Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 914
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 540
  • Буркина Фасо
Абе Митко си знае човека.
Колко предавания вече им разяснява и след играта. Те го подпитват и той даже им доразказва. Защо е това, онова,  подробности. Просто се интересува човека, чете, или има фотографска памет.
А за плъховете е ясно, че от продукцията нарочно го правят. При толкова много хора и движение плъховете ще ги е страх да се показват/шават.
абе при спящи хора такова движение пада, че ....Smiley

# 541
  • Варна/Амстердам
Единствената причина да симпатизирам (в момента) на Кустев е това, че се опълчва на мафиотския картел както той сам го нарича. Иначе е факт е, че има елементарен изказ, проявява сексистки черти (кога на шега, кога не) и демонстрира нулеви познания по история на въпроси, които всеки българин трябва да знае. За съжаление обаче не е единственият. Селският хитрец Калоян-"родолюбецът", който чака италианците да проядат "Дунавия", за да научи техните сирена, никога не е бил победител в историческата викторина също. Нима е нормално един гвардеец да е толкова невеж спрямо българското минало? Асен и Милена също не се справяха, а са адвокати, за бога, кандидатствали са с история най-малкото!

# 542
  • София
Въпрос и на интерес и обща култура. Повечето хора грам не се интересуват от история (за жалост).
Обаче не е коректно от продукцията да казват резултатите само на избрани участници. Какво се опитват да постигнат? Да ги очернят ли нещо, що ли? Ами хайде тогава за всеки един участник да казват от всеки един тест колко верни отговори има.
тц тц тц

# 543
  • Варна/Амстердам
Diavolo, прав си. На Косъма никога не са показвали резултатите например, нито пък са я питали по време на викторината какъв отговор е дала. Може и да е по-зле от Кустев. 😁

# 544
Много ми харесваше урока по история от миналия сезон. Жалко, че тази година го няма този елемент.
Хубави бяха уроците, наистина. И се стараеха да позапомнят, защото после има въпроси. Сега Шопски изпълнява подобна функция, като им разказва за по някой воевода.

Според мен си има триъгълник на властта, никакъв четириъгълник не е. ХВ си гледа Пепито и хич не я интересува другото, а и те като гледам за нищо не я питат или да се допитват. Все тримата са събрани и умуват.

На нас ни е неприятно, но те си ги избират при това с доста голямо мнозинство. Останалите фермери много добре знаят, че Петър и Калоян са комбина, че Антония ще викне някой от тях за вице, и въпреки това си гласуват за тях. Значи не им пречи.

# 545
Кустев е грубиянин, не го харесах от начало, но честно казано не ми пука, защото това е игра и той поне се опитва да развали статуквото за разлика от останалите - дано да намери съмишленици, че да е интересно.

# 546
Искам да изгубят всичко, да гладуват, да се изпокарат.
Гад голяма съм

# 547
  • София
КАжи честно, че заради онзи цирк нямат тоалетна хартия сега... Е*ати мизерниците😁

Данчо плямпа пълни, заучени глупости.

# 548
Ще се усетят всички според мене, едва ли това управление ще има друг мандат скоро.  
Ох, сетих се едно време, преди "Демокрацията" - след избори хората се поздравяват с: "Пак нашите спечелиха!" . Е, кои други да спечелят. Joy Била съм дете, но ми е правило впечатление (някои деца в училище бъркаха понятията НРБ и БКП).

Джоли, само така! Joy

# 549
КАжи честно, че заради онзи цирк нямат тоалетна хартия сега... Е*ати мизерниците😁
Еее вода имат. Тъй казаха. Ша са мият. Абе щомТонка го е направила всичко е простено.

# 550
Ох, двете примадони, докато се нагласят, хората ще изпукат от глад.

Надя, че е супер несъобразителна да цепи дърва в ранни зори, така е, ама и Пешко е егати неблагодарника, не стига, че дърва му нацепили, ами и претенции.

Тия вътре малоумни ли са. Тоалетна хартия нямат, всички пари ще залагат.

# 551
Плъхове са, не мишки. Simple Smile И май присъстваха същите плъхчета в играта за имунитет от дуел, душички.
Ензимче, ти да не си минала под прикритие? Joy

# 552
Плъхове са, не мишки. Simple Smile И май присъстваха същите плъхчета в играта за имунитет от дуел, душички.
Ензимче, ти да не си минала под прикритие? Joy

Не! Преквалифицирах се от ензим в хормон. Joy

# 553
  • София
Ензимче, гледам "Ендорфинче" ми харесва мнението, викам си, брей сега и Ендорфинче имаме в темата, много весело ще стане съвсем, пък то ти 😁

# 554
  • Варна/Амстердам
Дана е като Многоръката Шива. Има трето око, обострени сетива, нострадамува интуиция и марскиански интелект. Присъствала е навсякъде и усеща дори дъха на змиорките в езерото Титикака. Уникална е 😄

Общи условия

Активация на акаунт