Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 772
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 600
Интересно Хепито защо беше сърдита на Петър, че чак той я наричаше Хейти.

# 601
Калоян е много тъпо нищожество - не го ли чухте как изкоментира визитката на Косъма, която се фукаше колко е устата и непукист - "Не си бита."
Наистина много неприятни участници този сезон, щом първоначално отрицателните, но все пак без характерови патологии участници на фона на дъното вътре се издигат в зрителския вот.
А си мислех, че предишния сезон е ужасен с удара на онзи селяк срещу момичето.

# 602
Даяна, която не познавала Данчо.. след като видя визитката му целуна ръката. Моме, много си "стойностна"!!! Ужас!!!

# 603

Защото не и казал лека нощ предната вечер 😄

# 604
Даяна ме срази с изискванията си към евентуален бъдещ  партньор. Разсъждава като тийнейджър. Чак не ми се вярва,че може това да го мисли. Той Брад Пит затова се разведе с Джоли, да вземе Даяна.Joy

# 605

Не знам за какво му е била сърдита тя, но усещам, че той ще се възползва така лекичко от това, за да се отдръпне от нея, затова го обясни на зрителите толкова обстойно. В предишния епизод "тя ме допълва" , сега - "хейти Ванче" била...
Ииии... да се хвърли право в отворените обятия на Косъма.

# 606
  • Варна/Амстердам
Изказванията на Даяна относно евентуален бъдещ мъж стават все по-озадачаващи наистина. Явно досега е избирала партньорите си само по външен вид, затова са й изневерявали-била е заслепена от външността. Веднъж не я чух да има изисквания към поведението, интелекта или чувството за хумор (например) в един мъж. Оказва се доста повърхностна в това отношение.

В днешния епизод ми стана жал за Дана. Голяма болка излъчваше, гледайки частта в клипа, в която признава, че баща й е алкохолик.

# 607

Не знам за какво му е била сърдита тя, но усещам, че той ще се възползва така лекичко от това, за да се отдръпне от нея, затова го обясни на зрителите толкова обстойно. В предишния епизод "тя ме допълва" , сега - "хейти Ванче" била...
Ииии... да се хвърли право в отворените обятия на Косъма.
Тонка може и да я огрее, ми се струва.

# 608
Не знам как може някой да е толкова тъп - на 27 г. и да не е осъзнал колко преходно нещо е красотата.
Явно може. Тя явно се смята за наистина неземна красавица и - съответно заслужава невероятно красив мъж, който да може да танцува - също така. Не че не е хубава, но това е въпрос на вкус. Пък вкусове - най-различни, а тя не е тоочно класическа красавица, както тя се изразѝ, обяснявайки какво търси.
Някак смешничко ми стана обяснението ѝ на баба Дора, че всъщност не е мургава, във фермата е почерняла. Joy
Аз толкова черна не мога да стана никога, и пет пъти да ходя на море, и навън да стоя повече, все тая. Joy Тя си е смугла, кви ги дрънка.

# 609
бухат суши

Поли фон дьо Тенска
ще падна просто Joy Joy Joy

А той Лео Ди Каприо освен, че пусна шкембе, си пада по руси манекенки в началото на 20-те.

Ама какво толкова се тръшкат, че останали без нищо за ядене, като пак им сготвиха 3-степенно меню, че за капак и суши им дадоха да "бухат". Joy

# 610
Даяна ! Симпатична мома, с правилни черти на лицето , модерно -  гърчава, пък и актриса.
Е как да не се   чувства топ, момичето?!
Как да не е "достойна" за Брат Пит или който и да бил холивудски  хубавец ?!
Беше  ми по - приятна, когато  не знаех какво самочувствие има и когато не познавах вътрешната й философия.
Сега я намирам за средно статистическа симпатяга на визия. Но, тази нейна претенция, ми я показва по - грозновата от началото.
Не е лоша (Особено сравнена с другите),
ама  , чак пък толкова хубава, братче......
Стана ми делнична и  обикновена, ей така  - изведнъж.
Брат Пит  и пр, - как ли не ?!

# 611
  • Sunshine state
Аз не симпатизирам особено на Даяна. Безразлична и безлична ми е. Не знам какви очаквания има, но според мен ще се хване с някой тотално различен от това, което си представя. Да не говорим, че Данчо никак не се вписва в очакванията й.
И аз съм от тези, които гледат външния вид първо, харесала съм си първоначално по това мъжа ми, но да кажеш, че нямало начин да се промени тоя човек, е повече от тъпо. Не го харесвам Данчо изобщо. Калоян се е изплашил яко, че Кустев ще го викне на дуел и се опитва да наклони везните към Поли. 😂🤣 И пак много ядене.. Прекалиха.

# 612
  • София
Добре, че беше Мария и уасабито, така не съм се смял от много време. Ух, как и дойде естествено просто -)))
Разказите на бай Анго също са винаги забавни, има дар слово и може да забавлява останалите на маса. Това не всеки го може, дори и много по-интересни истории да има. Народен човек.
Дана и Надето много ми харесаха заедно.
Много са глупави с тези социологически проучвания. От 6 опита само веднъж сполучиха. Така и не разбраха, че не ги питат тях, а как би реагирал българина като цяло. Поне 4 успешни опита можеха да имат. Айде два бяха труднички и на кантар.
Това с тоалетната хартия бе брутално. Не вярвам да ги оставят без никаква, ужас. Тази Антония колко е проста не е истина. Чалгари.
Хайде, хайде Даяна не знаела, че Данчо че сгоден. Не на нас тези. Но хубаво и така да е, вече го знае, ама за какво му целува ръката, че вика и мушни си я на топличко. :о Аз досега поне не бях виждал целувка между тях или поне не си спомням. И двамата ми стават все по-антипатични.
Данчето и Тони в скоро време ще станат ненужни, а и очаквам в скоро време властта перманентно да се смени. На Петър не му се занимава определено. Усети се, че влиза в коловоз, който няма как да му донесе крайната победа и ще се опита да си стане отново единак. Калоян е този, който не иска да пуска кокала.
Изборът ще е Поли, мисля че Калоян достатъчно го подкова, а и самият Петър също не я харесва. Освен това към днешна дата си мисля, че и двамата биха жертвали Ванчето или Тони, особено Хейтито.
Като цяло скучен епизод. Слаб е каста, няма някаква основна линия, която да вълнува. Милена беше големия дразнител и предизвика големия интерес, после коалицията около отровното трио и евентуалната борба на Кустев срещу тях, но така като гледам и от това няма да излезе нищо. По-сериозен скандал би станал ако и следващата седмица някой от Петър или Калоян е предложен за Фермер на седмицата, тогава вече мисля, че опозицията ще е много по-нахъсана това да не се повтаря повече. Но кой би посочил някой от тях? Само Тони или Ванчето ако отпаднат на дуел, друга вариант не виждам, за да им продължи династията.

# 613
  • Варна
Здравейте на всички. Досега само четях, смях се и реших и аз да вляза в това интересно коментарно студио. То ако фермерите влязат тук да почетат малко, ще се депресират сериизно Joy
Изключително противно ми стана Косъма, аз такава наглост скоро не бях виждала. В интерес на истината не знам как от невзрачно дупещо се момиченце, на което почти никой не обръщаш внимание, стана персона, с която се съобразяват. Ако не беше излязла Жанетката едва ли щеше да е толкова самоуверена. Също така съм от тези "дето харесват" Пешката. Аз лично му се кефя и като мъж, и като човек. Но много искам там да стане интригата между Тонката и Шкафчето, защото явно и двете доста го харесват. И ще има какво да се види. Ванчето в момента играе една безумна игра на сърдитото гадже, но не осъзнава, че така наистина дори и да имаше един мъничък, мъничък шанс да и се получи нещо евентуаалноо - вече няма. ..
Снощния епизод много се смях на чичо Митко като каза как всичките по 3 пъти щял да ги опатка Joy и после като дойдоха и им седнаха в скута, чак ми стана неудобно за Ванчето с тази налудничава прическа как се бута да седне при Пешката. Абе да беше се повчесала малко, една прическа а у това-онова. Аз честно казано в самото начало виждах Дая и Пешката като потенциална двойка. Много щяха да си ходят според мен. Но не знам по какви причини, Дая с големите си критерии за мъж, залитна по Даньо.
А иначе колкото по-малко дават Надя, толкова повече ми харесва. Но Дана ми е адски противна, такава т.па мутра опулена. Абе като цяло нямам някой, който да кажа че 100 % ми харесва.
Тези, които ме дразнят са повече 😆

# 614
  • при късмета
Отговора на един въпрос до тук са познали от анкетите. И после представителна извадка били. Ако бяха, щяха да познаят всичките.
Сега вече е обяснимо защо на Даяна връзките, или единствената споменавана до сега е неуспешна. Повърхностните изисквания към партньора водят до повърхностна връзка. Явно до сега не се е влюбвала истински, иначе щеше сама да си ги промени. Не е срещнала подходящия, и това ще стане, но не е Данчо. Направи ми впечатление, че и други не знаеха за годежа на Данчо, Дана например и затова беше толкова възмутена. Надка пък каза, че той си знаел. Явно самия Данчо много, много не е наблягал на  този факт. Нищо де, вече може и да не е сгоден
Калоян ми беше смешен, като обсъждаха дуелистите и възможните изходи. Продължава горкия изобщо да не допуска, че той, ако не вземе имунитета е втори дуелист, ако изберат Кустев. Стоян щял да викне, а той работел. И двамата се мислят за недосегаеми, а такива първи изхвърчат и дано е по-бързо. Без значение кой ще е пръв, не са най-силните физически от мъжете. Или наистина не го разбират или го разбират, но никой от двамата не го казва на глас

Общи условия

Активация на акаунт