Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 60 772
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 570
Калоян трепери да не го предизвикат на дуел. Laughing Голям мъжкар!

# 571
Любимата ми част от сезона тази година, "Вкусът на баба"😋
Много готина тази баба Дора!

# 572
Трепери Калоян, ама и хитър като стадо лисици...Я как ги усука с 10 хода напред.

# 573
Калчо пък кооолко е сигурен, че ако Кустев е дуелист ще дръпне Стоян
Казвах аз че те даже не си и помислят, че евентуално Кустев или друг може  ще се осмели да предизвика  някой от тях богоизбраните.

# 574
  • на село
Пак ще ядат тристепенно, омръзнаха ми с техните ритуали и манджи, липсват ми игрите.

# 575
Еее, кво е това сега с това суши? Не ми се връзва с предишната презентация...Или е пак някакво продуктово позициониране на Хепи, не успях да видя. После гладни били...

# 576
  • София
Суши, Бушмилс, пури, Апероли.... На къв ред пак, скандално е тоя сезон.

# 577
Мани, дояде ми се суши, утре ще се поръчва Joy

Даяна мъж няма да си намери, това "да може да танцува" нищо не беше Joy

# 578
  • Варна/Амстердам
Даяна разсъждава като мен в тийнейджърските ми години, когато нямах никакъв опит с мъжете. 😅 Сега последният фактор по важност е външността. 😅

# 579
  • Mediterraneo
Вместо да лапат п***и тази седмица, те ще се разпорят от ядене пак. Иванееее, Андрей, не става този сезон! НЕ СТАВА!

# 580
Даяна е много недорасла.  Не й приличат разсъжденията за годините.

# 581
  • Mediterraneo
Даяна е тотално дърво, отвсякъде. Дъщеря ми мисли по- мъдро от нея. Тя нито има някаква чиста мисъл в главата си, нито пък може да я изкаже. Не само неуспешна актриса е, сама и ще си остане, щото Брад Пит остаря, а Лео Ди Каприо пусна шкембе!

# 582
Даяна как си противоричи,уж критерия и за мъж е да е красив и Б.Пит ма с един мякъщ ,дърт и много километри назад от Пит се мляска и въргаля..тая вярва ли си въобще.....

# 583
  • Другата България
Значи, ако на мен "жени" като Косъма и Макиажа ми готвят и сервират, няма да хапна и трохичка.
Такава мърлявщина и липса на хигиена в и от жени аз скоро не съм срещала. Потресаващо!
За умствения потенциал на стадото няма да отварям дума. На Джепето съвсем. Погледът му на масата ала Дон Корлеоне явно трябваше да внесе респект, ама стана кашкавал.
"Пътувайте" - Антония. Точно като донЯ КорлеонКА. Опитва се да разсъждава за политика.....смЕх.

# 584
Абе, Шкафчето да не би да е забравила да си вземе гребен влизайки във фермата. Вечно е рошава, като рита а зелка е в главата. Мъ къ да я ареса Пешо, такваз.

Общи условия

Активация на акаунт