Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 797
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 440
  • при късмета
Само на мен ли ми се струва, че Тъпото в сравнение със снимките много се е наляла във фермата или до фермата. Иначе, не ме учудват, не ѝ стигат мозъчни клетки да показва нещо различно от инстинктивното, за инстинкти те не се искат

# 1 441
Честита победа на Хубавенска!
Потресаваща тъпота от двете на Алманаха. Тия хора наистина само я държат книгата и нищо не четат.
Поли ме изненада единствено с бързото и точно забиване на пироните.

А хааа! От интервюто се разбра, че родителите на Тонка са я записали за кастинга. Wink Харесаха ми картините ѝ, също думите които сподели как се чувства, когато се занимава с дизайн. Защо се прояви като такава кухавелка?

Ваня и Петър "спяха заедно" преди да го изберат за фермер. Той се премести в къщата и прибра най-верния съратник в борбата за 100 000лв.
Според мен, Хепи някак прогледна с други очи Петър на купона след победата над Асен. Тя не чалгарка, една италианска песен ѝ поръчаха за да е щастлива. А Момъка си каза, че е футболистче и очаква салфетки да летят. Заблуждаваше и се надяваше да е видяла в него някакви възвишени качества, та да оправдае симпатиите си.
Ако Петър е казал, че Тонка му липсва, Ваня съвсем е потънала в самосъжаление и сълзи.

# 1 442
Ми, мъжете си пада повече по типажи като Тонето, отколкото като Хепито!

# 1 443
Само на мен ли ми се струва, че Тъпото в сравнение със снимките много се е наляла във фермата или до фермата. Иначе, не ме учудват, не ѝ стигат мозъчни клетки да показва нещо различно от инстинктивното, за инстинкти те не се искат
Не мен също ми се струва, но имайте предвид, че  в Инстаграм се качват толкова филтритани снимки, подбрани, не са реални почти никога.

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 14:48 от ДХ3

# 1 444

Кои мъже? Всички или само такива като Петърчо, дето викат "Донеси салфеткитье!" ? Stuck Out Tongue Winking Eye

# 1 445
  • София
JoyНе съм ви чела, но бързам да изразя радостта си от разпадането на Тройната коалиция, а после ще наваксам. Ами честито на "Сезонът е наш"! Както се казва, пръснаха им панаира. Joy  Тъпото не успя да повярва до последно какво й се случи, толкова беше уверена, че ще остане. Физиономиите на Калоян и Петър бяха един път, незабравими. Joy
ФДТ обаче и тя не е много по-умна от Косъма, за съжаление, направо се отчаях като я гледах, а бях готова да й дам втори шанс, честно. На играта с буквите се чудех възможно ли е да има толкова глупав човек просто?! Ама как може да търсиш буква, без да си я опипал, без да си пипнал мястото, на което се мъчиш да я поставиш.... Безмълвна съм. Да видим сега какви ще ги натвори занапред, но искрено се надявам при първа възможност да й дадат шанс да си се гримира вкъщи на спокойствие.

# 1 446
Три снимки от ИГ на Косъма, които изчерпват образа ѝ в моите очи.
Скрит текст:

Голяма работа, че поства такива снимки. Първата дори не е нейна, за втората - не знам, а на третата е с бански. Познавам много момичета, които са провокативни, но са добри и свестни. Най-малкия проблем са снимките и в Инстаграм. Леле, пък ако и тя си показваше зърната, както Поли на дуела, представям си какво щеше да стане тука. 🤣

# 1 447
  • Варна

Кои мъже? Всички или само такива като Петърчо, дето викат "Донеси салфеткитье!" ? Stuck Out Tongue Winking Eye
Мисля че всички. Малко са тези, които са привлечени от... дисертациите по ядрена физика ли беше..
Ако някой ти каже нещо друго, лъже..

# 1 448
Не всички мъже, ама повечето - да.

# 1 449
  • София
Не бях забелязала, но във ФБ коментират, че времето на Антония при забиване на пироните е намалено ОТ 2.06.39 НА 1.21.90. Да не говорим за толерирането и от водещите.

# 1 450
  • Варна
Не бях забелязала, но във ФБ коментират, че времето на Антония при забиване на пироните е намалено ОТ 2.06.39 НА 1.21.90. Да не говорим за толерирането и от водещите.
По-скоро грешка при монтажа. Иначе не виждам с каква цел може да е намалено.

П.П.
Толериране също не видях. Само май накрая и те като мен пуснаха сълза като я видяха как рухна.

# 1 451
Както и да е.  Изяде се от яд и не можа да го скрие. Изобщо не беше спортсменско държанието й, въпреки опитите на Поли да се сбогуват достойно. Не може да губи явно мутресата. Л@йното си е такова навсякъде, където се цопне. В игра, в живот...и лесно се разпознава.
Мъжете си падат по хубави задници, независимо какво стои над тях. Природа. Днес ще е една дупара, утре друга. Явно не й достига нещо на Тоца за плей мейт. Малко старичка започва да става за тая дейност. Но да не я мисля- Жанчето ще я запознае с подходящите чичаци.

# 1 452
Това и аз го видях. Но после го корегираха и показаха реалното

# 1 453
Тц, не всички мъже си падат по пошлостта.

# 1 454
  • Sofia
Много вулгарно женско!
Тая Тона! Почти във всяка снимка, ни навира пърдалника си! УжасТ!

Защото това е единственото и хубаво.

Общи условия

Активация на акаунт