Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 894
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 630
Дая знаеше че Данчо е сгоден, но явно другите не са знаели. Защото всички впериха поглед в нея като го чуха. И тя започна да мрънка само за оправдание,защото не посмя да каже-"ми да аз знам ама въпреки това си лягаме заедно"

# 631
"Хубавите ябълки прасетата ги яли" - така казват старите хора, след като навият сушито.
И май е вярно.
В мечтите си Даяна може да е с Брад Пит, но във Фермата се гушка с Данчо.
Ама, като няма хляб и пастите стават!

# 632
  • София
Даяна е просто много наивна. Това е повече е ясно. Привлечена е от оня боклук Данчо. Трудно се преодолява такова привличане, когато си в затворено пространство, няма как да се изолираш, чувстваш се малко или много самотен и ти е приятно да си близък с някого. Може да я обвинявате в много неща, но Даяна е чистосърдечна, не е въртиопашка, не играе женски номера. Има хора, които цял живот си остават наивни и уязвими за непочтени мъже. Жалко за нея, защото смятам, че е добър човек.

Освен това не мисля, че има самочувствие, напротив, смятам, че вътрешно е неуверена. Затова се залепи за първия, който й обърна внимание и все пак е сравнително млад и донякъде симпатичен външно.

# 633
  • при късмета
И въпреки упреците, Даяна е тази, която мисли повече за годеницата на Данчо, от него самия. Той е този, който я пренебрегва, даже Даяна беше тази, която първа попита как би реагирала на неговите действия, после пак повдигна въпроса, а той самия я неглижира. Вижда се и по реакцията на останалите, явно е разчитал, че визитката е за пред зрителите и няма всички да гледат точно това. До сега вътре не е наблягал на годежа си, не само пред Даяна, а пред никого. Изобщо не го е споменавал, от самото начало. На Даяна каза, но пред другите не се представя като пред зрителите

# 634
Абе, колко са привлечени помежду си "любовните двойки" у фермата и колко са им го подшушнали режисьорите и сценаристите, няма как да знаем... Mr. Green Рейтинг гонят, рейтинг, какво привличане, какви пет лева и пе'есе и шес' стотинки.

# 635
  • при късмета
Абе, колко са привлечени помежду си "любовните двойки" у фермата и колко са им го подшушнали режисьорите и сценаристите, няма как да знаем... Mr. Green
О, това на изкрейзило Ванче изобщо не е подшушнато или режисирано. Лапнала е като шаран на гола кука.
А Даяна Данчо я подведе или по-скоро тя се подведе. Ама в никакъв случай не е неспасяемо положението и практически до тук нищо не е станало. И мисля, че след вчерашното ѝ заключение, че изобщо не познава този човек, малко ще се дръпне.
Само Данчо не разбрах какво имаше предвид, като Даяна му каза, че все още е сгоден, в крайна сметка. Той каза, че годежите обичайно свършвали със сватба. Очае това, че неговия все още не е, не разбрах дали се опитва да каже, че няма развитие връзката му или, че очаква тази сватба все пак да се състои

# 636
  • Sofia
От продукцията не казаха ли, че и предложил брак точно преди да влезе във фермата.  А той снощи каза, че са годеници от година и половина.  Rolling Eyes

# 637
Да бе, точно па при "хлътването" на  Шкафчето толкова си личи намесата на продукцията, че няма накъде. Simple Smile

Аз ли съм нещо повредена, не знам, ама не познавам ни едни хора, които да са се сгодили, преди да се оженят. Не е ли някаква отживелица... Да не говоря, че сигурно половината ми познати изобщо не са женени.

# 638
Според ИГ профила на годеницата, на 09.06.2019 година.

# 639
  • София
И Даяна, и всички като нея не си дават сметка, че има ситуации в живота, когато външният вид НЕ зависи от теб. А от определени заболявания. Но тя, както говори, като нищо ще стане постоянна клиентка на пластичните хирурзи, разбира се, ако има парите, за да е вечно млада и красива. Вместо това ще е смешна и жалка. Неспособността на някои жени да приемат живота и остаряването, като нормален процес, е смехотворна проява на нисък интелект.

# 640
Данчо май се има за голяма работа - "убавец", фокусник, общински съветник и най-вече мъж, който не е само за една жена. Anguished
Сега, ако двете замесени дами, Дайчето и годеницата, са жени на място, с такава скорост трябва да го изритат, че изразът "от два стола, та на земята" да му се стори песен.

# 641
  • при късмета
Да бе, точно па при "хлътването" на  Шкафчето толкова си личи намесата на продукцията, че няма накъде. Simple Smile
Ами не знам, вероятно съдя по себе си и си миля, че и другите така реагират. На мен ако ми наредят да "изиграя" подобно нещо, изобщо няма да го направя. Т.е. на мен, ако някой ми е симпатичен си проявявам симпатиите така или иначе и обратното. Ако ме накарат да проявя симпатии към някой произволно посочен, просто няма да го направя, ако на мен не ми идва отвътре. А ако имам симпатии, няма да чакам да ми нареждат да ги проявя. Е, няма да е по този начин де

# 642
Ами ето колко държи Данчо на годеницата си. Пред никой даже не е е споменал за нея. Хората вътре разбраха за съществуването и от излъчените визитки.

# 643
Ето как си представям евентуално влюбване на Даяна - с бележник в ръка си отбелязва кои нейни изисквания покрива, кои - не. Прави дълбоко проучване на родословното му дърво, разбира се. И накрая - ни са знай, или ще се влюби наистина, или ще си остане с наивните мечти... и сама. Sad
Лошото е, че познавам такива жени, хубави външно, с хубави професии, но си останаха сами, както ги заклеймява обществото - стари моми, което пък за мен е грозно. Не всеки е готов на компромиси, за да не остане сам.
Но при моите познати повече става дума за това дали една докторка примерно е способна/съгласна да се обвърже с шофьор или строител, не толкова дали е неземен хубавец... Его..

# 644
Цяла нощ не можах да спя от мисли, какво е общото между Брад Пит, Леонардо Ди Каприо и наш Данчо. Единственото общо е, че са мъже. Да не говорим колко е смехотворен Даня с екипчето, с което излиза на битките 😂

Общи условия

Активация на акаунт