Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 772
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 240
Даяна е с най-крехка физика, но не се знае колко е силна. Е, предполагам, не може да се мери с Мара, но с нея и някои мъже не могат да се мерят. На силови игри и аз не мисля, че Даяна ще бъде много добре. Има опасност Поли да я дръпне на дуел, определено. (Ако Поли е първи дуелист)
Но най-слаба според мене е Дана.

# 241
Кога Стоян се е подмазвал, че съм изтървала?

# 242
  • London
Мария с деца и да не може да готви ЗЕЛЕ ,абе всички с леви ръце
Още като студенти си готвехме зеле с приятелки. По-лесно за готвене няма.

# 243
  • София
Мария си има бая мускули на ръцете. А това с Петър и Ваня какво беше, не мога да поярвам, че той говореше така за нея доброволно.

# 244
  • London
Аз ако съм фермер, директно го пращам Кустев ратай. В крайна сметка всеки във фермата би трябвало да помага с това, в което е най-добър. Такива фасони най не обичам. Мога това най-добре от всички, ама няма да го правя ей така напук. Докато си беше в кухнята, беше защитен и никой нямаше да го прати ратай или да го викне на дуел.

Фотини, пилотите са с дооооста прилични заплати, едва ли е като църковна мишка.

Пропускаш факта, че това може да е търсена развръзка. Може пък Кустев да не иска да избягва дуел и да е все в кухнята.

Пилотите бяха Ок преди Ковид. Масово има съкращения и фалити в авиокомпаниите и летищата изпращат на едро работници вкъщи завинаги....

# 245
Ами то с тоя Ковид много народ е останал без работа, тези във фермата не правят изключение - и Пешо, и Шкафчето, и Кустев, вероятно и Мария, сигурно и други, иначе кой ще си зареже работата да влиза във фермата... (някои, да не кажа - всички, са там за реклама, де, но то е пак поради намалял обем работа и доходи)
Не че в предишните сезони не съм се чудила на същото - как си зарязват работата и семейството тези хора....

Нещо по-весело се сетих - на глас съм се смяла с "манджите" на Ангел. Joy

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 02:21 от Ензим

# 246
Калоян не е силен противник, думите са му просто много. Виждам много мъже вътре, които ще го отупат. Но най искам Ангел това да го направи.

# 247
  • London
JoyНадежда като вика на Дана да направела чушки на Геле, иска да го сватоса. Той май тоз Геле изпадна в депресия, че не е най-личен и желан ерген там, ама и с тия порядки....това в буркана ме стъписа. Има някаква меланхолия в него, мени настроения, странен тип....

Ще пратят Поли според мен, а тя предполагам, че би викнала точно Антония или Шкафчето. Едва ли не е забелязала или дочула как Калоян я коментира.

# 248
  • София
Много разочароващ епизод. Почвам да се натоварвам излишно, което не е добре. Слаб сезон, много дразнещ каст. Щом и салфетки заваляха, какво да коментирам. Каква Ферма, какви пет лева. Отровното трио + натегнатото шкафче убиха целия сезон с простотията и наглостта си. Вече не ме интересува нищо друго освен тези тримата да излязат от формата колкото се може по-бързо. Явно Асен харесва Кустев, но изборът му не беше правилен. Не знам защо и той и преди него и Милена не избраха най-добрата възможна опция, Данчо. Само той или Надя имаха шанс да бият Петър. Не че Кустев не е харесван, но той вече имаше лошо наследство от първата си седмица в която бе Фермер. Но много точен и премерен ход от страна на Кустев да размъти малко водата и спокойствието на мафията вътре. Калоян колкото е червендалест, толкова е и прост. Момко, ако Кустев го бе страх от дуел, нямаше точно сега да показва мускули и да се опълчва на властта, а щеше кротко и незабележимо да си стои в кухнята и така да избута до финала. Но явно му писна да гледа сеира на чалгаджиите и се задейства. Другите като не смеят, той поне има топки. Евала. Нека го изберат за дуелист, ще им излязат криви сметките, а може и Петърчо да плачка за добрата си приятелка, Калата. Но не вярвам, няма да посмеят според мен. Ще изберат Поли. А тя ще стреля по Дана или Дая, въпреки че ми се иска да избере Ванчето или Тони и да ги прати вкъщи. За ратаи Ангел и Поли са почти сигурни. Може и Кустев и Дана, ама по-вероятна е първата комбинация. Като изключим Надя, която сега има сериозни задачи и няма време за кухнята се чудя как може от толкова много жени вътре ни една да не може да готви като хората? Ей го изгоряха и хляба в ден първи още. Все едно за първи път стъпват в кухнята, то кършене на ръце, то чудене и маене, все едно на квантова физика ще ги препитват вътре. Ами прави бяха Иван и Андрей, въпреки че понякога много ме дразнят с лигавщините си.

# 249
  • USA
Хайде пак непоносимото трио на власт.Да очакваме ли другата седмица Хепи Ванче,че да си минат всички по реда и да се приключва?
Петър е ужасен тип мъж.Хубав и под кожата му е един мухлясъл злобен,агресивен тип. Калоян е същия,но с една идея по малко злобен.
Кустев не го харесвам особено,но покрай гореспоменатото трио,взе да ми става по-симпатичен.

Искам на дуел Поли,която да викне или Антония,Дана или Хепи Ванче и която от тях да си замине,ще е все бонус за фермата.

# 250
Такава метаморфоза преживя Петър, не е истина. В началото гласът му не се чуваше, сега с Калоян са голямата работа. Първата седмица ми бяха приятни, дори фаворити, а ненавиждах Кустев и управлението му. Сега обаче искам и Калоян и Петър да изхвърчат от фермата, заедно с Хейтито и Антония. Ако може всички в комплект и на един път да си тръгнат, ще е най- добре.
Според мен Кустев е прав, че не иска да готви повече- той се е записал за Фермата, не за Мастър шеф. Иска да усвои занаят, който ще му е нужен и за битките. Пък и на всеки би му писнало 3 седмици от сутрин до вечер да готви.
Предполагам, че Поли и Ангел ще са ратаите за тази седмица, а за дуелист най- вероятно Кустев. Няма да изберат Поли, защото скъпото Тони, което лежи и то по цял ден, ще бъде избрана за втори дуелист и Калоян рискува да изгуби любимата си.

# 251
  • София
Аз съм потресена от простотиите, които избълваха Иван и Андрей в края на предаването.
Тази година са по-лигави отвсякога. Но снощи направо не се търпяха.

# 252
  • Sofia
Петър направо подсказа на Кустев  гениалния ход с репликата "Щом една схема работи,  по-добре не я променяй".
Браво,  че го направи.
Аз се чудя останалите с (без) какъв акъл си причиняват управлението на триото за поредна седмица. Те са се капсуловали,  ще изчистят всички и ще стигнат до финал така. А ги избират доброволно. Никакво стратегическо мислене, само въз основа на лични вражди вземат решения всички вътре.

# 253
Народа го е страх от мутри, затова гласуват за тях, страхливци. Вместо да направят всичко, за да ги изхвърлят, те ги избират да управляват, много прости хора.
Йордан гласува за Петър, нали? Всъщност кои гласуваха за Кустев - Даяна, Мария, Ангел? Митко? Надя? Не ми се връща да видя. Знам, че бяха четирима, но не запомних кои.

# 254
Аз не разбирам как има хора, които харесват Калоян. Това момче е брутално тъпо и нагло и впечатленията ми не са от Фермата Smirk Да не говорим, че е гола вода и на Алманаха и на битките. Поредният мишкар, който сплетничи зад гърба на хората, никога директно в лицето на човек.
Антония и Хепи Ванче са ми абсолютно дъно, но ме избива на агресия като гледам какви гъзолизачи има около тях. Жалка работа.

Общи условия

Активация на акаунт