти и ще стоят гладни

# 1 412
Имаме Новина, дами и господа!
Джамбуленска хем пръсна Панаира, хем спаси пакетчето салфетки от 56 ст. Хартиено щеше да е партито на Косъма.
Скрит текст:
На това му се казва да отстреляш с един куршум два заека.
Дано  другата събота някой се смили над Дана и Клюкарчо и да им покаже най - бързия и кратък път към дома.

# 1 413
  • Другата България
По-интересно ще е кой ще е ратай. Според мен двойката ратаи (освен ако не се спасят) ще са Калоян и Дана и така ще се заформи нова ''любовна'' двойка за късмет на Иван и Андрей. Петър също е сериозен кандидат за ратай, но гравитирам повече към Калоян. Със сигурност ще е един от двамата. А жена за ратай ще е на 90% Дана и на 10% Мария. Друга жена не виждам как.
Ако Поли е фермер, Петър е ратай. Убедена съм в това, Петър прати Поли ратай, тя ще му го върне.
Жена ратай ще е Дана, тъй като Мария ще им трябва за да работи. Не чакам изненади.
И аз така си мисля, ама и друго си мисля.
Поли може да иска да покаже, че е един вид над нещата.
В такъв случай на Джепето може и да му се размине, а да го отнесе Румената буза.
И двамата са геометрични фигури с изразен тъп ъгъл, та на теста за ратайство, историческия шанс да се спасят няма, освен ако продукцията не замени играта със силова. Тогава чичака и СтоЕнча отекоха.
Според мене изобщо не са мислили. Ходят по властта.
Не говори така, че сега ще ти кажат, че пишеш глупости.

# 1 414
Антония -  гост в Тази събота и неделя по БТВ

https://www.btv.bg/video/shows/tazi-nedelia/videos-nedelia/anton … naj-hubavite.html

# 1 415
Дали Поли ще успее да се направи, че е над нещата, не знам, съдейки по доводите ѝ да викне Косъма на дуел. Joy
"Аз от сърце и душа ти пях химна на Родопите, ти - ратай ме направи, неблагодарна."

Та и аз мисля, че ще направи отмъстителен избор Поли, ако я изберат за фермер. Но Пешко е силен, поне срещу най-слабия беше силен, не знам как ще е срещу по-силен и кадърен мъж.
Искам да видя какъв избор на опоненти ще направят и той, и абитуриентчето, не ми се вярва да се метнат на Анго или Кустев, Митко и Стоянчо са по-вероятен избор.

А как искам дуел Анго срещу Пешко, и победител - Ангел, разбира се.

# 1 416
Мисля, че Антония ще посочи Калоян за фермер на седмицата и ще спечели.

# 1 417
Дали Поли ще успее да се направи, че е над нещата, не знам, съдейки по доводите ѝ да викне Косъма на дуел. Joy
"Аз от сърце и душа ти пях химна на Родопите, ти - ратай ме направи, неблагодарна."

Та и аз мисля, че ще направи отмъстителен избор Поли, ако я изберат за фермер. Но Пешко е силен, поне срещу най-слабия беше силен, не знам как ще е срещу по-силен и кадърен мъж.
Искам да видя какъв избор на опоненти ще направят и той, и абитуриентчето, не ми се вярва да се метнат на Анго или Кустев, Митко и Стоянчо са по-вероятен избор.

А как искам дуел Анго срещу Пешко, и победител - Ангел, разбира се.
.

Според мен Поли не избра Антония за това, че я избра за ратай. Не е толкова глупава тя, усети, че Косъма и върти интрижките и може би си е мислила, че заради нея я сложиха дуелист. Честно казано не разбирам с какво толкова дразни това момиче. Да, може би не е най-трудолюбивата ама Антония да не би да беше? През цялото време до сега си беше и тя един лентяй, спеше си до късно , пушеше и сплетничеше, аз това поне видях от нея основно. Според мен просто Косъма се усети и се коалира с правилните хора, ама и на това му дойде края. Надявам се Поли да се събуди от днес малко и да влезе по-сериозно в играта. За мен не е лош човек и дори би могла да бъде интересна, ако не набляга толкова мн на гримиране и пеене.

# 1 418
Пак е отмъстителен избор - да си върне на фермера и вицето, е, поне успя, защото на Милена не ѝ се получи (за жалост).
Не мисля, че ще изберат Калоян, ако Тонка го посочи. Ако посочи Мара или Митко - тогава не знам, но не вярвам да го направи, освен ако някой не ѝ го подшушне, твърде елементарна е да се сети сама.

А Поли ме дразни В Пъти по-малко от онова вулгарно момиченце със салфетките и космите в манджите. Просто не мога да понасям такава простотия, аз и не познавам такива хора, за щастие.

# 1 419
Клюкарчето беше стратег, дразнител и мозък във вече разпадащото се трио. Ако го отстрелят, Пешко ще  е почти обезвреден. Затова искам Клюки за ратай, а после дуелист срещу Анго. И последният да измете арената с него.

# 1 420
Снощи си го каза Антония, общува само с хората, които бяха от нейната страна на арената. Другите не й били интересни. Като се замисля, с Митко не съм я виждала да общува или пък с Дана, но с Мария доста често. Пасват си и се надушиха, че и двете са огън и им е къс фитила, едни такива бойни мацки, самоуверени, макар и малко простовати. Мария има слабост и към Калоян и Петър почти от самото начало. Това беше някаква 4-ка, имат общи интереси, сходен темперамент и вибрират на една честота.
Надя и Мария бяха приятелки само в началото, има едно споделено уважение като майки и работливи жени, но се различават във всичко останало, забавления, теми на разговор.
Мария е експресивна във всичко и уравновесената Надя не й е достатъчна за забавления, обаче Косъм й дойде тамън. Мисля, че по линия на различията Мария и Надя няма да са дълго приятелки, а дали на Кустев са му убегнали тези неща и прибързано разкри стратегията си, ще видим, Мария за сега е ката Троянски кон и за двата отбора. Ако я нямаше Милена първите седмици, Мария и Надя нямаше да са приятелки, мисля, че само това ги свърза.

# 1 421
  • Другата България
Мария според мен няма да има смелост да се опълчи на когото и да било, за каквото и да било.
За мен четворка Петър-Калоян-Тонка-Мария не е имало, Мария просто беше около тях, ама и около останалите.
Снощи писах - нещо като Ангел в женски вариант, или Митака, или Стоян.
По-скоро като последните двама, Ангел е прекалено индивидуален електрон.

# 1 422
Е, то Косъмчето как да общува с другите, какви допирни точки има с тях... та да имат теми за разговор. Simple Smile

А за Надя и Мара - не знам, мисля, че са си наистина най-близки. Това, че всяка си има позиция - не пречи да са си дружки. Е, говорим си, разсъждаваме си, не твърдя нищо категорично. Simple Smile

# 1 423
Снощи си го каза Антония, общува само с хората, които бяха от нейната страна на арената. Другите не й били интересни. Като се замисля, с Митко не съм я виждала да общува или пък с Дана, но с Мария доста често. Пасват си и се надушиха, че и двете са огън и им е къс фитила, едни такива бойни мацки, самоуверени, макар и малко простовати. Мария има слабост и към Калоян и Петър почти от самото начало. Това беше някаква 4-ка, имат общи интереси, сходен темперамент и вибрират на една честота.
Надя и Мария бяха приятелки само в началото, има едно споделено уважение като майки и работливи жени, но се различават във всичко останало, забавления, теми на разговор.
Мария е експресивна във всичко и уравновесената Надя не й е достатъчна за забавления, обаче Косъм й дойде тамън. Мисля, че по линия на различията Мария и Надя няма да са дълго приятелки, а дали на Кустев са му убегнали тези неща и прибързано разкри стратегията си, ще видим, Мария за сега е ката Троянски кон и за двата отбора. Ако я нямаше Милена първите седмици, Мария и Надя нямаше да са приятелки, мисля, че само това ги свърза.
С всичко съм съгласна, само с това - не. Мерителната единица е Много.

# 1 424
Браво на Поли! Време беше. От сърце се изкефих.
Само дето с това разпределение на битките, което не показаха в петък ми оставят някакъв мухлясал вкус...сякаш има нещо гнило. То може и да няма...но защо си изневериха на обичайния сценарий?

Общи условия

Активация на акаунт