Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 638
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 390
Отвратително същество е това Тони, пффф... Мутренско поведение е нейното, противно.
Отговорът ѝ към Боби:
"Кво" - със зверски поглед, бляк...
Ма много грозно момиче, не само външно.
Щото имала коса, ще пуска косми. Ох.
Ми и аз имам много коса, ама се старая в храната, която готвя, да няма косми, гадост.

# 391
Много е тънкообидна тази Даная, бре Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 392
Що за глупаво изказване, че Боби бил плешив... хубаво де, ама никой не е длъжен да ти вечеря с космите...

# 393
  • София
Боже, гледам и не вярвам на ушите си!

Тя си оскубала косата в яденето и се репчи насреща. А Калата големия мъж не смее да продума, да не го набие.

# 394
  • Другата България
Няма ли кой да отвърти един задвратник на това наглото с гердана от тоалетна хартия?
Леле, това се е самозабравило!

Кустев - "фермерчето, братчето му , любовницата и метресата." Joy

# 395
Ох гадост, Калоян как вадеше косми от всяяяка хапка 🤢 Добре де, как толкова коса е опадала, тя да не се е ресала върху тенджерата...
А Калата и тя, нещо не могат да смогнат да се плюят един друг.. Той не бил изообщо неин тип, тя пък постоянмо била изнервена... Тази несметна лИбов се разпада май и ще се сетят че е заради Пепито.

# 396
Да си ги търпят. Толкова единодушно ги избират, хак им е сега. Да ядат сега космоляк и да гласуват пак така.

# 397
  • София
Не над тенджерите, но до тях, нали дадоха кадри. На нейно място ще потъна в земята от срам, а то тъпото наглее и фучи 😒

Обаче Калоян се е усетил защо Антония не харесва Шкафче 😁

# 398
  • София
Еми щото вътре всички са мухльовци. Щях да я накарам да си изяде космите на масата за секунди. Баси мърлата. Ма то на такива им се връща. Ще яде шамари някой ден, със сигурност.

# 399
  • София
Е какво очаквате от човек, който тръшка гюбеци с обувки върху масата, на която всички се хранят?

# 400
  • Другата България
Сбъдват ми се мечтите. За предаването.
Поредната беше да се самоизядат заради кльопачка.
Яко.

# 401
  • София
Косми в храната е най-гнусното нещо  за мен. Не мога да си представя, че млад човек може да няма хигиена. То не опира само до едно миене на коса.

Калата се е усетил, че Антония харесва Пепи, не изглеждаше да е съкрушен.

От днешния епизод ми хареса Мария, обичая и отношението на Петър, който въпреки арогантността, която демонстрира на моменти, показва и една чувствителност и отношение към семейството. Интересно как ще постъпи за дуелист, явно не се повлия от Калоян и Антония за ратаите.

# 402
Иуууу по 5-6 косъма в малко хлебче. То това е нов деликатес косми с хляб. Ужас, че накрая и обидена,  моля ти се. Аз няма да мога да смогна да се извинявам. Хем не съм от гнусливите и ще повърна при тая отврат.

На мен ми стана и друго интересно- Калата само преди няколко дни как каза за Антония  “много ме харесва”, а днес стана ясно, че всъщност той грам не е по вкуса на Косъма Grinning И явно вече доста започва да й личи ревността щом и мЪглата около Калата се вдига. А пък тая ревност не съм сигурна дали е защото толкова харесва Пеши или просто иска да е най-харесваната там. Ето, тя не харесва Калоян, а как само се държи. Ако може всички мъже да са нейни като Калата, всичко е топ и тя около всички ще обикаля като пипируда и ще дарява косми, пардон любов.

# 403
Ох гадост, Калоян как вадеше косми от всяяяка хапка 🤢 Добре де, как толкова коса е опадала, тя да не се е ресала върху тенджерата...
А Калата и тя, нещо не могат да смогнат да се плюят един друг.. Той не бил изообщо неин тип, тя пък постоянмо била изнервена... Тази несметна лИбов се разпада май и ще се сетят че е заради Пепито.

Той не е гнуслив, нека му е сладко от Антония са Grinning.  Калоян ще козирува на Антония, още от сега го е страх да и каже, а къде е тръгнал да се бута.  Но в края на предаването му тръгна малко мисълта за ревността на Антония.

# 404
Ама поне на Боби му чухме гласеца, не го да страх да каже на мутресата за космѝте в храната.
То верно - какво да очакваш от такава - изискани маниери ли. Joy
А тая пошла външност идеално си кореспондира с това поведение, нали.

Общи условия

Активация на акаунт