Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 919
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 645
  • София
Не знам, не виждам нищо укоримо, че една жена има като критерий външния вид на мъжа. Нито пък намирам за оправдани злобни коментари за остаряване, пластични хирурзи, надебеляване и т.н. И аз харесвам хубави мъже, е и? И твърдя, че в живота и в личен, и в служебен план хубавите хора са по-успешни и предпочитани. Може да не е справедливо, ама на, хората са подвластни на влиянието на красотата. Човек може да е красив и на стари години, без да става смешен. Сега, ако гроздето е кисело, друг въпрос.

# 646
# 647
  • при късмета
Разбира се, че всеки си избира партньор, красив според него. В разсъжденията на Даяна вчера друго беше важното. Проучвала родители да не би случайно да пусне корем мъжа. Ето това дойде в повече. Друго трябва да ти е важно за дълготрайна връзка, а тя с повърхностни критерии смята, че ще си осигури пълноценна връзка. Няма как да стане.

# 648
О, да, може да остарее красиво човек, ако има късмет, разбира се. Всички помним съпругата на Стефан Данаилов, Светла им памет и на двамата. Всички знаем каква е била като млада, нали... И как Стефчо се е радвал на спечелените от "Километрите" пари, че ще може да си сваля Мимето, защото далеч не е бил единствен кандидат... Та, да не обобщаваме. Simple Smile

# 649
  • София
Цитат
Разбира се, че всеки си избира партньор, красив според него. В разсъжденията на Даяна вчера друго беше важното. Проучвала родители да не би случайно да пусне корем мъжа. Ето това дойде в повече. Друго трябва да ти е важно за дълготрайна връзка, а тя с повърхностни критерии смята, че ще си осигури пълноценна връзка. Няма как да стане.

Съгласна съм, обаче подобни разсъждения не са чак повод за злостни коментари. В крайна сметка заблудена или не, не вреди на никого, освен на себе си.

Ендорфинче, това със съпругата на Стефан Данаилов не го разбрах.

# 650

Ендорфинче, това със съпругата на Стефан Данаилов не го разбрах.

Не се знае на човек какво може да му се случи. Жена му е била голяма красавица, но красотата е нещо толкова преходно. Спираш ли да обичаш някого, ако погрознее? Той може да е имал забежки, че и извънбрачен син, но е останал с жена си, нищо че е погрозняла...
От много заболявания човек може да погрознее.

# 651
  • при късмета
Аз не виждам коментарите да са злостни. Реалистични са по-скоро, а обидните и уязвяващи думи са еденици

# 652
  • София
Примерът със Стефан Данаилов, така както го поднасяш, е повод за много разсъждения. Колко е била красива не знам, въпрос на вкус, яз не я харесвам особено. Но е била по-възрастна и според мен рано се е състарила. Във всеки случай в последните си години изглежда ужасно. Дали е почнал да й изневерява, след като е престанал да я харесва външно, само той си знае.

# 653
Въпросът е принципен, просто за тях се сетих. Пък ако говорим конкретно за Стефчо, изглежда почти невъзможно точно той (или всеки друг - красив и известен) да Не изневерява - колкото и красива жена да има, и красиво да беше остаряла, все тая.
Аз никого не укорявам, че харесва красиви хора за партньори, това е съвсем нормално. Другите неща, които Даяна иска и очаква - твърде повърхностно и наивно ми идва.. Simple Smile
Тя сигурно не се е влюбвала досега, поне - не истински. Или гаджетата са отговаряли на условията за външност, но друго им е куцало, били са кръшкащи - примерно.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 11:39 от Ендорфинче

# 654
  • Sofia
На мен Надя ми е като някаква баба клюкарка, все се навира и мрънка където не и е работа. Дори и на децата си, които много и липсват написа (мисля на по-големия син) остана ли ти време от компютъра и телефона една книга да прочетеш .... лошо впечатление прави.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 17:22 от vaflichka

# 655
  • София
Надя изглежда доста амортизирана жена. Да, работар е, но няма нищо женствено в нея. Ама Мария я бие по селяния отвсякъде...

Даяна за мене класи над Данчо. Той с това мьекане е ужасТ.

# 656
Аз пък не мисля, че Даяна е толкова заблудена бяла птица. Тя може да си говори едно, но фактите са други. Имала била критерии за мъж. Да е нещо като Брад Пит. Да, ама изборът й във Фермата друго показва. Сега Данчо си e красив сам по себе си, но е факт, че е далеч от представите на Даяна за хубав мъж.
Та, ако са й верни думите, би трябвало по - скоро да залитне по Пешо или пък изобщо по никой. Щото във Фермата не виждам мъж отговарящ на нейните изисквания.
Искам да кажа, че Даяна използва едни заучени фрази, и си гради малко фалшив образ. Простено й е.
Все пак е актриса.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 11:40 от Dorina_10

# 657
  • Другата България
Много задълбахте според мен.
Това с жени, деца, годеници.....аз продължавам да смятам, че в цялата "издилия" с наченки на мелодрама Даяна е жертвата. Или "жертвата". Данчо си е влязъл с цел, със стратегия, нямам идея колко е истина това, че не са се познавали предварително участниците и не са знаели кой влиза /аз лично не го вярвам/, но дори и да е така, неговата цел е била да набележи жена, която ще "хлътне" по него, макар и временно, за да се задържи по-дълго в предаването, а защо не и да го спечели, да спечели и някакво отношение вътре към себе си, и да получи това, което получава отвън - в повечето коментари - "ах, тази пачавра се слага на сгоден мъж, а пък той видите ли, невинен като сълза". Бляк. Imp Всичко е с цел, всичко е премислено. И мисля, че и годеницата е наясно, и че и с нея е обсъдено. Ако целта са едни пари, защо не? Данчо е Близнак, не е глупав, напротив - доста интелигентен е, мисли, хитър, безпардонен и умее да борави с думите прекрасно - това е силата на Близнаците. Прекрасно знае какво прави, мислено и премислено е. И именно заради това, коя друга щеше да е по-подходяща от Даяна за целта му? Да, именно, нито една.
Жанета?Joy
Антония? Да коментирам ли защо нямаше да се получи? Няма, наясно сте.
Дана? Същата работа, няма смисъл.
Ванче? Тук може би си заслужаваше, обаче! Шкафчето е коренно различна като характер и типаж от Дая, тя щеше да му се залепи, да му повярва, да хлътне, и после нямаше отърване от нея. Как да я убедиш, че е било само за пред камерите? Докато Даяна има достойнство, все пак има. И ако габровския Отело си покаже истинското лице после /а аз мисля, че това ще стане и по време на предаването - ако вкарат годеницата той внезапно ще "слезе на земята" и ще стане отново "верен на нея"/, то Даяна нито ще прави драми, нито ще досажда, нито ще се натрапва. Затова тя беше и е най-подходящата за целта.
За мен Йордан е по-неприятен участник и от Петър и Калоян. Онези поне са прозрачни. Този е...опасен.

# 658
Забелязахте ли, че Мария я нямаше на масата по време на цялото сервиране и представяне на Даяна и Данчо. Нищо не казаха от предаването, дали е била на лекар??????

# 659
  • София
Въпросът е принципен, просто за тях се сетих.
Аз никого не укорявам, че харесва красиви хора за партньори, това е съвсем нормално. Другите неща, които Даяна иска и очаква - твърде повърхностно и наивно ми идва.. Simple Smile
Тя сигурно не се е влюбвала досега, поне - не истински. Или гаджетата са отговаряли на условията за външност, но друго им е куцало, били са кръшкащи - примерно.

Да, разбирам. Просто се опитвам да кажа, хващайки се с примера за Данаилови е, че всъщност външността си е много важна. И когато партньорът ни се отпусне прекалено, може да не спрем да го обичаме, но пък да престанем да сме влюбени в него. Това е станало със Стефан и Мария. А че е останал до края в семейство с нея, е въпрос, който може да бъде обсъден отделно, в друга тема. В много случаи такива семейства се развалят. Така че привличането си има значение, да не укоряваме Даяна, че си го признава.

Общи условия

Активация на акаунт