Фермата сезон 6 Тема 6 /12.10-18.10/

• 61 004
  • 1 678
  •   1
Отговори
# 990
Ох, не може ли да си ходят и двете, за да потръгнат нещата Grinning 

# 991
  • София
Косъма вече ще пръска екстеншъни 😁 Много е проста, как я изпсува Поли като каруцарка.

А Поли е много нелепа с това пеене, изпяла била химна на Родопите, до гроб да ѝ е длъжна трябва...

За Поли ще съм утре де, но по-скоро анти Косъма 😁

# 992
Сега искам Поли да бие, макар че се съмнявам. Но доводите и че е пратена ратай не ги приемам. Не може да си мислиш че никой не трябва да те праща в обора. Всеки и трябвало да мине през това. В крайна сметка Тони я прати ратай, но не я прати на дуел. А можеше.

# 993
Емоционално решение на Поля, може
и да е грешка, но аз отново съм ПРОТИВ Антония. Да си ходи вече тая кифла, Поля мога да я изтърпя още седмица-две.

Тия хора няма шанс да довършат строителните работи по фермата до края на формата така като ги гледам...

# 994
  • София
Антония страшен речник вади. "Ще й пръсна екстеншъните". Това явно са някакви кифленски лафове, които за първи път чувам.

За Поли съм. Досадна е, ама Антония е противна.

# 995
  • London
Явно съм дълго извън България. Чужди са ми и на мен тия лафове с пръсването.

# 996
  • При розите и топлата вода ......!
Привет  групичка! Макар че не харесвах Поли се радвам за мотивираното решение! Надявам се самозабравилата се силиконка да отиде в историята.

# 997
  • София
Че тя Поли е повече силиконка от Антония.

# 998
Ще ти пръсна/ да се пръсне панаира” стана супер популярен лаф от едно предаване на Цитиридис, в което го каза Силвия Лулчева мисля. Той започна да го повтаря като папагал и стана вървежно сред чалгарите.

# 999
  • пак там
Мотивирано???

Поли се е самозабравила.

# 1 000
Браво, така трябваше. Чудно.Дажв им е малко. Дана пак започна да мрънка че са лицемери. Това момиче дали знае друга дума
Знае - интуиция.Joy

# 1 001
Ванчето го гледам милото в близък план - ми то с пършива косица като Пепито, в лицето на нищо не прилича...

Били нарочени - не може да бъде, защо така правят тези лоши хора

# 1 002
Четох няъде някога,че ПОЛИ бие ДЖУКАТА...за нито една не съм,но Мутренските характери не ми се тачат....и нека мутрата с жабешките устни да си ходи....

# 1 003

Аз живея в БГ,но и на мен са ми чужди 😉
Какви думи какво чудо...отврат!Седнали Косъма и Дана-интуицията да се възмущават на 40 годишните 🤣🤣🤣 “Младите красавици” с каруцарски речник - повод за възхищение 🤣🤣🤣
Не съм фен на Поли,но я предпочитам пред този нагла,самовлюбена и псуваща мутреса 🙂

Петър,Антония и Калоян били нарочени...не мога...

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 21:38 от hyndia

# 1 004
Аз съм в България и пак не са ми известни тези лафове. Явно, защото не гледам и Цитиридис.

Общи условия

Активация на акаунт