Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 955
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 300
Обаче Калоянчо как тънко пуска мухите на Петър, кой да е ратай, това-онова за Поли, за Кустев, и после веднага замазва - е, ама то си е твоя работа, както ти си решиш, един вид - ти си шефа...Joy

Асен пък нали поръча на Шкафче да е повече Хепи, отколкото Хейти, та явно е имало и други изпълнения и са я разбрали, че озъбената усмивка не е толкова искрена, ами си и злобее Ванчето.

относно промото:
Скрит текст:
Интересно поради конфликта между Ванче и Тонка чия страна ще заемат главнокомандващите, или ще запазят неутралитет.

# 301
Тона според мен вече злобее, че Пешо обръща доста внимание на Ваня. Даже, честно казано се радвам, чисто от злоба и аз, че засега им вървят нещата на пилота и стюардесата, защото доста си личи, че всъщност Антония се бори за това внимание. Затова и не спира да коментира Ваня как била предобряла и как нямала шанс.

# 302
  • Другата България
Какъв конфликт между Тойлет папир и Шкафче?
Не съм гледала промото.

# 303
  • София
A Антония вчера колко горда беше със сготвеното зеле, лелеле, голямото постижение. Само Мария отдаде заслуженото на Кустев, а той само си стоеше тихо и се подсмихваше под мустак.

Антония определено харесва Петър и не е доволна от заигравката с Ваня. Калоянчо ако още храни надежди там...

Йордан определено е хитър също. Имаше един случай, когато Ангел не искаше да яде сготвеното от Ваня и Петър и нямаше порции за ратаите - Данчо си придърпа неговата порция и си хапна. Някак си по-редно бе да се даде на ратаите. Ама те и другите си замълчаха.

# 304
Ами тя Тонка кара-вара, все на стълбите пред фермерската хижа като посадена, завардила подстъпите и нещо кокетно дава акъли. Не пропуска и с Данчо да пофлиртува, Калоянчо си е неин, само Ванче й сече пътя към Петър. Ще има изпълнения и в тази посока.

# 305
Не съм гледала промото.

Скрит текст:
Ванче се оплака на масата, че все имала косъм в яденето, и Тонка се разфуча и стана от масата. После я дадоха как се жалва на кого - на Петър, естествено.

# 306
Сега, не ме бийте, ама по-назад пропуснах да споделя моето виждане какво очаква Мис Клозет Папир от известността, която ще ѝ донесе Фермата.
Начи, според мене то си мечтае по принцип да е като Жанетка, сигурно на това се надява - някой да я забележи и да я направи поредната силиконова кукла за снимки в разни мъжки списания. Mr. Green
Спирам с предположенията, че ако продължа, ще ме изтрият. Joy

Последна редакция: вт, 13 окт 2020, 14:35 от Ензим

# 307
  • Другата България
Не съм гледала промото.
Скрит текст:
Ванче се оплака на масата, че все имала косъм в яденето, и Тонка се разфуча и стана от масата. После я дадоха как се жалва на кого - на Петър, естествено.
Аууууу, настръхнах, каква драма, какъв съспенс!
Искам женски бой, късане на сутиени и прашки и скубане на коси, ама не в яденето, ако е възможно.
Това си е сериозен проблем, как познах, че около храната ще има драма, ето идеална възможност за червендалестото да лиши ЖЕНА от храна - Ваня или Антония, все тая. Ама топки се искат затова, топки......

За шкафчето забравих да кажа нещо. Личи си от самолет /може и от този на Петър да е/, че тази жена няма никаква представа от елеменарни женски дейности. Не може да готви, ясно е, затова и не е в кухнята. Няма и да бъде. Не може да мие чинии - скандала с Дана стана именно заради това, че Интуицията я беше сменила да мие вместо нея. Не може да кове - Мария ѝ била бърза, тя бавно ги обича нещата. Снощи се видя, че и картофи не може да вади, никога не е вадила, никога селска работа не е подхващала.
При така описаната ситуация, кой мъж ще се завърти около нея? И защо? Единствена причине - парите.
Цял живот е била по луксозните яхти, където нито е готвила, нито е ковала, нито е вадила....картофи.
Но пари предполагам е изкарала. Дано не се възползва някой от това, че каквато е зажадняла за мъж, много може да си изпати.

Сега, не ме бийте, ама по-назад пропуснах да споделя моето виждане какво очаква Мис Клозет Папир от известността, която ще ѝ донесе Фермата.
Начи, според мене то си мечтае по принцип да е като Жанетка, сигурно на това се надява - някой да я забележи и да я направи поредната силиконова кукла за снимки в разни мъжки списания. Mr. Green
Спирам с предположенията, че ако продължа, ще ме изтрият. Joy
Ама аз това го писах още първата седмица, същото мисля. Тя и затова се залепи за нея и си станаха първи дружки, сега нали и заедно живеят?

# 308
  • София
Ензимче според мен си права в тази насока за Тонката. То като и погледнеш снимките от Инстаграма повечето не е като да са от любител фотограф, а то не и пози не е чудо

# 309
  • София
Ензимче, че защо да те бием, и на мен същото ми се дава отгоре. Joy То и заявката му такава, и поведението му такова... за какво друго да се бори в този живот?! А и е толкова кухо горкото, че не виждам в кое друго поприще може да се реализира.
Кустев снощи много рязко ми се издигна в очите, браво за този ход! Яко разбърка схемите на тримата глупаци. Joy
Чудя се на тези, които гласуваха за Петър снощи, имат ли акъл в главите? Възможно ли е изобщо никой да не прозря така очеизбождащата диктатура, която се оформи в последните седмици или просто само Кустев намери топки да се опълчи?! Изключително глупашко е да тикат властта в ръцете на наглите тъпаци, не знам защо не си дават сметка за това.
Толкова много се надявам, когото и да изберат за дуелист, да удари някого от четиримата и да им разбие задругата. Калоян мислел, че Кустев много се страхува от дуел. Ами да помисли пак. Илиан ако се страхуваше, нямаше да излезе от кухнята и щеше да си кюта там, незабележим до края на предаването, извън всякакви скандали, схеми и драми.

# 310
  • при късмета
  Не може да мие чинии - скандала с Дана стана именно заради това, че Интуицията я беше сменила да мие вместо нея. 
Не беше точно така. Тъпото се разфуча, че не се спазва графика, без да знае, че предната вечер са се сменили. Даяна е мила чиниите вместо Дана, а тя беше заедно с Ваня по график. Затова Дана на другата вечер ги миеше, да върне това, че е била сменена предната вечер. Та не е заради Ваня, а заради това, че тъпото-фермер не си следи нещата като цяло. Иначе да, никак я няма в кухненските дейности, ама е обяснимо с отсъствието ѝ от вкъщи.
Ензим, за половината мозък си абсолютно права. Тя и да иска от нея друго няма да стане, а за да стане това което иска и малко да заприлича на човек, много пари трябва да вложи
Не съм гледала промото, ама тези двете ако се задърлят ще е интересно. Joy От сега ги виждам как двамата "умници" и с тях трябва да се разправят, а и от останалите не е изключено да има бунт. Според зависи какво ще стане до края на тази седмица и другата

# 311
  • Другата България
Не може да мие чинии - скандала с Дана стана именно заради това, че Интуицията я беше сменила да мие вместо нея. 
Не беше точно така. Тъпото се разфуча, че не се спазва графика, без да знае, че предната вечер са се сменили. Даяна е мила чиниите вместо Дана, а тя беше заедно с Ваня по график. Затова Дана на другата вечер ги миеше, да върне това, че е била сменена предната вечер. Та не е заради Ваня, а заради това, че тъпото-фермер не си следи нещата като цяло. Иначе да, никак я няма в кухненските дейности, ама е обяснимо с отсъствието ѝ от вкъщи.
Защо си мисля, че Дана беше сменила именно Ваня, а не Даяна нея?

# 312
Ай, хора, сефте станах свидетел на гердан от тоалетна хартия. Smiley
Както и предположих, а и Свети Петър си го каза, заради победата, емоцията и по симпатии фермерите му връчиха ключа.

Фермер и вице пред камерата, така опрели се един до друг, очаквам, след края на простотиите които ръсят, да се погледнат в очи и да се хнават за ръце.

Хепи явно е повечко хейти зад кадър. *Курвенцето си беше изпуснато по адрес на Антония, която възкликна, че не само за Калата, а и за Петър ще страда.
Тънка любовно нервна игра се е заформила там.

Кустев си реже, цепи, забива, хич не му се опират тия дейности. Първата седмица работеше с мъжете. Даже не разбрах как той изкара последните 3 в кухнята. Много пушачи, малко пиячи. Не си обяснявам спортист или певец с фас в уста, неприемливо, грозно и отминало. А пушачи много в тази Ферма...

# 313
  • при късмета
Защо си мисля, че Дана беше сменила именно Ваня, а не Даяна нея?
Даяна и Ваня бяха заедно по график. И Тонка, като махна Дана от мивката, тя каза на Ваня, а Ваня отиде да викне Даяна, че трябвало да мият чиниите. (междувременно Дана се опита да обясни каква е ситуацията, тъпото се тръшна да се спазвал графика). Даяна вече си беше легнала и тя тогава каза :Антония като държи да се спазва графика, защо не го каза вчера, като мих чиниите вместо Дана. По пижима излезе и Данчо и той по пижама се тупна до тях, че много помощ трябва за чиниите

# 314
И аз се чудя на пушещите спортуващи и "пеещи-блеещи"... може да не им пречи, не знам. Аз спрях цигарите, че ми пречеха на тренировките. Е, станах вейпър, ама то е съвесм друго и не ми затруднява дишането.

Общи условия

Активация на акаунт