Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 769
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 255
Иван и Андрей се хвалят, че тази година кастинга бил много добър, аз защо не виждам това. Повечето жени нямат място там. Айде за Поли и Стоян разбирам, че са ги вкарали заради единия фолклор, но със сигурност е имало по-добри варианти в кастинга от тях. Дая и Дана, нямам идея, какво търсят във Фермата. Дая, защото е от бранша им вероятно за Дана въобще, не мога да преценя. Когато правиш подобно предаване вкарваш хора със занаяти, които от всяко нещо творят. А не адвокати, пилоти, ухилени Ванчета (която не знае за какво се смее) и т.н. За добър избор мога да кажа чичо Митко (винар и има много добра обща култура човека), Ангел (изобретателен), Борислав (създаващ), общо взето хора с добри примери от които може да попиеш нещо.

# 256
Е, не, винаги е имало различни хора, с различни професии, няма да е интересно, ако всеки е майстор, по-добре да има хора, за които селската и строителната работа са нещо много далечно. Simple Smile
Друг е въпросът, че едни работят, а други се гримират или си правят упражненията.

Много смешно беше Тони тъпото - ще кара Ангел да мели брашно, щото те всичките били млели, аууу, преработила се е, а той е смлял толкова, колкото женичките и за седмица не могат. Не се и съмнявам в думите му.

# 257
За Кустев гласуваха Дая, Мария , Митко и май Надя .
Забавно ми е че Данчо и Ангел гласуваха за отровното трио (тримата мустакари и Шкафче)

# 258
Мина дружбата голяма, злобата дойде. Ех, тази Милена как можа да излезе и да съсипе всеобщата любов!
Гледах и не можех да повярвам на очите си! Това ли е сплотената група обединена и силна срещу един враг. Вече ги няма  Милена и Асен, да ги обединяват в злобата им и страха.
За Пешко, Тони и Клюкаран, каквото й да кажа ще е малко. Изключително дребнави, ограничени, прости и арогантни хора. Силни като са заедно. Поотделно са едно голямо нищо. Като дават в спалнята Пешко и Клюкаран все ми приличат на две бабки в санаториум по НОИ. Пешко слуша, а Клюкаран докладва клюките от деня. А Тониту се държи като ръководител на престъпна група: " Значи, ако те избере, искам като тупан да го биеш", '' Ще готви, къде ще ходи".
Добре че е шеф Рататуй, та да размъти водата на ''двамата лалугери'' и да им покаже ,,как 'апАт старите кучета".
Щото другите мЪжоВе спят и са "мекотели". Те не виждат ли?! Виждат ама угоднически гласуват по два пъти.
Стадото е голяма работа. Страхът също. Затова шефката каза: "Сезонът е наш".
Ваш, ама друг път! "Татко каза, че ще ми купи колело, ама друг път."

П.П. Детектив Дана язък, че е толкова интуитивна. Интуицията да не й подскаже, че до главата й има мишка.Animal Rat

# 259
И аз започвам да симпатизирам на Кустев.
Аз също. И май това са ми окончателните Фаворити - Кустев и Ангел. Боби сякаш се по изгуби. Но в краааен случай може и той.
Иначе Кустев и бай Анго.

# 260
И моите фаворити от мъжете са Анго и Кустев.
От жените - не съм вярвала, че че го кажа, но - Надя и Мария.
Искам това да е финалната четворка. Който и от тях да спечели, все едно. Поне на финал да няма ни един от кифленско-мутренската група.

# 261
  • София
Нещо по-весело се сетих - на глас съм се смяла с "манджите" на Ангел. Joy

Мен ме втрещи тази манджа, отвратително изглеждаше. А Ангел за мен е изключително хлъзгав, скатаващ се, хитър. Някак си все гледа да се скатае някъде. Не мога да си представя жени да помолят да им помогне, а той да каже, че е уморен. Те може да са всякакви лигли, ама и той не е пример за мъж. Определено не ми харесва.

Аз нямам фаворит за финала. Боби продължава да ми харесва, но май ако продукцията реши ще покажат серия предавания с Боби на фокус и може да си променим мнението Simple Smile Доста манипулират с монтажите.

Мария ми харесва на мен, дори със странния си говор. Дая също.

# 262
Аз започвам да си мисля, че не избраха Кустев за фермер, защото се уплашиха, че няма кой да им готви. Това трябваше да предвиди Асен преди да го посочи - че за да стане Кустев фермер ще трябва да излезе от кухнята, а това няма да се хареса на другите.
Мисля, че и Кустев го осъзна и приключи с манджата.

# 263
  • earth
Забавлявам се от известно време да чета коментарите тук и реших и аз да се включа.

На мен Ангел ми харесва - държи се естествено, има чувство за хумор,  цветущ език, добре наблюдава и оценява нещата които се случват наоколо. Не е глупав.

Също така е изключително силен. Вижда се по телосложението му, а и по това, че успя да се покатери по въжето с тези килограми.

И някои други наблюдения (от това предаване а и общо, което ми прави впечетелние от това, което гледам от България):

-  Повечето мъже наистина преждевременно застарени. Само Кустев тук добре поддържан за възрастта си.

- Всичко пуши и се е изпомацало с татуровки. Губят всякаква индивидуалност. А пък като добавят силикон и джуки, хептен.

- Лоша хранителна култура - тъпчат се с въглехидрати, месото било вредно (оня йогата щал да фотосинтезира), закуската била най-важното ядене.

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 10:48 от morisay

# 264
Всичко сте написали. И на мен ми омръзна да гледам тримата глупаци - Петър, Калоян, Антония.
Симпатизирам много на Кустев от втората седмица.
Най-много от дуел ги е страх Калоян и Стоян.
Надявам се следващият напуснал мъж да е Калоян, а от жените Поли.

# 265
Друго не знам, ама дотук най-добра реклама си направи Боби - с плочките в кухнята. То не беха хвалби, то не беше чудо. После, ходи вервай, че някой е влязъл за друго, не да се рекламира.

# 266
И Дайчето добра реклама направи на Данчо.
Габровският магьосник: "Много хубава женичка, ама ... мъничка".Thinking

# 267
  • при късмета
Ами заслужаваше си хвалбите, плочките наистина станаха абсолютно перфектно. Трябваше да ги нахвърля как дойдат ли? Не знам какво смяташ, че рекламира Боби, не е споменавал да има негова фирма, само се знае, че работи в сферата. Мария какво рекламира? Надка, Ангел, Дана какво рекламират? Кустев също мисля, че няма нужда от реклама, явно се справя добре до тук в професията си.
Единствените които евентуално са влезли за собствена реклама са Поли и Данчо. Вероятно и Даяна, ама всички

# 268
Моля? Аз къде казах, че лошо ги е наредил? Това си е чиста реклама - ще го търсят по Летница и региона за ремонти. Той във визитката обяснява, че има строителна фирма и работи наравно с неговите момчета.
Мария има заведение. Кустев може да е известен, но всяка реклама е добре дошла.
Ма ко, правиш ли се, че не разбираш, чес'но...

# 269
Кустев кефи - нека се види как на половината жени кунки са им у гъзунки. Ваня автоматично губи точки пред Пешо - една манджа не може да сготви. То само с хилене и цъклене не става. А то се видя, че Телето като видя, че е обречено да яде буламачи, веднага освирепя.
Не знам Тона как от най-мързелива мома в селото се издигна до лейтенантша. Много неприятна твар. Смехът й е неискрен, ехиден.
Смешното е, че това приятелство между тримата го роди общата омраза към някого. Почти убедена съм, че навън тези хора няма да останат такива приятели.
Изцепката на Даяна не я разбрах. Да се прави на ревнива, че да види на него пука ли му, що ли? И двамата с Данюва мама ходят по тънко въже, правейки си експерименти с чувствтата на другия.

Общи условия

Активация на акаунт