Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 876
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 615
  • earth
Даяна - класика как много жени не се оценяват обективно и си прецакват живота. Като всяка млада и що-годе хубава жена, тя може да спи със почти всеки (свободен) мъж, с който си поиска. Мъжете не подбират много за това и са готови за не-сериозни връзки с жени под тяхното ниво. Жените, за разлика, винаги се целят на високо.

Така жени, които са на ниво около 6-8/10 си създават грешна представа за това колко са желани като постоянни партньорки и търсят идалния мъж - красив, умен, богат, млад, танцуващ, не пиещ, не пушещ (това последното 5% от мъжете в България?).   

Такъв разбира се не се появава като кандидат-жених. А те стигат 30-те, паникьосват се, хващат се за първия бета-мъж, които може да ги издържа и е готов да ги вземе (а понякога и да им гледа изврънбрачните деца от някоя мимолетна връзка с алфа мъжкар). Според тях, бета-мъжът разбира се не ги заслужава, не са щастливи, изневеряват и т.н.

За мен Даяна е 7/10, с минуси - безработна и без солидна професия или перспектива, прекалено широки и мускулисти рамена, малки гърди , късовати крака (или прекалено издължено торсо?),  27г (ако я сравним с едно 24г момиче, току-що завършило университет и със хубава професия...). 

# 616
  • Варна
Как ли е съществувало Човечеството преди изнамирането на тоалетната хартия , а и на хартията въобще Simple Smile , и как ли ще се шокират кифлите ако разберат , че и в момента половината земно население не ползва тоалетна хартия Simple Smile Simple Smile Simple Smile

# 617
  • London
Ензим това за детето го пишеш не е Ок. Данчо пък може да е доволен, че има точно това дете и да не държи да не се е раждало. Нека не изгрубяваме! Ти също не си застрахована от такова дете, внуци..... Мислете като пишете за такива неща. Едно е да се смеем на задници, косми и тн, но това е съвсем друго вече.

# 618
  • София
Даяна в шок, че сгоден, пък му интимничи и го целува.
Хайде малко да се посъбере и да покаже достойнство. Силно наранена от изневери, пък сама се лашка натам в обратната роля.

Данчо я използва по предназначение, тя е олицетворение на жените, които някой ден питат - Що стана̀ така?!

# 619
  • Бургас
Даяна в шок, че сгоден, пък му интимничи и го целува.
Това може и за е сцена отпреди това, предаването нерядко умишлено е разбърквало епизоди...

# 620
  • Sofia
Дана с грим и затворена уста направо е хубава. Да вземе да си оправи зъбите.
Даяна страда от синдрома на  "принцесата на мама и тате". Сигурно е свикнала от малка да и казват,  че е красавица и заслужава най-доброто и тя го вярва. Оттам  и безумните изисквания към партньора, само че е целунала жаба и май продължава. Сблъсъкът  с реалността ще я научи, че не всяка жаба , която целунеш става принц.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 09:15 от Karen

# 621
Катрала, тези неща могат да се предотвратят - говоря за тежки малформации, които се диагностицират сравнително рано през бременността. В кой век живеем? А Данчо Не е знаел, бил е в шок, разказа за това. Затова ме учудва, че не се е видяло по време на бременността, това не са скрити неща, а добре видими, докторите ги гледат внимателно. Е, поне някои.
Ти като подигравка ли го приемаш? Мисли малко Ти, преди да пишеш и ме остави да имам своите възгледи, без значение дали ти харесват, или не. Не приемай всичко толкова лично.
Скрит текст:
Никой не е застрахован от тези неща. Но, Да, аз съм привърженик на евгениката в някои отношения, колкото и измислена наука да е - смятам, че хора с тежки увреждания е по-добре да не се раждат, след като в Днешно Време може Да се избегне.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 09:11 от Ендорфинче

# 622
Съсипаха я тая Ферма, ей.
И к'во станА? Суши и пури има, а Вц хартия - няма. People Eyes
Но всичко е точно!
Предлагам в седми сезон "Фермата" да се казва "Почивката"- най - мързеливото предаване в българския ефир.
Петър плет плете,
през три пръта преплита.
Плети Петре, плети ...
И накрая с Клюкаран така ще се оплетете, че само ще гледате 100 -те хиляди от първия ред.
Ех, ще стане такъв смях, че само си викам"Дано". Ако към тия две същества, прибавим още две, ще стане много добре. People Two Women Holding Hands
За довечера изборът е ясен. Женски дуел, с главно действащо лице - Сестра Грим. Wear Lipstick
Приказен двубой ни очаква! People Princess

# 623
Всички скочиха на Даяна , че харесвала хубави мъже . Защо пък не. Някои гледат парите , други властта, трети колко ще им угажда мъжа и ги превъзнася, Дая иска привличане. И защо е това лицемерие не мога да си обясня, когато нещата се казват с истински имена. Не виждам превъзнасяне на Митко Шестака във форума и прехласване по неговото познаване на история, успялост и добро отношение. Всите са се настървили на Петър и е във всеки втори пост . Дори тези кои го критикуват(голяма част не 100%), споменават колко недостойни са другите за него и го величаят .
Пешко май като осъзна че баш кифлата го харесва се чуди как да разкара Канчето
пък за по -горните смехотворни пикап бръщолевения умирам от смях, не знаех че все още има привърженици , които учат свалки по учебник хаха

# 624
  • London
Избора ти стига до твоите деца, чуждите не ги погребвай само, защото имали увреждания. Детето за което говориш вече е факт, живо, говори няколко езика и явно води приличен живот въпреки трудностите си. Но ти се вторачваш във външните му белези, кому е нужно.....явно не си даваш сметка как изглежда отстрани. Приключвам въпроса и си давам почивка от цялата тема....щото ми се сгади буквално.

# 625
Всеки харесва хубави мъже/жени. Даяна иска безценният ѝ бъдеш мъж да остане такъв завинаги, ако погрознее и/или пусне шкембе - не знам, сигурно ще го зареже ли..
А тя е абсолютно сигурна, че И тя винаги ще е първа красавица, изключва възможността поради причини, независещи от нея - да погрознее/надебелее.
Никой не я обвинява, че харесва хубавци, а че не мисли с главата си, сигурно мисли, че човек цял живот е здрав, млад и красив.

Катрала, аз го казах в съвсем  друг контекст, явно нищо не ди разбрала още от предния ми пост, за който подскочи  - Даяна търси съвършения мъж, как си представяш са се обвърже с мъж, който има такова дете? И не само Тя, много жени биха се замислили по въпроса.
Да му е живо и здраво детето на Данчо. Ти явно изобщо не схващаш какво имам предвид.

# 626
  • Sofia
Аз разбрах Катрала. На човек докато не му е на главата се чувства застрахован,  нито знае какво е и си мисли, че е някакъв егоистичен избор на майката да роди болно дете. Пренаталните тестове са измамна сигурност, ограничават част от възможните проблеми, и то само генетичните.  По- голямата част от родените  деца с увреждания нямат генетични проблеми, а страдат непосредствено преди/по време/след раждането или ваксинация, което води последствия.

# 627
Снощи съм се смяла с глас с на Ангел историите.
Човек с толкова трагедии в живота си да разсмива така. Не знам, не знам, но ЕВАЛА!

# 628
  • Варна/Амстердам
Разсъжденията на Даяна малко ми напомнят на тези на една позната, която преди десетина години беше стройна красавица, с тънка снага и слаби крака, но се отвращаваше от хора с наднормено тегло. Не пропускаше да изрази възмущението си от това, че някой е допуснал да напълнее. Разсъждававаше повърхностно, коментирайки как пухкаланковците трябва да спазват диети и да спортуват. Всички се опитвахме да й обясним, че човек може да получи автоимунно заболяване, вследствие на стрес, депресия и ред други причини и да качи килограми. Преди година-две я срещнах и девойката беше с едни 25-30 кг. отгоре (не е раждала все още). По принцип родителите й и сестра й са много фини, дори бих казала прекалено слаби според моите разбирания, така че предполагам е отключила нещо. Затова човек не трябва да се зарича никога. Даяна говори така все едно цял живот ще е 50 кг., без бръчки и бели коси.
В тая ферма само откачалки. Наистина липсва ясно окрояващ се фаворит.

# 629
Тоя пък Данчо един Убавец,майко мила!!!
   Даяна ме разби-на 27г и да не е разбрала,че не всичко е опаковка.Вярно,че първо избираме с очите си,естествено,че ще искаме да е хубав мъжът до нас,но има и къде-къде по-важни неща .И как му целува ръцете,блякс! Дълги години няма да си намери мъж това момиче.В началото мислех,че с Петър ще са готина двойка.
   Бай Анго ме кефи-така спокойно си наблюдава случващото се,без хич да си дава зор и като работа,и като емоция в разните им групи.Той си е в някакъв негов дзен - пуши си,седи си ,гледа,реже си бъркочите ,пуска ги от време на време по пързалката и им гледа сеира.
    Боби ми харесва,макар и малко скучен.Но си бачка човекът,не се излага,засега,не се присламчва към група.
   Чичо Митко ме радва много с познанията си по история.Подозирам,че има и други неща,за които поназнайва доста.И си е поживял,походил,разказва разни неща,но някак си не обижда жена си,не я поставя в кофти ситуация.Като Данчо и годеница например.Било отпреди една година и половина-МУХЪЛ!!!Ако ти не си казал на прдукцията,че имаш годеница,те няма да ти направят клипа с нея,че и като я целуваш.Освен ако не се повтаря сценарият на Сами-тя да е дала зелена светлина,само и само да е интересен и да дърпа напред.Още по-голям мухъл.
    Много гнусни хорица този сезон-и като хигиена и като мисъл.
   Ония двете кокони пък изобщо няма да ги коментирам-косми,грим,гъзове.
  Надка и тя избухна-мястото на гримовете не е в кухнята.Абе нека си се гримира където си ще, но да е навреме готова за работа.Иначе няма лошо да е направена,евала на такива жени. Аз не мога да готвя и да съм с грим-ако режа лук ,всичко се разтича.

Общи условия

Активация на акаунт