Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 746
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 1 470
То Ванчето ако беше с 10 г. по-младо, Пешето можеше и наистина да си падне по нея, сладко ми е на мене Шкафчето.

Карен, Мара не е късокрака, бе, доста добра фигура има.

# 1 471
  • Другата България
Аз като жена харесвам повече дупето на Мара, отколкото на Тоца.
Хем Мара е родила две деца.
Ама това си е мое виждане.

# 1 472
  • Sofia
Марето много яка и набита, бедъра и ще погледна пак. Grinning

# 1 473
Мускулеста е, ама чак па набита... Simple Smile
Мале, почнахме да обсъждаме външността на женорята, то като мъжете не стават повечето... така. Joy

# 1 474
  • Варна
А Мара какъв гръб и ръце има...

Ми няма лошо, то не пречи да ти харесват няколко..

# 1 475
Женски тела не ме интересуват.
От бузките на Калоянча се вълнувам. Естествено румени без грим. Поли сигурно завижда.Thinking

# 1 476
  • Sofia
За моя вкус е тежка. Joy
 Пешо ми хареса,  че не го блазни да командва. Даже с притеснение възлагаше задачи.

# 1 477
не винаги е въпрос на точни пропорции мерки и теглилки. както и да въртим и сучем, Тоца си е сексапилна. В глава също я намирам за хубава, не визирам точни черти просто има излъчване . Мисля че между нея и Петър си има точно химия която и двамата крият (петър заради Калоян и мъжкия кодекс , поне за пред хората ) за това и ревна накрая, че някак романса се секна и кака Ванче може да пробва да обърне посоката на вятъра. Жанетка също е сексапилна ,но по някаъв по нежен детски маниер(въпреки вулгарните джуки) . Даяна красива но излъчва повече меланхолия и класа отколкото сексапил , по романтичните мъже биха предпочели нея . Надя също е доста хубава , но излъчва основно работарство и майчинство- към нея се насочват мъже тип търтеи като бат Анго. Мария типа купонджийка , шумна забавна (ако не беше леко по глупавичка пък нямаше да има това забано излъчване ). Ванчето е била хепи то се вижда, но явно самотата е започнала да я побеждава и тъгата и умората вече повече се отпечатват на лицето и ...Дана , не знам катро си я представя виждам лудия поглед и по нататък не ровя, че ми причинява стрес.
Поли природата я ощетила доста откъм данни , но тя всячески се бори , явно и е комплекс и се е насочила стремглаво в решаването му . Ако някой ден се спре с тази борба и бъде само себе си ще може да изпъкнат и другите и качества които ще я направят красива в очите на хората

# 1 478
  • Велико Търново
Сещам се за тъпото изказване на Надя когато взе имунитет за ратайство. Направо беше насрана Косъмката.
Какаво е било изказването на Надя, че не се сещам? А и прегледах епизода в частта около избора на ратаи и не попаднах на такова.

# 1 479
Не съм мъж, но Даяна ми се струва по-красива и с по-хубаво лице, тяло, коса от косъма. Но не. Близки планове на задни части в пошъл стил получаваме на Тоца...

И Даяна да се беше разгологъзила,  щяхме да видим и нейните задни части.Дават това което го има.

# 1 480
  • Варна
Не съм мъж, но Даяна ми се струва по-красива и с по-хубаво лице, тяло, коса от косъма. Но не. Близки планове на задни части в пошъл стил получаваме на Тоца...

И Даяна да се беше разгологъзила,  щяхме да видим и нейните задни части.Дават това което го има.
Е, тя и Даяна работеше по едно миниатюрно сутиенче/горнище на бански/, ама на никой не му направи такова впечатление, щото си беше празничко.
Скрит текст:

# 1 481
  • Другата България
А Мара какъв гръб и ръце има...

Ми няма лошо, то не пречи да ти харесват няколко..
Не няколко, на Мара само ми допада дупето.
На Тоца не.

# 1 482

И Даяна да се беше разгологъзила,  щяхме да видим и нейните задни части.Дават това което го има.
Е, тя и Даяна работеше по едно миниатюрно сутиенче/горнище на бански/, ама на никой не му направи такова впечатление, щото си беше празничко.
Скрит текст:

Така,  де.Как да коментираш нещо,  което го няма.Я да беше надула някой силикон да видиш дали няма да се коментира:)
Антония има хубаво тяло.Нормално е да се харесва на мъжете.Освен това е и провокативна.Постояно е разсъблечена,  по клинове.Не че Даяна е лоша,  но тя не е толкова провокативна и изглежда недостъпна в сравнение с Антония.

# 1 483
Абе хваща окото Тони, щом  и чича ви Митко я коментира...

Само аз ли си мисля, че чича Митко би обърнал внимание на всяка прилично изглеждаща Grinning

Последна редакция: нд, 18 окт 2020, 17:10 от cat lady

# 1 484
Абе коментирате жените. Ще видите вие Стоян като извае тяло на Аполон. Да ви видя тогава коментарите.

Общи условия

Активация на акаунт