Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 817
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 285
  • при късмета
Защо така обиждате кокошките сега?

# 286
  • София
От фейсбук - Кьосе падишах и Хепи ханъм Grinning
Какво да кажа по епизода-не е луд този който яде баницата...Само четирима подкрепиха Кустев-не разбрах кои са,но най-близо видях Дая,а нейният благоверен гласува за триото.
Значи Кустев им готви,стои малко или много изолиран,не може да пипне трион и накрая -черна неблагодарност.
Че ще му излезе и име на скатавка и минаващ между капките.Сто женоря се помотват и попипват,а той по дефолт трябва да кръжи в кухнята?
Много добре им реагира.Изобщо аз го очаквах това,че ще се случи вече по простата причина,че той се заяви за стратег.Другият с тактика е Данчо илюзията.Вчера ми беше толкова противен точно пред Антония да лепи епитети на Даяна,пфу.В тази връзка аз продължавам да мисля,че неговата стратегия е да е в "любовна връзка",за да се задържи по-дълго.И това е обсъдено с годеницата отвън.

# 287
Не знам за вас, ама Ванчето ми е много противна с това просене на внимание, любов и какво ли още не.
И за нас. Толкова е жалка.

Кустев изглежда добре в тяло и много прилича на Ицо Хазарта.

# 288
  • Другата България
От фейсбук - Кьосе падишах и Хепи ханъм Grinning
Какво да кажа по епизода-не е луд този който яде баницата...Само четирима подкрепиха Кустев-не разбрах кои са,но най-близо видях Дая,а нейният благоверен гласува за триото.
Значи Кустев им готви,стои малко или много изолиран,не може да пипне трион и накрая -черна неблагодарност.
Че ще му излезе и име на скатавка и минаващ между капките.Сто женоря се помотват и попипват,а той по дефолт трябва да кръжи в кухнята?
Много добре им реагира.Изобщо аз го очаквах това,че ще се случи вече по простата причина,че той се заяви за стратег.Другият с тактика е Данчо илюзията.Вчера ми беше толкова противен точно пред Антония да лепи епитети на Даяна,пфу.В тази връзка аз продължавам да мисля,че неговата стратегия е да е в "любовна връзка",за да се задържи по-дълго.И това е обсъдено с годеницата отвън.
Както винаги, мислим еднакво.
За болднатотот вече го написах, едно към едно мисля същото.
Затова и все повече симпатизирам на Даяна, и дори ми е мъчно за нея.
В случая тя е използвана, ама грозно използвана.

# 289
  • София
И аз имах това предчувствие още в началото на флирта на Дая с Данчо. Никак, никак не ми харесва тоя мъж, хитрак е и е безскрупулен, интуитивно го усещам. Даже го дадох за пример пред дъщерите си от какво да се пазят като му дойде времето.

# 290
  • Другата България
И аз имах това предчувствие още в началото на флирта на Дая с Данчо. Никак, никак не ми харесва тоя мъж, хитрак е и е безскрупулен, интуитивно го усещам. Даже го дадох за пример пред дъщерите си от какво да се пазят като му дойде времето.
Тя и самата физиономия му е такава.
Целта са едни пари, всеки е влязъл със стратегия как да ги спечели. Всеки със различна. На Йордан е била тази, и засега е успешна.
Тук масово се хвърляше кал срещу Милена, ама тя открито си казваше защо, какво и как.
Сега, след като започнаха да падат маските на останалите, дали Милена ще излезе най-голямата "лицемерка"?

# 291
Тъпите подмазвачи, които от страх гласуват за силните на деня, не разбират, че сами си подливат вода. Те позволяват ядрото (Петър, Калоян, Тони и отчасти към тях Ваня) да се капсулира и колкото по-малко хора остават, толкова повече ще се засилва влиянието на триото върху развитието на нещата. Всички вече са потенциални жертви на това трио, освен ако някой смелчага като Кустев не успее да го разбие на дуел, например. В това отношение Даяна последователно им се противопоставя с гласуването си и с избора си кой да подкрепя на дуелите и трябва да признаем, че показва много повече дух и характер от повечето от фермерите. Мария, например, е пълен конформист, според мен. Няма изобщо да коментирам глупаци като Поли, Стоян и Боби, които винаги гласуват със стадото. На Ангел играта не ми е много ясна, но съм сигурна, че не гласува от страх, а по някакви си свои причини. Надя е злобище, но не може да й се отрече, че не е подмазвачка. А Дана е толкова неориентирана, че наистина не мога да я съдя за изборите, които прави.

Какъв характер в Даяна? 😄
Наблюдавам след всеки дуел или ситуация на скандал как се отива и започва да се присламчва.
Обижда Жанет, а и прави масажи.
Ситуациите с Милена, оп при нея, а после при другите.
Обижда Антония и първата секунда след дуела и отиде при нея да я прегръща и стоеше сумати време гушата в нея.
И куп други ситуации, за които мога да пиша и до утре.
И много ми е интересно как се преценя как на 100% се налага мнение кой, как и защо е гласувал..
Дана гласувала, защото еди какво си. Аз пък при положение, че не са дали защо тя гласува така няма как да си направя преценка понеже комуникира и с двамата.
Стоян е ясен, но той го показа с постъпката си.
Това, че повечето са гласували за тях не значи, че на всяка цена е било, защото ги е страх от нещо и така нататък. Петър какъвто и да е освен с Ангел за момента не съм го видяла да се кара с фермерите, може би си го харесват.

Харесвам Кустев, но пред камерата много вдига бойкот, а пред тях цигарчици момченца, вземете, едно друго, та и те така. Усмихват се по мъжки един на друг, а пред камерата величаят.

Малко са хората там, които ясно заявяват пред всички позицията си, а дали премерени или със скандал поне го правят.

Много са страхливи мъжете тази година. И някакси подмолни. Нямат я тази твърда позиция.

# 292
  • София
Той Петър си го каза за Кустев, че нищо не правел. Тези хора не могат да погледнат по-далеч от носа си, Кустев работи най-много всяка седмица. Петър и Ваня един ден готвиха 8 часа и едвам издържаха, а 12 часа и то те готвиха навън, докато той в тази забутана къщичка. Нормално да иска и той малко слънце. Радвам се, че им се противопостави.
Не знам само за какво говорят, че след 3 седмици успешно управление, не трябвало нищо да се сменя, напротив, имат минимален бюджет и наказание от миналата. Точно, че разчитаха на него да оправи грешките от тяхното управление миналата седмица, че с този бюджет не могат да се справят без него, ако не си понапънат мозъчетата.

Дано не го правят на дуел тази седмица, да има време да се понаучи и Кустев поне малко на фермерски умения, вижда се, че не е бос и не хваща трион за пръв път, оправен е, обаче за да бие тези, които това правят от месец по цял ден, ще трябва да потренира.

# 293
  • Другата България
Аз понеже мисля, че Мария ще е ратай, от което следва, че Мис тойлет папир /по Ензимчето/ и Поли Макиажа ще са в кухнята, точно тази седмица ще лъсне "нищоправенето" на Кустев.
Не, че шкафът от ИДИЛ ще го схване с пилотския си мозък, но искам да се хванат за гушите именно заради храната, да видим тогава червендалестия селчо как ще прецени кой да яде и кой не, както се закани.

# 294
Е тя Мария наследи готвенето от Кустев, ако я пратят ратай, хептен ще се оголи кухнята. Пък може и да блесне някой друг в готвенето и да ни изненада...

# 295
Които и да станат готвачи, ще ореват орталъка  много скоро колко е трудно да готвиш за толкова народ три пъти на ден. Ако не ревнат, то ще има да се бият в гърдите, че и без Кустев се оправят... Вече видяхме каква гордост може да донесе едно постно зеле с ориз. Joy

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 13:50 от Ензим

# 296
  • София
Водещият Иван си има жена, която обича да готви, затова не може да проумее как има жени без грам кулинарни умения. Simple Smile

Петър дали наистина си пада по Хепи Канче? Имаше един миличък момент, в който и каза: "Ела да те гушна"...

# 297
  • Асеновград
Искам Кустев на дуел , да дръпне селяндура:angry: ,да го смачка ,и по живо по здраво на пост да заминава.
Тонка тъпото , защо така се взе на сериозно.....нещо не мога да схвана.Thinking
Фокусника все по неприятен ми става , много тъпо парче. Imp
И да не е само да оплювам:flushed: , харесват ми Кустев и Ангел за сега.

# 298
Мен още повече ме втрещи в изказването на Калоян, че "някои нямало да ядат", и това, че добави: "не се знае дали ще са хора". Което го каза след грубиянския майтап на Пешо за "хората и жените".
Дали визира жените като не-човеци или смята да държи гладни животните във фермата, не е много ясно, но това, което е ясно е, че отново се доказа като просто момче.

# 299
  • Другата България
Мен още повече ме втрещи в изказването на Калоян, че "някои нямало да ядат", и това, че добави: "не се знае дали ще са хора". Което го каза след грубиянския майтап на Пешо за "хората и жените".
Дали визира жените като не-човеци или смята да държи гладни животните във фермата, не е много ясно, но това, което е ясно е, че отново се доказа като просто момче.
Именно, това забравих да изкоментирам снощи, ама то едно ли беше, то бисер след бисер, кой от кой по-просташки и грозен, и като са трима, които ги "ръсят" непрестанно, и някой се губи по трасето.
Това селско момче не знам къде е расло, но не завиждам на тази, която ще се съжали да го вземе.
Той няма никакво уважение към жените, елементарно такова няма. След изказаното "жените са, за да се обяздват" още във визитката си, епизод след епизод демонстрира с думи единствено неуважение и пренебрежение, граничещо с обидни подмятания, към женското съсловие като цяло.
И същевременно се е залепил за най-"личната" мома там, олицетворение на това как не трябва да изглежда една българска жена. Голямо недоразумение е този младеж, млад човек, кой го е възпитавал по този начин не знам, но нещо тотално сбъркано във възпитанието му има.

Общи условия

Активация на акаунт