Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 004
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 165
Мария с деца и да не може да готви ЗЕЛЕ ,абе всички с леви ръце
Ако не обича зеле например защо трябва да може да го готви?
децата и и мъжът и могат да обичат...и аз агнешко не ям,но готвя за семейството.....оправдание е това за мен....не ям -не готвя....

# 166
  • София
Е вие сега с това зеле. Зелето е забранено при проблеми с щитовидната жлеза. Всичко може е причината да не готви или мрази някой зеле

# 167
Има хора, които могат да готвят засукани ястия, но пък една вкусна леща, например,  не могат. Това не ги прави мързеливи. Но ако по принцип човек готви, с малко насоки може да сготви почти всичко от по-традиционните ястия.

Колко ли от тези дето получаваха оргазъм докато Петър "мачкаше" Асен ще прогледнат тази седмица...
А сексистките му изказвания са толкова гнусни.

# 168
Е вие сега с това зеле. Зелето е забранено при проблеми с щитовидната жлеза. Всичко може е причината да не готви или мрази някой зеле
Познавам много готвачи ..някой и известни,които не ядат нещо,но го готвят перфектно и то в заведения,така че не става дума само за зелето.....за мен си е оправдание и точка.

# 169
Забравяте друго. Има много начини да се сготви 1 ястие и "тайни съставки", които го правят уникално Simple Smile И аз мога да правя мусака или супа, но често звъня на майка си, за да науча тънкости - нейните неща винаги са по-вкусни от моите. В случая Мария е имала идея как да сготви, но иска да стане по-вкусно от това, което тя сама би сътворила. Абсолютно нормално.

# 170
  • Sofia
Пита колко олио да сложи. Тайна съставка е. Grinning

# 171
Тъкмо се чудех Кустев как ще си печели дуелите, като все е в кухнята, докато другите,, мъжаги,, всекидневно се тренират на различни умения.. Не беше честно досега.
Ама и той много преекспонира с това си решение, а и с цигарките все едно си помисли, че ги е спечелил 🤭.
За Светата Троица нямам думи от разочарование, към тях тримата, към продукция, към продуценти... Трима малоумни да колят, и бесят, и заканват над цели други 13 човека 🙄

# 172
Пита колко олио да сложи. Тайна съставка е. Grinning
Тайна е Simple Smile Колкото и тъпо да звучи. Аз готвя с малко сол и олио, баба ми (бог да я прости) слагаше доста повечк+ подправки, които аз не знаех. Има си тънкости. Не знам защо толкова се изненадвате, че една жена пита професионален готвач как да сготви нещо.

# 173
  • Ланкър, планините Овнерог
Аз не готвя неща, които не обичам. Хич и не ми идват наум, та да търся рецепта. Миналата седмица заради дъщеря ми правих супа от спанак за сефте. Изхвърлих я, явно не беше ок. Крем супа само баща им готви. Тъй че, не ми е странно, че някой не знае да готви нещо '"елементарно"

# 174
Тая Баба Яга-Антония  да и плащат каквото трябва и да я махат, че не се търпи вече,ще си загубят зрителите заради тия лалугери злобни.

# 175
Гига Ог, и аз не готвя често неща, които не обичам, но когато някой обичан ги иска, правя "жертви". Не ям месо от години, но мятам риби във фурната, правя мусака и даже режа свински гадории за разни манджички. Далеч съм от мисълта, че се получава по начина, по който някой опитен и разбиращ би го направил. Но поне се опитвам и се допитвам до когото трябва.

# 176
  • Sunshine state
Страх го било Кустев.. Май Калоян насира като чуе за дуел, не Илиан.

# 177
Знаете ли кое е хубавото? Че тия тримата имат повечко време да се излагат и ако добутат до финал зрителите няма да гласуват за никой от тях. Пък те вътре нека се мислят за велики.

# 178
Според мен питаше за олиото, за количество, да готвиш за 4 човека в къщи е едно, а за 20 е друго, пропорциите са други,нормално е да пита

# 179
Оф и тоя с перчема /фокусника/ ,като заговори миеько ми се ощява да го слушам,а И.иА. като продуценти си тласкат тъпоъгълниците и кифлите на финал....,че кой е Петър /НИКОЙ/ ,че кой е Калоян /НИКОЙ/ за Антония съм в потрес......добре,че тия не са лицето на нацията,а са само издънки.....пилота бил такъв-онакъв ма е гол като църковна мишка,щом е стигнал до Фермата....

Общи условия

Активация на акаунт