Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 772
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 585
Ох, тоя Данчо е супер противен!🤮

# 586
Данчо що се снима с нея и я целува като не е свършило със сватба??! Продукцията няма откъде да знае, че е сгоден, освен от Данчо... Все по ми става не-мъж. Не пуска клонката, докато не гепне друга.
Пък Даяна е такова 27-годишно дете, че чак вече не ми се гледа на екран.

# 587
А,  противен! Дайчето като е "сгодна" женичка, той що да не се възползва?! На това му се вика стратегия.

# 588
Той се възползва, ами тя с този нескончаем и невероятен списък с критерии за мъж, не знам какво вижда в него...освен, че няма корем.

# 589
Още една фенка на цитатите...пък знам ли, може и сама да си ги пише...😁

# 590
  • Варна/Амстердам
Скучен епизод. "Най-българското" предаване, в което участниците бухат суши и пият Аперол.

Общите сцени на Даяна и Данчо са трудни за гледане, наистина не мога да им търпя вече сагата.  

Утре Шуменският Джепето едва ли ще ни изненада в избора си на първи дуелист. Най-вероятно ще номинира Поли фон дьо Тенска, която пък се надявам са предизвика Косъма на двубой. Шкафчето също ме дразни, но метресата е по-нагла.

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 00:04 от voxxymoxxy

# 591
  • София

Фермата - Сезон 6, Епизод 34 (14.10.2020)

# 592
Данчо се хвали,че бизнесът му процъфтява. Тогава защо се бута за тези 100к? Нали си каза,че му трябват тези пари. Лъже, фалшив е.

# 593
  • London
Абе, прикри се зад чуждото мнение, не е така! Първата седмица изядоха с парцалите Кустев( тук включително) като взе самосинвикално решение срещу мнозинството!
И така и иначе, все недоволни. Балкански синдром.

# 594
Големи оправдания, хайде сега. Никифор, Самуил, Ахелой - три емблематични имена, битки, случки в историята на България, които не са обвързани с помненето на дата, когато се изброяват като възможни отговори. За 11-12 години в училище, дори и в час по история да си спал, пак не е оправдание за липсата на обща култура.

Както казах не се оправдавам защото няма за какво. Моята обща култура е в други области и битката при Ахелой опрелено не ми е в актива.
Дайчето както се цели в красиви мъже така скоро пак ще пита Бихте ли дали втори, трети... ен-ти шанс... Много примитивна ценностна система има това момиче

# 595
Хич не ми пука кога ще избере Поли за втори дуелист ...така или иначе няма да го бие и ще си ходи . Недогледах серията, вкараха ли Годеницата (хич да не я вкарват на ден трети ще я оплюем , очерним ще и развалим годежа , ще я пратим за жена на Кустев и те така )

# 596
Даяна е тотално дърво, отвсякъде. Дъщеря ми мисли по- мъдро от нея. Тя нито има някаква чиста мисъл в главата си, нито пък може да я изкаже. Не само неуспешна актриса е, сама и ще си остане, щото Брад Пит остаря, а Лео Ди Каприо пусна шкембе!

Satisfied
Представям си как Дая зарязва Лео заради шкембето и се хвърля на Мамоа. Опааа... ама той не може да танцува. Тц - не стаа.

# 597
Явно гаджето отговаря на всички изисквания - красив, спортува, танцува, пее, рисува, няма корем, не пуши, не пие...опааа - изневерява...тюх, язък.

# 598
Скучен епизод.
Най-хубавия момент беше челния сблъсък на Мария с уасабито.

# 599
Тези серии, в които я няма тръпката от избор на фермер, ратаи, първи дуелист, втори дуелист, са почти винаги страшен пълнеж.
Мъжката и женската веселби бяха голяма тъпотия. Е, развесели ме разказът на Анго за дискотеката - "ама аз не викам на тебе "сладур" , а на един зад тебе" Joy
Анго и с разказа как хванáл жена си с любовника ме разсмя.

Друго какво - нахраниха ги, че с 56 стотинки са екстра, а трябваше точно така да ги оставят, с 56 ст.

Даяна не знае, че Данчо е сгоден, оф, писнá ми от глупости.
 А относно изискванията ѝ за мъж - не е зле и генетични тестове да поиска от всеки мъж, на когото хвърли око. Да му иска всякакви сведения за фамилни обременености - поне три поколения назад. В тази връзка - тя никога, ама никога не би се хванала с мъж като Данчо, който има дете с увреждания. Честно казано - и аз не бих.
Скрит текст:
Всъщност чудя се кой доктор е следил бременността и не е видял тези тежки малформации, те се виждат на ехограф. Но спирам да пиша, че и без това звуча твърде евгенистично. Това са моите виждания - смятам, че медицината е напреднала достатъчно, за да може да се предотврати раждането на деца с увреждания.

Изобщо нямам желание да обсъждам гласуването по въпроса за доверието в политиците, нито тъпите речи на Калоянчо, нито герберските свинщини, които Данчо надрънка.

Скучен епизод.
Най-хубавия момент беше челния сблъсък на Мария с уасабито.

Абсолютно! Joy

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 01:44 от Ендорфинче

Общи условия

Активация на акаунт